Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل گفت: در یک جلسه رهبر معظم انقلاب به مسئولین هشدار دادند که تغییر در سوریه جغرافیای سیاسی منطقه را تغییر خواهد داد و بروید و به تکلیف خودتان عمل کنید. خبرگزاری میزان -  بنا به اعلام خانه ملت؛ حسین امیرعبداللهیان در اختتامیه اولین کنگره شعر «انتقام سخت» که در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، ضمن تسلیت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و همرزمانش آن شهید، گفت: سردار سلیمانی طبع شعر و شاعری خاص خود را داشتند و اگر از خودشان خیلی شعر نگفتند، ولی گاهی از جلسات که بیرون می‌آمدیم، مسیری را باهم طی می‌کردیم و می‌دیدم مواقعی که فشار کار زیاد است و زمانی که خیلی شاد و خرسند از کاری بود که انجام داده، به تناسب آن اشعاری را می‌خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به ویژگی‌های مکتب شهید سلیمانی، افزود: اولین ویژگی مکتب سلیمانی ترسیم دکترین مقاومت هست که یک نظم جدید منطقه‌ای هست، نظمی که ترسیم‌کننده حداکثری امنیت ملی ایران، امنیت منطقه و جهان است.

امیرعبدالهیان سخنگوی ستاد سالگرد سردار سلیمانی با بیان اینکه در ۴۰سال گذشته دولتمردان آمریکایی تلاش کردن ترتیبات جدید سیاسی و امنیتی مورد نظر خود را در راستای چپاول حقوق ملت‌ها در منطقه ایجاد کنند که از آن به خاورمیانه بزرگ یاد می‌شد، تصریح کرد: سردار سلیمانی و همرزمانشان توانستند این ترتیبات را بشکنند و ترتیبات و نظم جدیدی تحت عنوان جبهه مقاومت ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه از سال۲۰۱۱میلادی که بیداری اسلامی شروع شد و این موج بصورت دومینو ادامه می‌یافت، اظهار داشت: جبهه مقابل تصمیم گرفت در این تحولات دستکاری کند و شرایطی که منطقه را به سمتی پیش می‌برد که کشور‌های اسلامی و منطقه بالا آمده و رژیم صهیونیستی در حال تضعیف و فروپاشی هست را در یک عملیات مهندسی معکوس به شرایطی تبدیل کنند که اشغالگران قدس موقعیت اول را پیدا کنند و‌کشور‌های اسلامی منطقه یا درگیر داعش یا اختلافات شیعه و سنی و یا قومی شوند که نتیجه آن تجزیه کشور‌های منطقه باشد.

امیر عبدالهیان افزود: این تجزیه قرار بود از عراق و سوریه شروع شود و حتی عربستان سعودی متحد آمریکا هم به تجزیه کشیده شود.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: کار بزرگ سلیمانی در ترجمان نگاه مقام معظم رهبری، به هم ریختن ترتیبات سیاسی و امنیتی و منطقه‌ای آمریکا و تمرکز بر دکترین مقاومت و ایجاد امید حداکثری در سایه ترتیبات جدید سیاسی و امنیتی است.

دستیار ویژه رییس و مدیرکل بین الملل مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه سردار سلیمانی در حوزه فعالیت‌های خود از هیچ‌یک از شاخه‌های علم و دانش غفلت نمی‌کرد، اضاغفه کرد: زمانی که من در وزارت امور خارجه مسوولیت بخش عراق را بر عهده داشتم و سردار سلیمانی در نیروی قدس سپاه بودند درخواستی از من داشته و آن این بود که در اندیشکده‌های آمریکایی و اروپایی هر موضوعی را در مورد غرب اسیا مشاهده کردید به ما بفرستید تا ما استفاده کنیم.

امیرعبداللهیان افزود: واقعا وقتی که این مقالات کتاب‌ها می‌رسید در وزارت خارجه ترجمه می‌شود و میدیدم در اولین جلسه سردار سلیمانی مواردی را از آن مطالب استخراج و در راستای ماموریت خود مهندسی معکوس می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه از رسانه در جای خود به دقت استفاده می‌کردند، تصریح کرد: زمانی به درخواست مقامات عراقی، در جمهوری اسلامی قرار شد مذاکره‌ای سه جانبه بین ایران و عراق و آمریکا با حضور طرف عراقی در بغداد انجام شود.

معاون سابق وزارت امور خارجه ادامه داد: سردار سلیمانی به عنوان کسی که مسئول پرونده عراق بود ده‌ها ساعت برای تیم مذاکره کننده که در آن موقع آقای کاظمی قمی مسئول آن بود وقت می‌گذاشت و همه احتمالات در آنجا بررسی می‌شد.

وی ضمن اشاره به اینکه از جمله نکاتی که سردار سلیمانی در مذاکرات داشتند این بود که حواستان باشد که این خبرنگاران در خط مقدم کاری هستند که ما انجام می‌دهیم و کار این‌ها مهمتر از کاری هست که در مذاکره انجام می‌شود، ایشان می‌گفت، چون هر کدام از شما می‌توانید بعد از مذاکره یک حرف را بزنید و طرف آمریکایی هم نشان داده که صداقت ندارد و خواهید دید در مذاکره به گونه‌ای با شما مذاکره خواهد کرد و در بیرون کنفرانس مطبوعاتی به گونه‌ای دیگر سخن خواهد گفت.

امیرعبداللهیان با تاکید بر اینکه در میز مذاکره هیچ یک از ویژگی‌های یک ابر قدرت و هژمونی آمریکا را ندیدیم، اظهار داشت آمریکایی‌ها در میز مذاکره به دلیل منطق گفتمانی و مذاکراتی قوی جمهوری اسلامی ایران باختند.

وی با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها در میز مذاکره در برابر منطق و استدلال و گفتمان قوی هیات مذاکره کننده ایرانی که نشأت گرفته از اقتدار جمهوری اسلامی ایران بود نتوانستند اهداف یک طرفه خود را پیش ببرند، گفت: از سفیر آمریکا رایان کراکر گرفته تا جانشین ژنرال پترائوس حاکم نظامی آمریکا و مقامات ارشد سازمان سیا در تیم مذاکره کننده آمریکا حضور داشتند، ولی میز مذاکره را باختند، ولی وقتی که بیرون آمدند یک سلسله دروغ را زنجیره وار مطرح کردند.

امیر عبداللهیان تأکید کرد: رسانه یک علم و هنر است و صرفا یک فناوری ارتباطی نیست و بکارگیری همه ظرفیت‌ها در راستای ماموریت اصلی یکی از ویژگی‌های مکتب سلیمانی هست.

وی با اشاره به اینکه ویژگی دیگر سردار سلیمانی عمل به تکلیف بود، افزود: سردار برای خدا کار می‌کرد.

دستیار ارشد امور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سردار به گونه‌ای در جلسات صحبت می‌کرد و با طراحی وارد می‌شد گویی که وارد یک مرحله جدید از ادای تکلیف خود و جهادی شده که باید انجام بدهد اظهار داشت: در اوج سختی‌ها و فشار‌ها چیزی که سردار را بشاش می‌کرد، دیدار با مقام معظم رهبری بود.

دستیار ارشد امور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های مهم مکتب سردار سلیمانی تمرکز بر اجرای عدالت است و انتقام سخت بی تردید در مکتب سردار سلیمانی جای خود را دارد، تصریح کرد: وقتی داعش آن جسارت را به شهید حججی کرد، انتقام سخت جمهوری اسلامی ایران چگونه انجام شد و انتقام سخت سردار سلیمانی قطعی و تغییرناپذیر است.

امیرعبدالهیان با بیان اینکه گاهی آمریکایی‌ها اینگونه القا می‌کنند که این جمهوری خواهان بودند که سردار سلیمانی و همراهان او را مورد هدف قرار دادند و بستری را آماده می‌کنند که اینگونه القا کنند که اگر از روز ۲۰ ژانویه ترامپ جنایتکار تروریست رفت و بایدن با همان رویکرد، اما با روش دیگری روی کار آمد موضوع اجرای عدالت را سرد کنند و بگویند کسانی که آمر آن جنایت بودند اکنون کاره‌ای نیستند، اظهار داشت: با صدای بلند اعلام می‌کنم که آمران و عاملان قطعا به سزای اعمالشان خواهند رسید، اما بدین معنا نیست که کاخ سفید از مسئولیت حقوقی خود فرار کند و توجیه کند. کاخ سفید و حکومت و دولت آمریکا مسئولیت حقوقی و بین المللی خود را دارند و برای اجرای عدالت باید پاسخگو باشند.      بیشتربخوانید: آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های شخصیت‌های اثرگذار محور مقاومت برگزار می‌شود

انتهای پیام/

برچسب ها: امیر عبدالهیان مجلس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امیر عبدالهیان مجلس جمهوری اسلامی سردار سلیمانی میز مذاکره انتقام سخت بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست




به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.
وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.
سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.
ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • نظر رهبر انقلاب درباره اهمیت تاریخی عملیات وعده صادق
  • سردار فدوی: مستکبرین عالم فکر نمی‌کردند روزی در منطقه غرب آسیا اساس آن‌ها زیر سوال برود
  • نظر رهبر انقلاب درباره اهمیت تاریخی و راهبردی علمیات وعده صادق
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • اینفوگرافیک/ تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • تغییر معادله قدرت با عملیات موفقیت آمیز «وعده صادق»
  • پاسداران سرباز ولایت و انقلاب اسلامی هستند
  • خون شهدا ضامن بقای انقلاب اسلامی است