Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ ماه‌هاست که کمبود روغن خوراکی به یکی از دغدغه‌های شهروندان تبدیل شده و هر بار مسئولان فارس قول متعادل‌سازی بازار روغن را می‌دهند اما با مراجعه به فروشگاه‌ها کمبود محسوس روغن قابل مشاهده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ماه‌هاست که کمبود روغن خوراکی به یکی از دغدغه‌های شهروندان تبدیل شده و هر بار مسئولان استان قول متعادل‌سازی بازار روغن را می‌دهند اما با مراجعه به فروشگاه‌ها حتی فروشگاه‌هایی که برای توزیع روغن انتخاب شده‌اند کمبود محسوس روغن قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهروندان شیراز گفته است: مشکل روغن در شیراز کمبود روغن نیست و بیشتر شبیه قحطی روغن است چطور امکان دارد که یک هفته پشت سر هم به فروشگاه‌هایی که مسئولیت توزیع روغن مراجعه کنی ولی هربار بگویند روغن تمام شده؟!

یکی دیگر شهروندان شیراز گفته است: کمبود روغن در بسیاری از استان‌های کشور برطرف شده ولی در شیراز هنوز با این مشکل روبه‌رو هستیم و در هیچ کدام از سوپرمارکت‌ها روغن نیست و مغازه‌دارانی که روغن دارند فقط به مشتریان ثابتشان می‌فروشند.

یکی دیگر از شهروندان شیراز می‌گوید: دو روز پشت سر هم به فروشگاه‌ برای خرید روغن مراجعه کردم اما هر بار قفسه روغن خالی بود در نهایت مجبور شدم یک بطری روغن را به قیمت 83 هزار تومان خرید کنم.

شنا‌سایی انبار احتکار روغن خوراکی در خرمشهر/3 هزار و 616 ‌بطری روغن کشف شدبیش از 400 کیلوگرم روغن احتکار شده در شهر قشم کشف شد4 تن روغن احتکار‌شده در دزفول کشف شد

کمبود روغن نه تنها در شیراز بلکه در تمام شهرستان‌های فارس وجود دارد. یکی از شهروندان زرقان که به گفته خودش در مراجعه به فروشگاه‌ها برای خرید روغن مجبور به خرید اجباری رب‌گوجه فرنگی و تن ماهی شده است خواستار رسیدگی مسئولان فارس به این مشکل شده است.

یکی از شهروندان فسا که به گفته خودش به دلیل نبود روغن مجبور شده 3 روز از کره استفاده کند، می‌گوید: هر بار اعلام می‌کنند که مشکل روغن برطرف می‌شود و مسئولان شهرستان می‌گویند که روغن خوراکی وجود دارد اما چیزی توزیع نمی‌شود اگر هم توزیع می‌شود آنقدر کم است که کفاف همه خانواده‌ها را نمی‌دهد.

یکی از شهروندان لارستان با بیان اینکه روغنی که به قیمت مصوب مصرف‌کننده 46 هزار تومان است توسط شرکت تعاونی روستایی با کارت ملی با یک عدد نمک تاریخ گذشته با قیمت 100 هزار تومان بین مردم توزیع شده است از مسئولان خواستار رسیدگی به این موضوع شده است.

یکی از شهروندان مرودشت نیز گفته است: کمیابی، نبود روغن و تزریق قطره چکانی روغن به فروشگاه‌ها در شهرستان مرودشت سبب ایجاد صف‌های طولانی و ازدحام جمعیت شده که در این وضعیت شیوع کرونا اصلا درست نیست.

روزانه 60 تن روغن توسط تنها کارخانه روغن نباتی فارس تولید می‌شود و علاوه بر آن 40 تن روغن نیز از طریق فروشگاه‌های بزرگ که با شرکت‌های خارج از استان قرارداد دارند توزیع می‌شود این در حالی است که میزان روغن خوراکی مورد نیاز استان فارس روزانه بیش از 220 تن است و همین بهم خوردن عرضه و تقاضا سبب شده که عموم مردم برای تامین روغن مورد نیاز خود با چالش روبه‌رو شوند.

گزارش از ثریا ستاری

انتهای پیام/422/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یکی از شهروندان فروشگاه ها روغن خوراکی کمبود روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۹۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، صادق پورسالم بیان کرد: از سوم تا نهم اردیبهشت هفته زمین پاک نام‌گذاری شده است. در این هفته برای افزایش آگاهی مردم و ترویج فرهنگ حفاظت از زمین، برنامه‌های مختلفی انجام می‌شود که یکی از آنها توزیع کیسه‌های پارچه‌ای بین مردم و فروشگاه‌ها است.

وی از آغاز توزیع هزار کیسه پارچه‌ای بین نانوایی‌ها و فروشگاه‌های بزرگ در استان خبر داد و افزود: کیسه‌های پلاستیکی با منشاء نفت از پلیمر‌هایی تشکیل شده‌اند که به‌سختی تجزیه می‌شوند و ماندگاری آنها در طبیعت ۴۰۰ سال است، اما کیسه‌های پارچه‌ای دارای بافت‌های گیاهی هستند که بعد از ۴ تا ۵ ماه در طبیعت تجزیه می‌شوند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر تولید کمتر زباله، کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، کاهش هزینه و مقاومت بیشتر را از مزایای کیسه‌های پارچه‌ای عنوان کرد.

وی با اشاره به مصوبه اخیر هیات دولت با هدف مصرف کمتر کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌ها و حفاظت از محیط‌زیست، گفت: به فروشگاه‌های زنجیره‌ای ابلاغ شده تا از دادن کیسه پلاستیکی رایگان به مشتریان خودداری کنند.

پورسالم یادآور شد: این کار در بسیاری از کشور‌ها اجرا می‌شود و در کاهش مصرف پلاستیک نقش موثری داشته است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو/ ۶ نفر دستگیر شدند
  • تاخیر در واریز وجه قابل پرداخت کالابرگ فروشندگان را به دردسر انداخت
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف هوایی محتاج هیچ کشوری نیست
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل