Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، سید موسی خادمی در نشست مجازی با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درخصوص سرمایه‌گذاری بام خرم‌آباد با اشاره به اینکه وضعیتی کنونی بام شهر مورد نظر ما نیست و غیر قابل قبول است، عنوان کرد: این مکان الان مرکز هزینه است و ما هم نمی‌توانیم آنطور که باید و شاید از آن نگهداری کنیم ممکن است در آینده دچار مشکلاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: من از همان روز اول این را مطرح کردم که بام تبدیل به یک مرکز درآمدزا شود و در همین راستا پس از رایزنی با سازمان جنگل‌ها طرحی را آماده کردیم و اکنون 70 تا 80 هکتار زمین برای سرمایه‌گذاری آماده است و آن را به فراخوان گذاشته‌ایم.

استاندار لرستان بیان کرد: طبق طرح ارائه شده در حال حاضر فضاهای لازم برای فعالیت‌های اقتصادی سازگار با طبیعت مشخص است، چند سرمایه‌گذار موردی به ما مراجعه کرده‌اند اما نظر ما این است که یک سرمایه گذار کل طرح را تحویل بگیرد.

خادمی خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که طرح ارائه شده توسط رسانه‌ها منتشر شود تا سرمایه‌گذاران بومی و غیر بومی برای سرمایه‌گذاری در بام ورود کنند، زیرا در این صورت علاوه بر درآمدزایی و اشتغالی که به دنبال دارد مکانی برای تفریح مردم است.

وی درخصوص نیروگاه 448 مگاواتی خرم‌آباد نیز توضیح داد: این پروژه با وجود اینکه مجوز توانیر را دارد اما به دلیل برخی محدودیت‌ها عملیات اجرایی آن شروع نشده، اما پیگیر هستیم که عملیات اجرایی آن شروع شود.

استاندار لرستان در پاسخ به وضعیت اراضی اطراف پتروشیمی خرم‌آباد هم بیان کرد: سال 97 مجوز احداث شهرک پتروشیمی گرفته شد و در همین راستا اراضی اطراف پتروشیمی به پتروشیمی واگذار شد، چندین طرح زیر مجموعه در آن هم مانند کاتالیست اجرا شده است.

خادمی اما در خصوص منطبق نبودن آمار اشتغال با واقعیت جامعه توضیح داد: آمار اشتغال از دو طریق انجام می‌شود یکی از این روش‌ها که دقیق است سرشماری ده ساله است که طبق سرشماری سال 95  نرخ بیکاری 12 و نیم درصد بود، روش سرشماری نمونه‌ای است که در سال قابل قبول است.

وی اضافه کرد: بر اساس سر شماری نمونه‌ای نرخ بیکاری 14 درصد است البته در مقطعی نرخ بیکاری را 21 و نیم درصد اعلام کردند که ما همان موقع مطرح کردیم این آمار اشتباه است و در فصل بعدی 14 درصد عنوان شد.

استاندار لرستان گفت: براساس این معیار ارزیابی آمار علمی است اما امکان خطا هم وجود دارد، ما نامه‌ای نوشتیم تا یک سامانه مجازی در استان راه‌اندازی شود که هر لحظه آخرین اخبار را مربوط به حوزه اشتغال داشته باشیم الان این سامانه راه‌اندازی شده اما ارتباط با دستگاه‌ها برقرار نشده است، سازمان مدیریت، اداره کار و حوزه اقتصادی در حال انجام کارها هستند.

خادمی در مورد واکنش خود به تغییر مدیریت در شرکت مخابرات و اینکه آیا این موضوع به جناح بندی سیاسی مربوط است یا خیر، بیان کرد: این موضوع خیلی شاید به جناح‌بندی سیاسی مربوط نباشد مننتهی موضوع عدم هماهنگی مدیریتی بود، آقایان برای خود استدلال‌هایی داشتند که ما این استدلال‌ها را نپذیرفتیم و حتما باید با استاندار هماهنگ باشد. این موضوع هنوز حل نشده است.

نقشه لرستان تغییر نخواهد کرد

وی در پرسش دیگری مبنی بر انتشار نقشه جعلی لرستان نیز پاسخ داد: متاسفانه هر از گاهی شاهد انتشار نقشه جعلی در فضای مجازی هستیم این در حالی است که تغییر نقشه به این راحتی نیست زیرا نقشه فرایند طولانی دارد و باید در استان و وزرات تایید شود.

استاندار لرستان بیان کرد: یک عده در فضای مجازی این نقشه‌ها را منتشر می‌کنند یک عده هم پشت سرشان سر وصدا می‌کنند، من فکر می‌کنم بهترین کار این است که توجهی به این موضوع نشود زیرا نقشه لرستان هیچ تغییری نخواهد کرد.

خادمی تاکیدکرد: اما این را پیگیری کنم که چه کسی روی این موج سوار می‌شود و با اعصاب مردم بازی می‌کند و یک عده افراد ناآگاه آن را تکثیر می‌کنند در حالی که این موضوع اصلا صحت ندارد.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر عدم پوشش بیمه‌ی بیماران کرونایی گفت: ما مصوبه‌‌های دولت که در زمینه پوشش بیمه‌ی بیماران کرونایی و اینکه نباید هزینه‌ی پرداخت کنند انجام می‌دهیم اگر موردی وجود دارد که رعایت نمی‌شود باید با دانشگاه علوم پزشکی هماهنگ شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لرستان سرمایه گذاری رسانه فضای مجازی استاندار لرستان خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند