Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@19:02:06 GMT

با گرانفروشان بلیت هواپیما برخورد شد

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۲۷۲۴

پس از آنکه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گران فروشی بلیت هواپیما را تایید و دستور معرفی و برخورد با آن‌ها را صادر کرد، بلیت هواپیماچهار آژانس‌های مسافرتی تعلیق شده و دو سایت غیر قانونی فروش اینترنتی بلیت هواپیما به دستگاه قضایی معرفی شد. ناطقان: چندی پیش برخی از نمایندگان مجلس نسبت به گران فروشی بلیت هواپیما انتقاد کردند و سازمان هواپیمایی کشوری را به عنوان متولی نظارت بر آن‌ها مسئول رسیدگی و برخورد با این تخلفات دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در پی این اظهارات تورج دهقان زنگنه - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری - ضمن تایید موضوع گرانفروشی بلیت هواپیما از سوی برخی سایت‌ها و آژانس‌های هواپیمایی از صدور دستور برای معرفی آن‌ها به دستگاه قضایی برای برخورد با این تخلفات خبر داد.

وی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: گران فروشی بلیت هواپیما گزارش شده و وجود دارد، اما این اتفاق ربطی به شرکت‌های هواپیمایی ندارد و آن‌ها این کار را انجام ندادند، بلکه این تخلف از سوی برخی از سایت‌ها و آژانس‌های هواپیمایی رخ داده و بر این اساس دستورات لازم برای شناسایی و معرفی آن‌ها به دستگاه قضایی صادر شده است.

پس از پیگیری‌های خبرنگار ایسنا، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که پروانه فعالیت چهار شرکت خدمات مسافرت هوایی به علت گرانفروشی بلیت هواپیما تعلیق شد.

این سازمان در بیانیه خود اعلام کرد که پیرو رصد درگاه‌های فروش بلیت هواپیما توسط این سازمان و دریافت گزارش مبنی بر فروش بالاتر از نرخ مصوب بلیت، پروانه فعالیت شرکت‌های خدمات مسافرت هوایی مقتدر سیر ایرانیان کیش در شهر کیش، عتیق گشت اصفهان در شهر اصفهان، آرش پرواز آذرآبادگان در شهر ارومیه و سپند پرواز شرق در شهر تهران به مدت سه ماه تعلیق شدند.

همچنین به شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی اعلام شد فروش بلیت مستقیم یا غیر مستقیم آن شرکت‌ها توسط دفاتر فوق غیر قانونی بوده و متخلفان مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت؛ لذا از هموطنان گرامی تقاضا می‌شود با توجه به تعلیق فعالیت دفاتر فوق به مدت ۳ ماه، از خرید بلیت از این دفاتر خودداری کنند. همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف و گرانفروشی، خارج از نرخ نامه مصوب و مندرج در سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی، مراتب را از طریق سایت سازمان هواپیمایی کشوری به آدرس cao.ir اعلام تا با متخلفین برخورد قانونی انجام شود.

در ادامه این بیانیه آمده است که فعالیت مجدد دفاتر فوق منوط به رعایت کامل مقررات و صدور گواهی توسط سازمان هواپیمایی کشوری است.

سازمان هواپیمایی کشوری در بیانیه‌ای دیگری از پیگیری قانونی برای برخورد قضایی با دو سایت غیر مجاز فروش بلیط هواپیما خبر داد.
در این اطلاعیه نیز سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: پیرو دریافت گزارش مبنی بر گرانفروشی بلیت هواپیما و رصد این سازمان، سایت‌های غیر مجاز فروش بلیت چارتر ۷۲۴ و safarme.com، بدون اخذ مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری اقدام به فروش غیر قانونی و بالاتر از نرخ مصوب کرده بودند که در راستای تکالیف قانونی این سازمان به دستگاه قضایی جهت پیگرد حقوقی معرفی شدند.

همچنین به شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی اعلام شد فروش بلیت مستقیم یا غیر مستقیم آن شرکت‌ها توسط سایت‌های نامبرده غیر قانونی بوده و متخلفان مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت؛ لذا از هموطنان گرامی تقاضا می‌شود با توجه به فعالیت غیر مجاز سایت چارتر ۷۲۴ و safarme.com، از خرید بلیت از این دو سایت خودداری کنند. همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف و گرانفروشی، خارج از نرخ نامه مصوب و مندرج در سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی، مراتب را از طریق سایت سازمان هواپیمایی کشوری به آدرس cao.ir اعلام تا با متخلفین برخورد قانونی انجام شود.
سازمان هواپیمایی کشوری در پایان این گزارش خود نیز تاکید کرد که هر گونه سایت فروش بلیت هواپیما با پیشوند یا پسوند ۷۲۴ نیز غیر قانونی است. منبع: ایسنا برچسب ها: گرانفروشان ، بلیت هواپیما ، برخورد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گرانفروشان بلیت هواپیما برخورد سازمان هواپیمایی کشوری شرکت های هواپیمایی دستگاه قضایی بلیت هواپیما غیر قانونی فروش بلیت شرکت ها سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۲۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • کلید اولیه سؤالات کنکور 1403 + لینک سایت sanjesh.org