Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:51:01 GMT

راه اندازی سیستم ارجاع در بیمه سلامت همگانی یزد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۵۱۴۲

راه اندازی سیستم ارجاع در بیمه سلامت همگانی یزد

ایسنا/یزد مدیر کل بیمه سلامت استان یزد از راه اندازی سیستم ارجاع در بیمه سلامت همگانی در این استان با مشارکت ۱۸۰ پزشک عمومی یزد خبر داد.

دکتر «محمد دریجانی» امروز در جمع خبرنگاران از راه اندازی سیستم ارجاع در بیمه سلامت همگانی در این استان خبر داد و تصریح کرد: در استان یزد ۵۰ هزار نفر شامل ۱۶ هزار خانوار تحت پوشش بیمه سلامت همگانی رایگان هستند که تاکنون از خدمات درمانی مراکز و بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی در سطوح دو  و سه برخوردار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با راه اندازی سیستم ارجاع در بیمه سلامت همگانی، بیمه شدگان در سطح یک از خدمات پزشکان عمومی در قالب پزشک خانواده معتمد برخوردار می‌شوند و با تشکیل پرونده سلامت هر یک از اعضای خانوارهای تحت پوشش با مشارکت ۱۸۰ پزشک عمومی مطب دار در استان، از خدمات درمانی و بهداشتی بهره‌مند و در صورت نیاز به متخصص معرفی و ارجاع می‌شوند.

دکتر دریجانی با ابراز امیدواری از این که طرح مذکور از ابتدای بهمن ماه با فراهم شدن زیرساختهای لازم عملیاتی شود، گفت: در ابتدا خانوارها با ویزیت پایه توسط پزشک خانواده باید نسبت به تشکیل شناینامه سلامت خود اقدام کنند که هزینه‌های آن از سوی بیمه سلامت تامین خواهد شد.

وی با بیان این که در صورت اجرای مطلوب این طرح که علاوه بر یزد در استانهای کرمان، چهارمحال و بختیاری و کردستان نیز انجام خواهد شد، شاهد ارتقای سلامت و درمان هوشمند در استان خواهیم بود.

مدیر کل بیمه سلامت استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحت پوشش بودن ۳۵۰ هزار نفر از جمعیت استان از خدمات بیمه سلامت، سازمان بیمه سلامت پس از پشتیبانی خوب از بیماران کرونایی در مرحله نخست، در دومین مرحله اقدام به پوشش بیمه دارویی بیماران کرونایی کرده است.

وی افزود: همچنین آزمون وسع متقاضیان بیمه سلامت حذف شده که گام موثری در جمایت از بیماران کرونایی است تا در صورت ابتلا به کووید ۱۹ و نیاز به بستری از حمایت‌های دولتی برای درمان بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بيمه سلامت يزد پزشک خانواده و نظام ارجاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد

تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای در شرف تعطیلی، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار و کارگری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم دیدار رئیس جمهور با کارگران، گزارشی از عملکرد فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و اظهار کرد: به روایت‌های متعدد و با راستی‌آزمایی امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون شغل ایجاد شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش رسمی بالغ بر ۷۵۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است، یعنی اشتغال منهای بازنشستگان و مشمولان بیمه بیکاری و این به آن معناست که ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی که خالص آن ۷۵۰ هزار نفر می‌شود.

وزیر کار تاکید کرد: از سوی دیگر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تامین منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سیاست‌های ابلاغی تامین اجتماعی نیز اقداماتی انجام داده است. پس از ابلاغ سیاست‌ها همکاران ما در دولت در بخش‌های مختلف بسیج شدند و اقدامات مهمی را انجام دادند.

مرتضوی ادامه داد: گسترش بیمه اجتماعی پایه برای دانشجویان و زنان خانه‌دار، ایجاد پوشش بیمه درمان پایه رایگان از طریق بیمه سلامت برای ۵ دهک اول درآمدی، استقرار سامانه پایش فقر و شناسایی کامل فقرا، افزایش مستمری مددجویان کمیته امام (ره)، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، تدوین برنامه‌های راهبردی برای اصلاح صندوق‌های بازنشستگی، حمایت از کودکان دارای سوءتغذیه و بازمانده از تحصیل، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، پوشش هزینه‌های درمان ناباروری و بیماری‌های خاص، ایجاد ثبات و امنیت شغلی و حمایت از مشاغل ایجادی، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهایی که در شرف تعطیل بودند، به ظرفیت اسمی رساندن سایر کارخانه‌ها که از ۱۰ هزار واحد عبور کرد، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله مهم‌ترین اقدامات وزارت کار است. ‌

کد خبر 749370

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات