Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراد ناصری گفت: اگر در جذب اعتبارات جدیت به خرج ندهیم برگشت خورده و باعث نارضایتی مردم می شود، زیرا حمایت‌های مالی برای اشتغال و توانمندی مددجویان ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری و ستاد تسهیل طرح های شهرستان نهاوند به ریاست فرماندار و با حضور نماینده مردم در مجلس، مدیران بانک‌ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراد ناصری، فرماندار نهاوند در این جلسه گفت: تسریع در پرداخت اعتبارات تبصره ۱۶ قانون (اعتبار ویژه دستگاه‌های حمایتی) در دستور کار بانک‌ها قرار گیرد و تا پایان بهمن تمامی تعهدات صفر شود.

وی اظهار داشت: بهزیستی و کمیته امداد نیز تسریع در امور و پرونده‌ها در ادارات مذکور را در دستور کار خود قرار دهند و پرونده‌ها را به بانکه ها ارجاع داده تا اعتبار باقی مانده تخصیص یافته را به متقاضیان پرداخت کنند.

ناصری افزود: اجازه تعطیلی اشتغال را در شرایط کرونا ندادیم و در شرایط فعلی اقتصادی و محدودیت های کرونایی، توانستیم سهمیه اشتغال شهرستان را محقق کنیم.

وی گفت: اگر در جذب اعتبارات جدیت به خرج ندهیم بازگشت خورده و باعث نارضایتی مردم می شود، زیرا حمایت‌های مالی برای اشتغال و توانمندی مددجویان ضروری است.

فرماندار نهاوند افزود: در تمامی امور، مردم در اولویت می‌باشند و در حال حاضر پیگیری امور کارگروه اشتغال نیز باید با جدیت دنبال شود.

وی همچنین از معرفی ۴۸۹ نفر به جهاد دانشگاهی برای طرح مشاغل خانگی با همکاری امور بانوان فرمانداری خبر داد.

فرماندار نهاوند اظهار داشت: تعهدی که سهم آمار اشتغال شهرستان نهاوند در سامانه رصد داشته ایم بیش از ۹۵ درصد محقق شده که از تلاش دستگاه ها در این زمینه سپاسگزارم.

مراد ناصری در ادامه گفت: پرداخت اعتبارات تبصره ۱۶ قانون به جدیت دنبال شود تا اعتبار باقی مانده تخصیص یافته را به متقاضیان پرداخت کنند.

فرماندار نهاوند در این جلسه عنوان کرد: کارگروه اشتغال شهرستان هر ۱۵ روز یکبار و بدون هیچ بهانه ای باید برگزار شود .

وی ادامه داد: برگشت خوردن تسهیلات تبصره ماده ۱۶ به استان، باعث سرشکستگی کارگروه اشتغال شهرستان است.

ناصری افزود: اعضای کارگروه اشتغال سامانه رصد را چک کنند و کارهای محوله را انجام دهید و مدیران بانک ها تا کنون همکاریهای لازم را انجام داده و از این بعد هم همکاری های لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه تسهیلات ماده ۱۶ تا پایان بهمن ماه سال جاری زمان دارد، گفت: اعتبارات جهاد دانشگاهی را مسئول امور بانون فرمانداری شهرستان، پیگیری کنند تا سهم شهرستان را از استان بگیریم.

بیکاری و اشتغال جوانان دغدغه خانواده های نهاوندی است

علیرضا شهبازی نماینده مردم نهاوند در مجلس نیز در این جلسه گفت: بنده در کنار مسئولان شهرستان با تمام نیز تمام توان و تلاشم در کنار برنامه‌های عمرانی و پروژه‌ها تسریع در امور اشتغال جوانان شهرستان خواهم بود.

وی اظهار داشت: در راستای اهمیت جایگاه جوانان و اشتغال آنان، پیگیری اعتبارات ملی را در دستور کار دارم که به زودی شاهد حصول نتیجه جلسات تهران در شهرستان خواهیم بود‌.

