Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفریان مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در گفت و با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،  گفت: مجموعه ای از فعالیت‌ های مقابله با بیابان زایی در سطح ۶۰۰ هکتار از بیان های این شهرستان انجام می شود.

او افزود: استفاده از روش مالچ پاشی باعث ایجاد شرایط موقت بیابان زدایی می شود اما در کنار سایر روش ها از جمله باد شکن ‌های کوتاه و بلند، تله‌ های رسوب گیر، و نهال کاری باعث پایداری  این اقدامات خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفریان بیان کرد: در این منطقه خاص حداقل ۶۰۰ هکتار از فعالیت ‌های اجرایی مقابله با بیابان ‌زایی از جمله فعالیت ‌های مکانیکی و فعالیت ‌های بیولوژیکی با هدف توسعه زمینه های زیرساختی انجام می شود تا از این طریق بتوانیم یک ایمنی مناسب و قابل توجهی برای جاده، خطوط راه‌آهن، پایگاه امداد و نجات و مسجد شکر در این منطقه  داشته باشیم.

مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری تصریح کرد: موضوع مقابله با بیابان زایی و کاهش مخاطرات و پیامد‌ های خسارت زای فرسایش بادی نظیر هجوم ماسه ‌های روان از دیر باز یکی از چالش‌ های موجود در مناطق خشک و نیمه خشک کشور بوده است.

بیشتر بخوانید

حرکت بیابان در خراسان جنوبی/رشد ۵۵ درصدی مساحت کانون های بحرانی

٢٩ میلیون هکتار از عرصه ‌های کشور تحت تاثیر فرسایش بادی

 او با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۹ میلیون هکتار از عرصه‌های کشور تحت تاثیر فرسایش بادی است بیان کرد: از این میزان حدود ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار به لحاظ خسارت به منابع زیستی انسانی به عنوان کانون بحران فرسایش بادی شناخته شده است.

جعفریان ادامه داد: شهرستان طبس سهم قابل توجهی در این حوزه دارد که حدود ١ میلیون هکتار از مناطق تحت تأثیر بحران فرسایش بادی کشور فقط در این شهرستان واقع شده است.

 مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینکه هجوم ماسه‌ های روان خسارت‌ های قابل توجهی را به ایمنی این مناطق وارد می‌کند تصریح کرد: متاسفانه این موضوع  خسارت‌ هایی را در بخش راه آهن و تصادفات جاده‌ای و سایر تاسیسات  ایجاد کند.

انتهای پیام/ ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقابله با بیابان زایی بیابان زدایی فرسایش بادی مراتع و آبخیزداری فرسایش بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد

ایسنا/کرمانشاه نایب رییس شورای شهر کرمانشاه از تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه خبر داد.

پوریا فخری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به کش وقوس‌های فراوان در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه، گفت: در نهایت امروز (12 اردیبهشت) با حضور ۱۰ عضو شورا و شهردار کرمانشاه این لایحه مجددا بررسی و اشکالاتی که در خصوص آن وجود داشت، رفع شد.

وی افزود: برخی اعضای شورا نسبت به بالابودن رقم برخی کُدهای بودجه‌ای انتقاد داشتند که این موارد با حضور شهردار کرمانشاه رفع و درصد آنها کاهش پیدا کرد. بطور مثال مبلغی که برای هزینه‌های متفرقه در نظر گرفته شده بود کاهش و مبلغ رفاهیات پرسنل شهرداری افزایش داده شد.

نایب رییس شورای شهر کرمانشاه گفت: با توجه به اصلاحات صورت گرفته رقم بودجه شهرداری از ۶۳۰۰ میلیارد تومان به حدود شش هزار میلیارد تومان رسید و در نهایت تصویب شد.

وی افزود: این مصوبه به کمیته تطبیق مصوبات شورا جهت تایید نهایی ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رقم بودجه امسال شهرداری نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی در خصوص لایحه اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری هم گفت: بررسی این لایحه در دستور کار جلسه امروز قرار نداشت و اولویت ما تصویب لایحه بودجه امسال شهرداری بود.

به گزارش ایسنا، لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه بر اساس قانون باید بهمن سال گذشته تصویب می‌شد، اما به دلیل اشکالاتی که شورای شهر به برخی کُدهای بودجه‌ای وارد دانست، تصویب آن بیش از دو ماه به تاخیر افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد