Web Analytics Made Easy - Statcounter

"جک ما" مالک شرکت بزرگ "علی بابا" و ثروتمندترین فرد چین بعد از انتقادات تند علیه دولت چین، به طرز عجیبی ناپدید شده است! وی با ۶۰ میلیارد دلار، ثروتمندترین مرد چین بود، اما درآمد آن در بازه ۲ ماهه به خاطر قوانین سختگیرانه دولت، ۱۲ میلیارد دلار کم شد.

"جک ما" مالک شرکت بزرگ شرکت "علی بابا" و ثروتمندترین فرد چین، به دنبال برخورد دولت با شرکتش به طرز عجیبی ناپدید شده است!

به دنبال گزارش‌هایی مبنی بر مفقود شدن "جک ما" میلیارد چینی، بار دیگر ویدئوها و مطالبی دست به دست می‌شود که ادعا می‌کنند مالک "علی بابا" خودکشی کرده یا اینکه در زندان چین گرفتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه "علی بابا" یک شرکت تجارت الکترونیک چینی است که در زمینه‌های فروشگاه اینترنتی، سیستم خرده‌فروشی و رایانش ابری فعالیت می‌کند؛ در سال 2012 دو پرتال "علی بابا" 1.1 تریلیون یوان معادل 170 میلیارد دلار فروش داشته است که این رقم بیشتر از مجموعه فروش دو رقیب خود یعنی آمازون و ای‌بِی است!

"جک ما" کارآفرین، صنعت‌گر و مدیر ارشد اجرایی چینی است که در سال 1999 گروه "علی بابا" را تاسیس کرد و در سال 2018 با دارایی خالص 53/7 میلیارد دلار در فهرست ثروتمندترین افراد چین قرار گرفته است و هم‌اکنون نیز در رتبه 2 از فهرست ثروتمند‌ترین افراد جهان "مجله فوربز" قرار گرفته است.

وی در سال 1994 (یک سال پیش از ورود اینترنت به ایران) برای نخستین بار با فضای اینترنت و وب آشنا شد، یک سال بعد و در اوایل سال 1995، در سفری که به آمریکا داشت با اینترنت، بیشتر آشنا شد و در نخستین باری که از اینترنت استفاده کرد، نام چند نوشیدنی را جستجو کرده و دریافت که هیچ اثری از سایت‌های چینی نیست.

حتی وقتی در مورد کشور چین نیز به جست‌و‌جو پرداخت، هیچ وب‌سایت چینی را نیافت و اینچنین شد که "جک ما" تصمیم به تاسیس یک وب‌سایت چینی کرد؛ وی در نخستین ساعاتی که وب‌سایت خود را منتشر کرده بود، با آنکه سایت او بسیار ساده طراحی شده بود، شمار زیادی ایمیل دریافت کرد که می‌خواستند اطلاعات بیشتری در مورد آن بدانند و رفته رفته این وب‌سایت پیشرفت کرد و در نهایت به تشکیل گروه "علی بابا" منجر شد که امروز 80 درصد فروش آنلاین در کشور چین توسط این گروه انجام می‌شود!

"جک ما" مدیرعامل گروه "علی بابا" اخیراً بعد از انتقادات صریحی که از دولت چین انجام داده بود، به طرز عجیبی از انظار عمومی ناپدید شده است؛ در همین زمینه رویترز گزارش کرده که در دو ماه گذشته "جک ما" بنیانگذار "علی بابا" در انظار عمومی ظاهر نشده است و عدم حضور او به عنوان داور در فینال برنامه تلویزیونی قهرمانان تجارت در آفریقا سوال‌برانگیز شده است.

بلومبرگ نیز گزارش کرده است که "جک ما" در اوائل قرن 21، لقب ثروتمندترین مرد چینی را به خود اختصاص داده است که حالا با 50 میلیارد دلار سرمایه خالص در رده 25 جهانی قرار دارد؛ به دلیل عدم حضور بنیانگذار "علی بابا" در فینال مسابقه تلویزیونی کارآفرینی، لوسی‌پنگ مدیر اجرایی این شرکت چینی جایگزین او شد.

روزنامه فاینشنال‌تایمز اما دلیل غیبت "جک ما" در این برنامه تلویزیونی را تداخل برنامه‌های این میلیاردر عنوان کرده بود؛ گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه ناپدید شدن "جک ما" به سخنرانی وی در ماه اکتبر ربط دهد،‌ وجود دارد، بنیانگذار "علی بابا" در شانگهای با انتقاد از قوانین بانکی چین، خواستار تغییر این قوانین و اصلاحات اساسی در ساختار بانکی چین شده بود.

"جک ما" در روزهای گذشته به خاطر برخورد دولت چین با امپراتوری اقتصادی "علی بابا" در چین، در معرض توجه رسانه‌ها قرار گرفته بود و اوایل دی‌ماه نیز دولت چین علیه یکی از شرکت‌های تحت امر او، یک پرونده ضدانحصار تشکیل داد؛ این قوانین سختگیرانه دولت چین چند هفته بعد از انتقاد تند "جک ما" از سیستم قانونگذاری چین اعمال شد  که در همین راستا "جک ما" در کنفرانسی در شهر شانگهای، قوانین بانکداری چین را منسوخ‌شده و نامناسب برای نوآوری سالم توصیف کرده بود.

"جک ما" با 60 میلیارد دلار، ثروتمندترین مرد چین بود اما درآمد آن در بازه 2 ماهه به خاطر قوانین سختگیرانه دولت، 12 میلیارد دلار کم شده است؛ "Guo Wengui" یکی از میلیاردرهای چینی است که در سال 2014 از چین فرار کرده و به آمریکا پناهنده شده بود که خود را نیز افشاگر مفاسد دولت چین معرفی کرده است، وی مدعی شده که "جک ما" در یک سال آینده یا زندانی شده یا سر به‌ نیست خواهد شد، چرا که دولت چین می‌خواهد شرکت "Ant" زیرمجموعه علی‌بابا را در اختیار خود بگیرد!

هفته گذشته دولت چین دستور داد تا گروه "Ant" که مالک بزرگ‌ترین پلتفرم پرداخت دیجیتال یعنی "Alipay" است،‌ به خاطر آنچه نامناسب‌بودن مدیریت کلان شرکت ذکر شده، فعالیت خود را کاهش داد.

 

تسنیم/

برچسب ها: چین ، علی بابا ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lbh

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: چین علی بابا بازارنیوز میلیارد دلار علی بابا دولت چین وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵میلیاردی یک هنرمند

هنرمند مجسمه‌ساز هرگز تصور نمی‌کرد، وقتی مجسمه ۵ میلیاردی‌اش را به مرد قالب‌ساز می‌دهد، با سناریوی عجیب سرقت مجسمه مواجه شود.

به گزارش مشرق، چندی قبل مرد مجسمه‌سازی به یک نمایشگاه نقاشی رفت اما هنگام بازدید از نمایشگاه متوجه یک تابلوی نقاشی شد که روی آن طرحی از کلمه «هیچ» دیده می‌شد؛ طرحی که نظر مرد جوان را به خود جلب کرد و تصمیم گرفت از این طرح ایده‌برداری کند و مجسمه‌ای از آن بسازد.

به همین خاطر عکسی از طرح گرفت و راهی خانه شد تا آنچه که در ذهن داشت در قالب مجمسه‌ای خاص و منحصر به‌فرد

بسازد؛ مجسمه‌ای دست‌ساز که میلیاردها تومان ارزش داشته و اگر از روی آن نسخه‌های دیگری می‌خواست، می‌توانست کسب درآمد کند.

پس از ساخت مجسمه از جنس برنز کارشناسان ۵ میلیارد تومان روی آن قیمت گذاشتند.

مرد هنرمند با این تصور شیرین به سراغ یک قالب‌ساز رفت و از او خواست از روی مجسمه‌اش، قالب بسازد؛ قالبی که می‌توانست با استفاده از آن، تعداد زیادی مجسمه بسازد و برای فروش به بازار ارائه کند؛ مجسمه‌هایی که هر کدام را می‌توانست ۴۰ میلیون تومان به فروش برساند.

او برای ساخت قالب، نمونه مجسمه‌اش را در اختیار او قرار داد. مدتی بعد مرد مجسمه‌ساز به سراغ مرد قالب‌ساز رفت و سراغ مجسمه‌اش را گرفت اما او بهانه‌ای آورد و مجسمه دست‌ساز را به صاحبش نداد.

دو ماه از این ماجرا گذشته بود و مرد قالب‌ساز هر بار از پس دادن مجسمه میلیاردی طفره می‌رفت تا اینکه یک روز که به مغازه قالب‌سازی رفت، متوجه شد مغازه خالی و تعطیل است. مغازه‌داران دیگر مدعی بودند که او چند روز قبل مغازه‌اش را خالی کرده و رفته و کسی از او خبری ندارد. مرد هنرمند که مجسمه ۵ میلیاردی‌اش را از دست رفته می‌دید، به ناچار به پلیس مراجعه و از مرد مغازه‌دار شکایت کرد.

به‌دنبال شکایت مرد مجسمه‌ساز، پرونده‌ای در دادسرای ویژه سرقت تهران تشکیل شد. کارآگاهان اداره آگاهی پایتخت به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت وارد عمل شده و تحقیقات برای یافتن ردی از مرد قالب‌ساز در دستور کار آنها قرار گرفت.

کارآگاهان پلیس موفق به شناسایی محل زندگی او شده و مرد جوان را بازداشت کردند. وی در تحقیقات ادعای عجیبی مطرح کرد: کار من طراحی و دکوراسیون داخلی است. اصلاً قالب‌سازی بلد نیستم. شاکی را یکی از دوستانم معرفی کرد و گفت که اگر کارش را انجام دهم، پول خوبی گیرم می‌آید. به دروغ گفتم قالب‌سازم اما وقتی مجسمه را گرفتم، به سراغ یک قالب‌سازی رفتم و از او خواستم برایم قالب بسازد. حتی پول زیادی به او برای ساخت قالب دادم، اما چند روز بعد وقتی به سراغ قالب‌ساز رفتم، متوجه شدم که او مجسمه را برداشته و فرار کرده است.

ظاهراً بعد از رفتنم، تحقیق کرده و متوجه شده بود که مجسمه گرانقیمت است. وقتی فهمیدم که مرد قالب‌ساز، مجسمه را سرقت کرده است، مدام برای شاکی بهانه آوردم و درنهایت هم تصمیم به فرار گرفتم، چون کاری نمی‌توانستم برای او انجام دهم.

در حالی که متهم چنین اظهاراتی داشت، در ادامه تحقیقات کارآگاهان دریافتند که چند روز قبل ۳۸۰ میلیون تومان پول به حساب او واریز شده است. باتوجه به مبلغی که به حساب متهم وایز شده بود، این فرضیه برای تیم تحقیق مطرح شد که وی مجسمه را فروخته و سناریوی قالب‌ساز حرفه‌ای و سرقت مجسمه را نیز برای انحراف مسیر تحقیقات مطرح کرده است.

تحقیقات به دستور قاضی تقی‌زاده ادامه دارد و متهم در اختیار کارآگاهان اداره آگاهی پایتخت قرار داده شد.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵میلیاردی یک هنرمند
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵ میلیاردی یک هنرمند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • مسدود شدن میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • حواله علی پی