Web Analytics Made Easy - Statcounter

ما مفتخریم در زمانه‌ای در عهد نظام مقدس جمهوری اسلامی زیسته‌ایم که مردان پاک طینت و ژرف اندیشی را به عینه دیده‌ایم؛ مردانی که به حق «مرد میدان» بودند.

به گزارش ایمنا، خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت چهارمین سال درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بیانیه‌ای منتشر کرد.

متن بیانیه خانه کارگر به شرح زیر است:

چهارمین سال درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را در حالی طی خواهیم کرد که قادر به برگزاری مراسمی در شأن و جایگاه این بزرگمرد تاریخ معاصر ایران به واسطه شیوع بیماری کرونا نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی به حق، امیرکبیر عصر ماست، که جا دارد در این روزها که مصادف با شهادت این قهرمان مبارزه با استعمار است، از او نیز یاد کنیم که منشاء تحولات بزرگی در زمان کوتاه سه‌ساله صدارت خود شد.

شهامت و شجاعت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در روند تصمیم‌گیریهای ملی، مبارزه و ایستادگی ایشان پیش از انقلاب اسلامی و پس از آن در عرصه‌های مختلف کشور، نظیر مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و مجمع تشخیص مصلحت نظام، همگی درس‌های آموزنده‌ای برای همگان خصوصاً علاقمندان به ایشان و تمام دوستداران ایران اسلامی می‌باشند.

ایشان با تمام وجود از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در جریان اعتصابات کارگران صنعت نفت تا تصمیمات شورای انقلاب و تصویب قانون کار، همواره حامی، پشتیبان و همراه کارگران بودند. اگرچه بسیار در این بازه به او جفا شد اما هیچ درخواستی در مورد حمایت از کارگران را نادیده نگرفت و در سخت‌ترین شرایط حامی آن‌ها باقی ماند و این را تاریخ به خوبی ثابت خواهد کرد و دقت در درج خاطرات و اقدامات روزانه به خوبی گویای این مطلب است.

در حزب جمهوری اسلامی نیز که خانه کارگر در کنار و همراه آن فعالیت می‌کرد همواره شاهد این حمایت‌ها چه از ناحیه یاران بزرگوار او همچون آیت الله شهید دکتر بهشتی، آیت الله موسوی اردبیلی و رهبری معظم انقلاب بودیم و چه ایشان که در همه مواقع راهنما و حامی این تشکیلات بود.

هاشمی الگوی کم نظیر «خدمت صادقانه و بی‌ریا» بوده و هست و صبر و مدارایش نیز مثال زدنی است.

ما مفتخریم در زمانه‌ای در عهد نظام مقدس جمهوری اسلامی زیسته‌ایم که مردان پاک طینت و ژرف اندیشی را به عینه دیده‌ایم؛ مردانی که به حق «مرد میدان» بودند؛ «مردان جنگ وصلح» و بازوان قوی اسلام؛ از آیت الله هاشمی رفسنجانی تا شهید پرافتخار حاج قاسم سلیمانی‌که چند روزیست در سوگ اولین سالگرد شهادت او و همرزمان وفادارش هستیم.

اگر دیار کرمان و مردمان نجیب و آزاده‌اش فقط به این دو گوهرشان بنازند، جای ابراز هیچ حرفی باقی نمیماند؛ هرچند ایران اسلامی و از جمله کرمان قهرمان، به برکت انقلاب اسلامی از این دُرهای گرانبها نظیر شهید دکتر باهنر فروان دارد.

جا دارد که در این روز که به مرحوم هاشمی تعلق دارد و در ۱۹ دی یعنی روز آغاز قیام پرشکوه مردم شریف و مبارز قم از او که حرکت و قیامش را نیز از قم آغاز کرد یاد کنیم و سلام و درود فراوان‌مان را نثارش سازیم.

منبع: ایلنا

کد خبر 467196

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خانه کارگر آیت الله هاشمی رفسنجانی قاسم سلیمانی شیوع بیماری کرونا کارگر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آیت الله هاشمی رفسنجانی جمهوری اسلامی خانه کارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت

 به گزارش  تابناک به نقل از جماران، امام جماعت مسجد جامع نبی اکرم (ص) و مسئول حوزه علمیه شرق تهران دارفانی را وداع گفت.

 آیت‌الله ضیاء الدین نجفی تهرانی چندی پیش در بیمارستان بستری شده بود.

وی نویسنده، محقق حوزوی است که شاگردان بسیاری را در حوزه و دانشگاه تربیت کرده است. وی از درس فلسفه آیات، علامه طباطبایی (ره)، محمد شاه آبادی، آقا یحیی انصاری شیرازی، حاج آقا رضا صدر (اخوی امام موسی صدر) و شهید مطهری بهره برده است.

آیت الله نجفی تهرانی در علم هیات نجوم از شاگردان علامه حسن زاده آملی و در عرفان و اخلاق (به مدت ۱۰ سال) شاگردِ آیت‌الله بهجت و آیت‌الله بهاءالدینی بوده است. ایشان همچنین در فقه و اصول، از محضر آیات عظام گلپایگانی، حائری یزدی و آمیرزاهاشم آملی بهره‌مند شده است.

بالغ بر ۲۰ جلد اثر توسط ایشان در رشته‌های فقه، اصول، تفسیر، تاریخ و معارف نوشته شده و ایشان، نماینده مراجع معظم تقلید در امور پاسخ‌گویی به مسائل شرعی نیز است. حوزه علمیه و مسجد جامع نبی اکرم (ص) در شرق تهران، پایگاه مبارزات انقلابی ایشان و مرکز پشتیانی از رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس بوده و اکنون، محل پرورش و آموزش سربازان امام زمان (عج) و مراجعه متدینین و مومنین است.

دیگر خبرها

  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • ۲۰ سال از درگذشت گل آقای ایران گذشت
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • عملیات جدید مقاومت اسلامی لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت