Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از پیشنهاد افزایش ۲۵ درصدی تعرفه‌های پزشکی در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: ۲۴۷ هزار بیمار از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بستری شده‌‌اند که بیمه سلامت هزینه‌های آنها را پرداخت کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر محمدمهدی ناصحی بر ضرورت کنترل هزینه‌‌ها در بخش سلامت تاکید و اظهار کرد: هزینه‌ها باید به سمت نظام ارجاع و پزشکی خانواده پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اجرای برنامه نظام ارجاع، پزشکی خانواده، نسخه الکترونیک و کاهش هزینه‌‌های مردم را جزو اولویت‌‌های این سازمان عنوان و تصریح کرد: مشوق‌‌هایی برای اجرای برنامه نسخه الکترونیک در نظر گرفته شده است.

ناصحی یادآور شد: نظام ارجاع تاکنون فقط در استان‌‌های فارس و مازندران اجرا شده است اما از بهمن امسال این برنامه با همکاری جامعه پزشکی در چهار استان کرمان، کردستان، یزد و چهار محال و بختیاری برای بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی اجرا می‌‌شود. دو استان ایلام و کهگیلویه و بویراحمد در بخش نسخه الکترونیک پیشتاز هستند و استان‌های بزرگ تهران، فارس، خراسان رضوی و البرز مشکلاتی در اجرای نسخه الکترونیکی دارند که امیدواریم این مشکلات به زودی برطرف شود.

وی گفت: با اجرای این برنامه هر پزشک خانواده 2500 تا 4000 نفر را تحت پوشش قرار می‌‌دهد و به عنوان مشاور در کنار آنان خواهد بود و هزینه این بیمه شدگان به صورت سرانه و نه ویزیت به پزشک خانواده پرداخت می‌‌شود و اگر این بیمه شدگان مستقیم به پزشک متخصص مراجعه کنند کل هزینه را باید خودشان پرداخت کنند.

ناصحی همچنین در مورد اجرای برنامه نسخه الکترونیک بیان کرد: پرداخت‌های الکترونیکی ما در مراکزی که به سیستم الکترونیک متصل هستند به موقع و در پایان ماه انجام می‌شود و همچنین در مطب‌ها نیز هزینه ویزیت الکترونیکی در پایان همان روز پرداخت می‌شود و البته مشوق‌هایی نیز برای همکاری مراکز در بخش الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بر اساس آمارهای موجود، در مطب‌ها 92 درصد، در مراکز طرف قرارداد ما 92 درصد، داروخانه‌ها 90 درصد، آزمایشگاه‌ها 96 درصد و پرتو پزشکی 97 درصد به شبکه الکترونیک متصل شده‌‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع و به طور میانگین ویزیت با تجویز نسخه الکترونیک 54 درصد و ویزیت بدون تجویز 45 درصد اجرایی شده است.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت از پیشنهاد افزایش 25 درصدی تعرفه‌های پزشکی در سال 1400 خبر داد و گفت: پیشنهاد سازمان بیمه سلامت افزایش 20 تا 25 درصدی تعرفه‌ها است اما هنوز میزان دقیق افزایش مشخص نیست و در اسفندماه در شورای عالی بیمه درصد افزایش مشخص و تصویب می‌شود.

وی گفت: 1100 میلیارد تومان هزینه بستری و ارائه خدمات سرپایی به بیماران کرونایی پرداخت شده است؛ 247 هزار بیمار از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بستری شده‌‌اند که بیمه سلامت هزینه‌های آنها را پرداخت کرده است. البته دولت اعتباری به ما نداده و این هزینه از محل صرفه جویی‌‌ها تأمین شده است.

وی از حذف دفترچه کاغذی بیمه تا شهریور 1400 خبر داد و اعلام کرد: برنامه حذف دفترچه بیمه سلامت شروع شده، از سال آینده این دفترچه‌ها تک برگی می‌شود. هزینه دفترچه 100 میلیارد تومان است که با این کار 80 میلیارد تومان در سال کاهش پیدا می‌کند.

ناصحی در مورد پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرار داد نیز بیان داشت: در حال حاضر تمامی مطالبات مربوط به سالهای 95 تا پایان 98 تسویه شده است و مطالبات سال 99 هم تا تیرماه پرداختی‌های بخش خصوصی و دولتی انجام شده است و تا دو هفته آینده به زمان منطقی‌تر دو تا سه ماهه قانونی می‌‌رسیم.

تأثیر اجرای نسخه‌‌نویسی الکترونیک بر اقتصاد سلامت و جلوگیری از بروز تداخل داروییتولید تمام داروهای مورد استفاده برای درمان کرونا در داخل کشورآیا رشد تعرفه پزشکان منطقی بوده است؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت بیمه سلامت ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت بیمه سلامت ویروس کرونا سازمان بیمه سلامت نسخه الکترونیک درصدی تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، اربابی گفت: افزود: حدود ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت هستند که حدود ۶۵ درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند و از این تعداد حدود ۳۸۴ هزار نفر بیمه رایگان دریافت کرده اند.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه پوشش بیمه همگانی در خراسان جنوبی تقریباً تکمیل شده ولی هنوز امکان دارد فرد فاقد پوشش بیمه‌ای وجود داشته باشد، افزود: تمامی افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و همچنین سامانه خدمات شهروندی بیمه سلامت به آدرس:https://csp.ihio.gov.ir از پوشش بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

به گفته وی هم استانی‌ها برای اطمینان از داشتن بیمه پایه خدمات درمانی خود می‌توانند کد دستوری #۱۶۶۶* را شماره گیری کنند.

وی به سامانه ۱۶۶۶ برای پاسخگویی به سوالات هم استانی‌ها اشاره کرد و افزود: مردم اگر بیمه نداشتند، نگران نباشند چراکه سازمان بیمه سلامت با تمهیداتی که اندیشیده، همه اقشار حتی اتباع خارجی را هم بیمه می‌کند.

مدیرکل بیمه سلامت از پوشش بیمه‌ای رایگان برای افراد دهک‌های یک تا پنج جامعه خبر داد و گفت: باتوجه به دریافت اطلاعات این افراد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افراد مشمول دهک‌های یک تا پنج به صورت متمرکز و سیستمی بیمه سلامت رایگان شده اند.

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی