Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال، حذف کمیته ملی المپیک از مجمع عمومی این فدراسیون را نظر فدراسیون جهانی فوتبال دانست. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی کفاشیان درباره عدم عضویت کمیته ملی المپیک در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال اظهار داشت: زمانی که نایب رئیس وزارت ورزش شدم، تغییراتی در اساسنامه‌های فدراسیون‌های ورزشی دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه اساسنامه‌ها از جمله فوتبال، یکنواخت بود و تیپ مشخصی داشت. کمیته ملی المپیک جزو مجمع عمومی فدراسیون‌ها بود و در مجمع عضویت داشت.

وی که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، درباره اقدام خودش برای این موضوع تصریح کرد: در سال 86 که فیفا به اساسنامه فدراسیون فوتبال ایراد گرفت و گفت فدراسیون باید مستقل شود، اساسنامه جدید توسط کمیته انتقالی بررسی شد. زمانی که دبیرکل کمیته ملی المپیک بودم، دیدم کمیته را از مجمع حذف کردند. به نظرم حضور این کمیته و وزارت ورزش در مجمع خوب است و به فوتبال کمک می‌کند. فیفا همان زمان با عضویت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در مجمع موافق نبود. آنها به نحوی پذیرفتند وزارت ورزش عضو مجمع باشد، اما زیر بار کمیته ملی المپیک نرفتند.

بهاروند برای ریاست فدراسیون فوتبال نامزد شد

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با بیان اینکه یک بار در همین باره نامه‌ای نوشت، اما عضویت کمیته ملی المپیک در مجمع فدراسیون فوتبال پذیرفته نشد، خاطرنشان کرد: اگر در این دوره هم فدراسیون فوتبال اقدامی می‌کرد، فیفا آن را نمی‌پذیرفت. فدراسیون جهانی فوتبال معتقد است کمیته ملی المپیک می‌تواند عضو افتخاری مجمع فدراسیون فوتبال باشد، اما حق رأی ندارد. اگر نظر فیفا تغییر کند، این کمیته با درخواست فدراسیون فوتبال می‌تواند عضو مجمع بعدی باشد.

کفاشیان درباره رایزنی نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال با اعضای مجمع و لزوم داشتن 45 رأی تصریح کرد:‌ نیازی نیست حتماً رأی را داشته باشند. اعضای مجمع باید شناختی از نامزدها داشته باشند و کاندیداها باید در مسائل اقتصادی، سیاسی و ورزشی صاحب‌نظر باشند. سپس مجمع به سمت این کاندیدا می‌رود. برخی استان‌ها شش یا هفت عضو مجمع دارند که با یکدیگر همفکری می‌کنند. رایزنی با اعضا اشکالی ندارد و سخت هم نیست. یک نامزد می‌تواند با یک گروه صحبت کند و سایر اعضای مجمع موضوع را به هم انتقال می‌دهند. شاید انتخابات به دور دوم بکشد که زمان بیشتری صرف می‌شود و 89 نفر عضو مجمع خیلی زیاد نیست.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی راجع به ثبت‌نام افراد فوتبالی چون علی کریمی که سوابق مدیریتی ندارند، بیان کرد: باید بگویم اعضای مجمع یک نفر را معرفی می‌کنند که این به معنای رأی دادن به او نیست. رأی اعضای مجمع در انتخابات فدراسیون فوتبال و به صورت مخفی است. هر کسی این توانایی را در خود می‌بیند که در سمت‌های رئیس، نایب رئیس یا هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال خدمت کند، خوب است فضا را به آنها بدهیم تا صحبت‌های خود را مطرح کنند.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در ادامه اظهار داشت: اعضای مجمع فدراسیون فوتبال، دلسوز فوتبال هستند و در فوتبال مدیریت و سرمایه‌گذاری کرده‌اند. اگر آنها ببینند نامزدهایی هستند که خوب برنامه خوبی ارائه می‌کنند و حمایت‌هایی از آن ور هم از آنها شده است،‌ به سمت رأی به آن نامزدها پیش می‌روند. با این حال نباید فراموش کنیم باید از هر کسی که در انتخابات فدراسیون رأی بیاورد، حمایت کنیم و نگوییم او چرا آمده است. کار فوتبال خیلی سخت است و امیدوارم روال عادی پیش برود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک فدراسیون فوتبال ایران علی کفاشیان کمیته ملی المپیک فدراسیون فوتبال ایران علی کفاشیان مجمع فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال کمیته ملی المپیک وزارت ورزش اعضای مجمع عضو مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز

لیگ برتر و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. 

طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

 جمع جرایم تعیین‌شده توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جرایم را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی داشته و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. 

 این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجرسپاسی در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

دیگر خبرها

  • تهدید ویسی علیه سازمان لیگ: تا فیفا و CAS می‌روم
  • احضار دو بازیکن استقلال و ذوب‌آهن به کمیته انضباطی
  • دو بازیکن استقلال و ذوب آهن به کمیته انضباطی فراخوانده شدند
  • ۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان
  • سرنوشت پیرمرد پرحاشیه/ مارکوپولو به استقلال نرسید!
  • احضار دو مسئول پرسپولیس وسپاهان به کمیته انضباطی