وی گفت: یک از دغدغه های مهم مردم شهرستان بیکاری جوانان و اشتغال آنها است که در جهت اشتغال جوانان قدمهایی خوبی برداشته ایم.

وی افزود: به عنوان خدمت گذار مردم معتقدم که اشتغال جوانان یکی از کارهای اساسی است که کارهای خوبی در این زمینه در حال انجام است.

نماینده نهاوند در مجلس افزود: شما مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان تلاش کنید موانع اشتغال جوانان برداشته شود و اگر نهاوند توسعه یافته می خواهید باید همه مردم همراهی و همکاری کنند.

وی ادامه داد: پیگیر استفاده از معادن و منابع شهرستان هستیم و اگر نظارت بر روی تسهیلات ارائه داده شده باشد منجر به اشتغال جوانان خواهد شد.

شهبازی در پایان گفت: دست بوس سرمایه گذارانی هستیم که برای جوانان ایجاد اشتغال می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار نهاوند کارگروه اشتغال اشتغال شهرستان اشتغال جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت

 سیدمحمدجواد حسینی گفت: در ماه مبارک امسال برای نخستین بار در سطح گسترده روایت ها، موضوعات و مسائل جامعه هدف، مددجویان، همکاران، خدمت گیرندگان، خدمت دهندگان در راستای جهاد تبیین و شناخت بیش از پیش سازمان معرفی شد و به مدت یک ماه علاوه بر جلب مشارکت‌های نقدی مردم، بسیاری از نظام مسائل خاص افراد دارای معلولیت، ایتام، بانوان سرپرست‌خانوار، کودکان کار، مادران و پدران فداکار در رسانه ملی روایت و بیان شد.

وی افزود: در این ماه مبارک به میزان قابل توجه‌ای رسانه ملی به افراد دارای معلولیت، مددجویان سازمان بهزیستی و مسئله آسیب‌های اجتماعی در برنامه‌های مختلف پرداخت و مخاطبان با نظام مسائل مددجویان سازمان بهزیستی آشنا شدند.

حسینی در زمینه بستر‌های دریافت مشارکت‌های مردمی گفت: امسال به روز رسانی و نوآوری بستر‌های مشارکت مردم، مانند راه اندازی برخی درگاه ها، اتصالات با برخی شتاب‌دهنده‌ها و راه اندازی درگاه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به نشانی mosharekat.behzisti.ir صورت گرفت.

وی اظهار امیدواری کرد: در سالی که به نام مشارکت مردم مزین شده‌است، بتوانیم با استفاده از بستر‌های نوین و ایجاد ارتباط مؤثر نسبت به استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌ها و منابع مردمی و گروه‌های غیردولتی اقدام کنیم.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهر تهران نیز درباره کمک‌های مردمی به مددجویان گفت: ۱۷ میلیارد ریال فطریه بین مددجویان و جامعه هدف بهزیستی در شهر تهران توزیع شد.

ژیلا اصلانی با قدردانی از خیرین شهر تهران از جمع آوری مبلغی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به مناسبت عید فطر در این شهر خبر داد و گفت: با استقرار ۶۰ پایگاه جمع آوری فطریه در روز عید فطر مبلغی بالغ بر ملبغ ۳ میلیارد ریال در مراکز دولتی و بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال در مرکز غیردولتی جمع آوری شد.

وی خاطر نشان کرد: این مبلغ نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است که هر سال بر اساس موازین و دستورالعمل‌های شرعی در سریع‌ترین زمان ممکن و در راستای دستگیری از نیازمندان واقعی هزینه می‌شود و امیدوار هستیم این مبالغ بتواند در رفع مشکلات مددجویان نقش اثرگذاری داشته باشد.

اصلانی یادآور شد: در سال گذشته خیرین نقش بسزایی در کمک به اقشار نیازمند از جمله افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار داشتند و امیدوار هستیم با توجه به مشکلات کنونی جامعه هدف از جمله تامین تجهیزات توانبخشی، هزینه درمان و معیشتی همچنان شاهد حضور خیرین به عنوان بازوان توانمند در این اداره باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود