Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:52:24 GMT

مانع تعطیلی واحدهای گردشگری شویم

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۱۷۹۵

مانع تعطیلی واحدهای گردشگری شویم

به گزارش روز پنجشنبه گروه فرهنگی ایرنا از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ولی تیموری، جهت افزایش آگاهی و اطلاع‌بخشی در راستای روند ارائه تسهیلات به بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا در صنعت گردشگری کشور و نیز به منظور آسیب‌شناسی، رفع مشکلات و ارائه اطلاعات لازم در خصوص نحوه تسهیلات پرداختی، از طریق ویدئو کنفرانس با مدیران‌کل استانی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با تاکید بر اینکه در پی بحران کرونا تا کنون بیشترین خسارت به صنعت گردشگری کشور وارد شده است؛ از مدیران کل استانی خواست با دلسوزی و تلاش هرچه بیشتر در راستای افزایش تعامل فرابخشی، فراهم آوردن بستر عملیاتی لازم جهت محقق شدن آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی تلاشی جدی به منظور بهره‌مندی از فرصت حاصل برای بازیابی و حمایت از فعالان صنعت گردشگری کشور به کار بندند.
معاون گردشگری با تاکید بر اینکه پیرو تمدید مدت زمان تعیین شده، تنها تا پایان ماه جاری امکان ثبت‌نام و اخذ تسهیلات حوزه گردشگری وجود دارد؛ تاکید کرد: بیش از ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت و پشتیبانی از صنعت گردشگری کشور در نظر گرفته شده است که بهره‌مندی از این امکان در قالب تسهیلات، احیای حداقلی این حوزه را به دنبال خواهد داشت.
او تاکید کرد: تاکنون از سوی معاونت گردشگری فهرست بیش از ۲۰ هزار متقاضی واجد شرایط جهت دریافت وام به سامانه کارا معرفی شده است؛ لذا این روند در استان‌هایی که آمار پرداختی قابل توجهی دارند؛ نشان از فعالیت هر چه بیشتر و تلاش ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌ها دارد.
تیموری با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی همه تلاش ما در این است تا ضمن حمایت از کسب و کارهای گردشگری، مانع تعطیلی واحدهای خدمات‌دهنده در حوزه گردشگری شویم، گفت: برخی کوتاهی‌ها و عدم همکاری‌های گزارش شده به هیچ عنوان پذیرفته و قابل قبول نیست و تنها بهانه‌گیری به شمار می‌آید؛ چرا که دستورات اجرایی و قانونی کاملی پشتوانه این اقدام است و تسهیلات مورد نظر از سوی بانک مرکزی به همه بانک‌ها ابلاغ و از سوی بانک‌های عامل در اختیار استان‌های کشور قرار گرفته است.
معاون گردشگری تاکید کرد: هرگونه کوتاهی و اهمال در زمینه پرداخت وام به فعالان آسیب‌دیده حوزه گردشگری به سرعت گزارش داده شود تا ضمن اعمال قانون از اندک زمان باقی مانده به منظور بهره‌مندی از این امکان نهایت استفاده شود.
تیموری وبینار برگزار شده را به گونه‌ای تبادل تجربیات میان استان‌های کشور در زمینه طی مراحل دریافت و پرداخت تسهیلات مذکور عنوان کرد و نتیجه آن را آگاهی‌بخشی، تسهیل و شتاب در این زمینه عنوان کرد.
او در پایان تاکید کرد: مجموعه فعالیت‌های ادارات‌کل استانی در قالب اقدامات گسترده متقاعدسازی و مطالبه‌گری می‌تواند به نبض حیات صنعت گردشگری کشور قوت بخشد.

برچسب‌ها گردشگری میراث فرهنگی اقتصاد کرونا سامانه کارا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی اقتصاد کرونا گردشگری میراث فرهنگی اقتصاد کرونا سامانه کارا اخبار کنکور صنعت گردشگری کشور میراث فرهنگی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۱۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه

تبدیل تعطیلی هفتگی ایرانیان مسلمان به جمعه و شنبه حرکتی برخلاف سنت فرهنگی، تاریخی و تمدنی ماست که یک نماد اسلامی، یعنی آدینه را به حاشیه می‌راند و تمدن ایرانی ـ اسلامی را ناخواسته به زیر بلیت و نمادهای دیگران می‌کشاند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌  محمدرضا ترکی استاد دانشگاه و عضو فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در یادداشتی درباره اختلاف نظرها درباره تعطیلی پنجشنبه یا شنبه نوشت:  «تعطیلات هفتگی در دنیا و در میان مذاهب مختلف موضوعی هویتی و نمادی تمدنی است. چنان‌که می‌دانیم، در جوامع یهودی «شنبه» روز تعطیل است و یهودیان اگر بخواهند روزی را، به‌جز شنبه، تعطیل کنند، روز قبل از شنبه، یعنی «جمعه» را تعطیل می‌کنند. شنبه براساس اساطیر یهودی روزی است که خداوند از آفرینش فارغ شد و به استراحت پرداخت.

مسیحیان نیز که میراثدار  آیین مهر هستند، و روز «یکشنبه» را که روز خورشید است روز مقدّس خود می‌شمارند، اگر بخواهند روز دیگری را تعطیل کنند، روز قبل از آن یعنی شنبه را بر تعطیلات هفتگی می‌افزایند.

هیچ‌کدام از پیروان این مذاهب هرگز روز بعد از روز آیینی خود را به‌عنوان روز تعطیل برنگزیده‌اند، چون این اقدام روز مقدس آنان را به حاشیه می‌برد و از میزان اهمیت نمادهای فرهنگی و تمدنی آنان می‌کاهد، لذا هرگز دیده نشده که یهودیان روزهای «شنبه و یکشنبه» و مسیحیان روزهای «یکشنبه و دوشنبه» را به‌عنوان تعطیلات هفتگی بپذیرند.

روز تعطیل و جشن هفتگی مسلمانان هم، براساس متون و اسناد و سنت مقدس اسلامی روز «جمعه» است. روز جمعه چون روز اجتماع و جشن مسلمانان بوده، آن را در عربی جمعه، به‌معنی روز اجتماع و در زبان فارسی «آدینه» به‌معنی روز جشن و سرور نامیده‌اند.

مردم ایران معمولاً روز پنجشنبه را به برگزاری آیین‌های خاصی چون زیارت اهل قبور و رفت‌وآمدهای خانوادگی و امثال آن می‌پردازند.

بنابرآنچه گذشت تبدیل تعطیلی هفتگی ایرانیان مسلمان به جمعه و شنبه حرکتی برخلاف سنت فرهنگی، تاریخی و تمدنی ماست که یک نماد اسلامی، یعنی آدینه را به حاشیه می‌راند و تمدن ایرانی ـ اسلامی را ناخواسته به زیر بلیت و نمادهای دیگران می‌کشاند.

اخیراً شاهد جوسازی‌های رسانه‌ای شدیدی برای حذف تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه هستیم. بهانه طرفداران شنبه به جای پنجشنبه پاره‌ای منافع اقتصادی و همگامی با تعطیلات جهانی و در واقع تن دادن به هنجارهای جهانی‌سازی است. این زمزمه نغمه‌ای است بدآهنگ و ناموافق با سنت تاریخی مسلمانان و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و حرکتی است نسنجیده و خام، زیرا هماهنگی با تجارت و تعطیلات جهانی که تنها به بخشی از شرکت‌ها و بازرگانان ایرانی ربط دارد، هرگز اقتضا نمی‌کند تعطیلات ملی بیش از هشتادوچند میلیون ایرانی که براساس سنت‌های کهن و اصیل شکل گرفته، دستخوش تغییری مخرّب واقع شود. برای رفع این مشکل کافی است بخش‌های مرتبط با تجارت خارجی را، در حد لازم و ضروری، در وزارتخانه‌ها و بخش‌های اقتصادی در روزهای پنجشنبه فعال نگه‌داریم.

سروده تازه محمدرضا ترکی برای مردم غزه؛ سرقت سیاهی از کلاف گیسوی زنان، قتل‌عام خواب کودکان

این استدلال که برخی، یا بیشتر کشورهای عربی چنین تغییری را در تعطیلات هفتگی کشورشان اعمال کرده‌اند هم استدلال کاملی نیست، زیرا این کشورها الگوی ما نیستند و اگر بنا باشد ما در همه‌جا پاجای پای آن‌ها بگذاریم، باید تقویممان را هم، مثل آن‌ها، به میلادی تبدیل کنیم و...!

و سرانجام، موضوع تعطیلات هفتگی امری صرفاً اقتصادی نیست که چند انجمن اقتصادی بتوانند درباره آن ابراز نظر کنند و بخواهند بر اساس جوسازی و تبلیغات رسانه‌ای سرنوشت آن را رقم بزنند. اساساً موضوعات فرهنگی در حوزه درک و تخصص این انجمن‌ها و محافل نیست. چنین تغییراتی دارای ابعاد و دامنه‌های تاریخی و تمدنی و فرهنگی ریشه‌دار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه