Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ کودکان سیلاب و کلوار بویراحمد دیگر باورشان شده که نافشان را با محرومیت بریده‌اند و به همین خاطر برای دسترسی به اینترنت به "کوه" پناه آورده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، در نقطه صفر مرزی استان کهگیلویه و بویراحمد با چهارمحال و بختیاری منطقه‌ای به‌نام سیلاب و کلوار با 22روستا و جمعیتی افزون بر 2هزار و 800 نفر واقع شده و در بدترین شرایط گذران زندگی می‌کنند؛ تا جایی که از ابتدایی‌ترین امکانات و زیرساخت‌ها از جمله راه ارتباطی مناسب محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسفندماه سال98 کرونا ویروس همچون دیگر استان‌های کشور و تمام دنیا سرزده و ناخوانده میهمان کهگیلویه و بویراحمدی‌ها شد، هیچکس فکرش را نمی‌کرد این ویروس چنان همه مسائل را تحت‌الشعاع قرار دهد که برخی از زخم‌های تاول‌زده چند10ساله به یک‌باره سرباز بزند.

کرونا سبب شد تا در عصر ارتباطات مشخص شود هنوز بسیاری از روستاهای و حتی برخی نقاط شهری استان کهگیلویه و بویراحمد از آنتن‌دهی تلفن همراه محروم هستند تا حتی داشتن اینترنت پرسرعت را پیشکش مسئولان مخابرات کنند.

سیلاب و کلوار محروم که تمام ایران با شنیدن این نام، تنها فقر و محرومیت در ذهنشان متبادر می‌شود این روزها حال و روز خوشی ندارد و شبکه شاد ایام کرونایی نیز نتوانست آنان را شاد کند و نامی زیبنده‌تر از شبکه ناشاد نمی‌توان برای آن پیدا کرد.

دانش آموزان این دهستان محروم و فراموش‌شده در دفتر برنامه توسعه در دولت، برای شاد شدن در شبکه شاد راهی جز رفتن به بالای کوه نداشتند و برای رسیدن به این هدف کلبه سنگی و سردی را بنا نهاده‌اند ولی سرمای سوزان زمستان آنان را زجر می‌دهد و شاد زیستن در شبکه شاد را به بی تدبیری مسئولان و متولیان امر ارزانی داشته‌اند.

کودکانی که برای عقب نماندن از قافله علم و دانش کیلومترها کوهپیمایی می‌کنند تا به "کلبه ناشاد" برسند و هر لحظه امکان خداحافظی با دنیا را به دلیل رانش سنگ‌های بزرگ و یا پرت شدن از کوه را دارند، از مسئولان دولتی گلایه‌مند هستند زیرا معتقدند مسئولان آنان را فراموش کرده‌اند وگرنه بعد از 4دهه نباید هنوز در جست‌وجوی راه ارتباطی مناسب، آنتن‌دهی تلفن همراه، اینترنت پرسرعت و ... باشند.

دانش‌آموزان "آبسرد" دل‌سرد از آموزش مجازی؛ ارتقای اینترنت همراه روستا معطل تامین تجهیزات اپراتور است تشکر اینستاگرامی وزیر ارتباطات از پیگیری تسنیم / آذری‌جهرمی شخصا روستای "امیرحسین " را به اینترنت پرسرعت متصل‌ کرد + فیلم اینترنت ثابت 756 روستای آذربایجان‌غربی به اپراتور "های‌وب" ارتقا یافت

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: 40درصد دانش‌آموزان این استان به دلیل نبود اینترنت یا سکونت در منطقه‌ای با سرعت اینترنت پایین و یا نداشتن تمکن مالی برای خرید گوشی از داشتن شبکه شاد محروم هستند.

البته بررسی‌های میدانی خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد این آمار آقای مدیرکل به واقعیت نزدیک نیست و بخش زیادی از دانش آموزان از شبکه شاد محروم هستند.

هرچند هادی زارع‌پور این را نیز گفته که پیگیر رفع مشکل اینترنت برای شرکت دانش آموزان از طریق اداره کل فناوری اطلاعات استانداری و شرکت مخابرات استان هستیم و رایزنی با خیران برای خرید گوشی هوشمند و تبلت برای افراد بی بضاعت و فقیر ادامه دارد.

رئیس آموزش و پرورش عشایری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه 3هزار و 625 دانش آموز عشایری داریم، گفت: از این تعداد 83درصد از داشتن شبکه اجتماعی شاد محروم هستند.

اسماعیل رضایی‌نیک تاکید می‌کند: بسیاری از مناطق عشایری از داشتن اینترنت محروم هستند و دانش‌آموزان خوابگاهی نیز به دلیل تعطیلی خوابگاه‌ها از تحصیل بازمانده‌اند و از 128مدرسه غیر ساختمانی مناطق عشایری 60مدرسه در چادر و 68مدرسه در کانکس‌ مستقر هستند.

انتهای پیام/541/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت اینترنت کهگیلویه و بویراحمد دانش آموزان محروم هستند شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • تجلیل مسئولان از مقام شامخ معلم در کلاسهای درس
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود