Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان، گفت: تنگه احد ایران باز هم شاهد سفر استانی، یکی دیگر از مسئولین بود که با وجود بسیاری طرح های‌ نیمه‌تمام به آن‌ها توجه نشد.

امین کمالی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص سفر جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری به این استان، گفت: در دو روز گذشته، مانند چند هفته اخیر، استان سیستان و بلوچستان مهمان مسئول بلند پایه دیگری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این مرتبه، معاون اول رئیس جمهور به استان پهناور و پرچالش سیستان و بلوچستان سفر کرد، ولی این سفر با سفر‌های دیگر او به استان تفاوتی اساسی داشت و همه به ماهیت تبلیغاتی بودن سفر آقای جهانگیری در اواخر دولت پی بردند.
کمالی اظهار کرد: مسئولین در سفر‌های استانی، بیشتر به دنبال رزومه سازی و جمع آوری خوراک برای انتخابات ۱۴۰۰ هستند، نه توجه به محرومیت و مظلومیت مردمی که به فراموشی سپرده شده‌اند.

دلیر جنبش عدالتخواهی دانشجویان استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: جهانگیری، در این سفر به دنبال دلجویی از مردمی که پس از گذشت ۷ سال از دولت تدبیر و امید، هنوز هیچکدام از مشکلات اولیه شان از جمله آب، گاز و معیشتشان برطرف نشده، نبود؛ بلکه نه از قضیه گاز و صفوف طولانی این روزهایش در استان جویا شد، نه مشکلات آبی جنوب استان را بررسی کرد، نه جاده‌های مرگبار و نواقص پروژه‌های مهم و نیمه‌تمام استان از جمله طرح آبرسانی به دشت سیستان را که نقد‌های بسیاری به آن‌ها وارد است، پیگیری کرد.

وی گفت: البته اگر مشکلات مردم رصد هم میشد در این مدت کوتاه چندین ماهه تا پایان دولت از این کوزه هیچ بیرون نمی‌تراوید. در سفر معاون رئیس‌جمهور، عملکرد دولت در این استان به حدی ماورایی معرفی شد که گویی دولت تدبیر و امید بهشتی را برای مردم استان سیستان و بلوچستان ساخته است.

کمالی ادامه داد: این موارد باعث شد تا نماینده مردم جنوب استان، در مقابل اظهارات معاون اول رئیس جمهور جبهه بگیرد و از کلنگ زنی‌های بی نتیجه، طرح‌هایی که از ابتدای دولت همواره جنبه نمایشی داشته، به بیان گلایه‌مندی هایش بپردازد و دهمرده، نماینده مردم شمال استان نیز اعتراض خود را در خصوص بی توجهی دولت به نواقص طرح ۴۶هزار هکتاری و چالش‌های مرزی سیستان با افغانستان، مطرح کند.

این فعال دانشجویی و عدالتخواه تصریح کرد: سایر نمایندگان استان نیز به دلایل گوناگون به نشانه اعتراض از همراهی معاون اول رئیس‌جمهور امتناع کردند و حتی گروهی تصمیم به تحریم نشست جمع‌بندی جهانگیری در زاهدان گرفتند، البته مطالبه گران و فعالین اجتماعی استان نیز دست به کار شدند و با ارسال توییت و حضور در مکان‌هایی که آقای جهانگیری حاضر بود، سعی بر رساندن صدای اعتراض خود به او را داشتند که البته، وجود چندین لایه امنیتی، کار را کمی دشوار کرد؛ اما با این حال دست‌نوشته‌هایی توسط برخی فعالین در گوشه و کنار شهر مشاهده شد؛ هرچند که هیچ توجهی به آن‌ها نشد.  
وی اظهار کرد: سفر مقامات به استان‌های مختلف و از نزدیک مردم را دیدن، فی‌نفسه بد نیست و امری ستودنی است؛ این‌که مسئولان از نزدیک مصائب و مشکلات مردم را ببینند. اما اگر این سفر‌ها به خاطر نفع شخصی و جنبه ابزاری باشد، کار درستی نیست. به امید روزی که به این منطقه محروم، اما مستعد در زمینه‌های گوناگون تنها به عنوان یک صندوقچه رای نگاه نشود و وعده‌های انتخاباتی، از باب انجام وظیفه باشد و عملی گردد. مسئولین باید بدانند که از باهنر و رجایی هیچ نماند جز نام نیکو و دعای خیر مردم و اگر خدمت صادقانه داشته باشند هیچ گاه این‌گونه مورد اعتراض و عتاب مردم قرار نخواهند گرفت.   کمالی گفت: جهانگیری در بخشی از سخنرانی هایش در شهرستان زابل، شمال سیستان و بلوچستان را دژ کشور دانست که علاوه در بخش کشاورزی باید در بخش‌های دیگر هم تقویت شود تا مردم ماندگار شوند و مجبور به کوچ و مهاجرت نباشند. همچنین این منطقه را یکی از مهمترین مرز‌های کشور نامید، درصورتی که نه تنها تا کنون به این منطقه توجهی نشده، بلکه شاهد پسرفت عجیبی هم در دوران اصلاحات بوده‌ایم؛ از زیرساخت‌های شهری که حداقل‌هایش از بین رفت و طرح‌های نیمه‌تمام با بودجه‌های نجومی، تا بی توجهی به مرزنشینان و عدم بهره مندی آنان از مزایای مرز و حتی ضعف دیپلماسی در گفتگو با افغانستان و اکنون شاهد هستیم که افغانستان پس از بستن شریان‌های حیاتی هیرمند با ساخت بند کمال عزم خود را جهت مقابله با ورود حداقلی آب به ایران جزم کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتقادات دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان به جهانگیری در خصوص نواقص طرح 46 هزار هکتاری
دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در پایان گفت: همه این موارد، طی سال‌های اخیر، باعث خالی شدن این استان استراتژیک کشور و مهاجرت بین ۶۰ تا ۸۰ درصدی مردم شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جهانگیری سفر استانی طرح ۴۶ هزار هکتاری هوتک معاون اول رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۹۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور

معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص آخرین وضعیت لایحه تقسیم استان‌های کرمان و تهران گفت: این لایحه با توجه به فرصت زمانی کم باقی مانده تا پایان مجلس فعلی، به مجلس دوازدهم ارائه خواهد شد.

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در گفتگو با خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو در کرمان در خصوص آخرین وضعیت لایحه تقسیم استان‌های کرمان و تهران گفت: این لایحه با توجه به فرصت زمانی باقی مانده تا پایان مجلس فعلی، به مجلس دوازدهم ارائه خواهد شد.

وی افزود: در بحث تقسیمات کشوری، موضوع تاسیس چندین استان جدید در کشور در دولت در حال نهایی شدن است، که این موضوع هم در مورد تهران و هم در مورد کرمان و احتمالا در مورد سیستان و بلوچستان صورت خواهد گرفت.

حسینی در مورد تاسیس استان کرمان جنوبی با توجه به قول رییس جمهور در سال ١٤٠١ در جمع مردم جیرفت نیز اظهار داشت: موضوع تاسیس استان کرمان جنوبی از نظر دولت نهایی شده است و قرار شد لایحه آن با موضوع تقسیم استان‌ تهران با هم به مجلس ارائه شود.

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد: موضوع تاسیس استان‌های جدید در دستور کار دولت است که بزودی بصورت یکجا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: لایحه تاسیس استان‌های جدید در کرمان و تهران بزودی و در آینده‌ای نزدیک به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌گردد.

دیگر خبرها

  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند