Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مراد ناصری روز پنج‌شنبه در جلسه حمایت از تولید و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه زراعی و باغی شهرستان نهاوند، اظهار داشت: نهاوند سرزمین چهار فصل با آب فراوان و خاک حاصلخیز ، قطب کشاورزی استان همدان محسوب می شود.

او گفت: نهاوند دارای پتانسیل و ظرفیت‌های ویژه و قابل توجهی است که تاکنون فرصت و امکان شکوفا شدن و بهره برداری از آنها فراهم نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت شهرستان نهاوند را روستائیان تشکیل داده‌اند، افزود: تعاونی های روستایی از جمله ظرفیت هایی است که جایگاه خود را پیدا نکرده و از این پس برای تقویت آن تلاش می کنیم.

فرماندار نهاوند ادامه داد: در یک ماه گذشته پیگیری‌هایی در سازمان تعاون روستائی کشور درباره فرآوری محصولات باغی مانند سیب داشتیم که امیدواریم موثر واقع شود.

او با بیان اینکه نهاوند در تولید گشنیز هم رتبه نخست کشور را دارد، گفت: ۶۵ تا ۷۰ درصد گشنیز کشور در نهاوند کشت و برداشت می شود که نیازمند توجه ویژه برای استفاده بهینه از این ظرفیت است.

ناصری خاطرنشان کرد: احداث صنایع تبدیلی از نیازهای ضروری این شهرستان است و تعاونی های روستایی باید در زمینه فرآوری و بسته بندی گشنیز و ساخت سردخانه برای محصولات باغی سرمایه‌گذاری کنند. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی همدان نهاوند کشاورزی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی همدان وزارت جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی همدان نهاوند کشاورزی توسعه روستایی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ میرزایی از تخریب تعدادی ساخت و ساز غیرمجاز و آزادسازی ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی در این شهرستان خبر داد و گفت: در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، این اراضی به ارزش ۲۹ هزار میلیارد ریال در قالب یک مانور اجرایی و با حکم قضایی در روستای «ازنق» واقع در بخش شهرستان ساوجبلاغ آزادسازی شد و به عرصه تولید بازگشت.

وی بیان کرد: در این اراضی ۱۰۹ قطعه دیوارکشی به طول حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ متر، بناهای غیرمجاز ویلایی در حال ساخت به تعداد سه مورد به مساحت حدود ۳۲۰ مترمربع، انباشت مصالح ساختمانی ۱۹ مورد، محوطه سازی ۱۲ مورد به مساحت حدود یک هزار و ۹۵۰ مترمربع، استخر دو مورد به مساحت حدود ۹۰ مترمربع و آلاچیق دو مورد به مساحت ۳۰ مترمربع تخریب و رفع اثر شد.

کد خبر 6093807

دیگر خبرها

  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد