Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@05:27:38 GMT

«خورشید» در فهرست مدعیان جایزه اسکار ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۶۳۶۰

«خورشید» در فهرست مدعیان جایزه اسکار ۲۰۲۱

به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، در نودوسومین دوره جوایز اسکار که از طرف آکادمی علوم و هنرهای سینما برگزار می‌شود، از برترین فیلم‌هایی که از اول ژانویه ۲۰۲۰ (۱۱ دی ۹۸) تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۱ (۱۰ اسفند ۹۹) اکران شده باشند، تجلیل می‌شود. مراسم اهدای جوایز اسکار ۲۰۲۱، ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت ۱۴۰۰) در سالن تئاتر دالبی هالیوود برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نزدیک شدن به زمان برگزاری مراسم اسکار ۲۰۲۱، پایگاه اطلاع‌رسانی ورایتی به رسم هر سال مدعیان دریافت این جایزه را در شاخه‌های مختلف پیش‌بینی کرده و فیلم خورشید ساخته مجید مجیدی را به نمایندگی از سینمای ایران در فهرست بخت‌های اول دریافت اسکار بهترین فیلم بین‌المللی قرار داد. 

خورشید جدیدترین ساخته مجیدی که به معضل جهانی کودکان کار می‌پردازد، تاکنون در حوزه جشنواره‌های سینمایی تحسین منتقدان را به همراه داشته و روح‌الله زمانی بازیگر جوان آن موفق شد جایزه مارچلو ماستریونی برای بهترین بازیگر جوان پدیده هفتاد وهفتمین جشنواره ونیز را از آن خود کند. خورشید که به تهیه‌کنندگی مجید مجیدی و امیر بنان ساخته شده، در ادامه مسیر موفقیت خود جایزه بهترین فیلم بلند جشنواره سینمایی اجیال قطر را نیز برد.  

این فیلم اجتماعی داستان پسربچه‌ای ۱۲ ساله به نام علی و سه دوستش را روایت می‌کند که نان‌آور خانواده هستند و برای امرار معاش به سختی کار می‌کنند و گاهی حتی برای رسیدن به پول دست به دزدی می‌زنند. طی یک سری رویدادها، از علی خواسته می‌شود، رد یک گنج را بگیرد اما او و دوستانش برای دسترسی به تونلی که گنج در آن مخفی شده باید در مدرسه خورشید ثبت نام کنند که یک موسسه خیریه برای آموزش به کودکان کار است. اصالت این فیلم به بازی کودکانی برمی‌گردد که همگی از بین کودکان کار بوده و هیچکدام بازیگر حرفه‌ای نیستند.

خورشید در فهرست ورایتی از بخت‌های اول دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم بین‌المللی، در کنار دیگر شاهکارهای سینمای جهان از جمله یک دور دیگر (دانمارک)، من دیگر اینجا نیستم (مکزیک)، دو نفر ما (فرانسه)، کجا می‌روی آیدا؟ (بوسنی و هرزگوین) قرار گرفت. 

شیوع کرونا در جهان و قرنطینه و خانه‌نشینی ناشی از آن، ماه‌هاست که صنعت سینما و فیلمسازی را فلج کرده است. سالن‌های سینما تعطیل شده‌اند و پروژه‌های تولید متوقف. آکادمی اسکار در واکنش به این شرایط، ضرب الاجل شرکت در نودوسومین دوره این رقابت سینمایی را از ۳۱ دسامبر (۱۱ دی ۹۹) به ۲۸ فوریه ۲۰۲۱ (۱۰ اسفند ۹۹) موکول کرد و به فیلم‌هایی که در سرویس‌های پخش اینترنتی اکران شده بودند نیز اجازه نامزدی داد.

برچسب‌ها مجید مجیدی فیلم‌خانه | سینمای ایران رویدادهای حوزه سینما آکادمی اسکار سینما فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجید مجیدی فیلم خانه سینمای ایران مجید مجیدی فیلم خانه سینمای ایران آکادمی اسکار سینما فیلم اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟

شاید تا به حال پیش آمده باشد که از خود بپرسید، چگونه با وجود خورشید که به‌راحتی زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟ در واقع چرا فضا با وجود پرشمار ستاره مانند خورشید، همچنان سرد و تاریک است؟ 

چرا با وجود این‌که خورشید زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟

به گزارش گجت نیوز، در پاسخی ساده به این سوال باید گفت از آنجایی که نور خورشید در فضا منعکس یا پراکنده نمی‌شود، ما فضا را سیاه می‌بینیم. در واقع در خلا، ذرات و موادی که نور خورشید را پراکنده و منعکس کنند وجود ندارد؛ اما در مورد زمین و با ورود نور خورشید به جو، مولکول‌ها و ذرات جو آن را پراکنده می‌کنند و در نتیجه در طول روز ما آسمان را به رنگ آبی می‌بینیم.

با این وصف، رنگ آبی آسمان حاصل برهم‌کنش نور خورشید با مولکول‌های گاز موجود در جو زمین است؛ پدیده‌ای که به آن پراکندگی رایلی نیز می‌گویند.

از طرفی، رنگ آبی با طول موج کوتاه، بیش از رنگ قرمز در آسمان منتشر می‌شود و به همین دلیل، چشم انسان نور آبی را بیشتر و بهتر تشخیص می‌دهد و همین مسئله سبب می‌شود تا آسمان را به رنگ آبی ببینیم.

همه این‌ها یعنی روشنایی زمین در طول روز حاصل وجود جو است که به انعکاس و پراکنده شدن نور خورشید کمک می‌کند. این در حالی است که فضا یک محیط بی‌نهایت گسترده و وسیع با ذرات و ماده اندک است که قادر به منعکس کردن نور خورشید نیستند. جالب است بدانید در فاصله مدار خورشید تا زمین و در هر ۱۰۰ سانتی‌متر مکعب، تنها یک اتم هیدروژن خنثی وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • در انتظار حرف آخر هواداران به ژاوی
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • آغاز جنگ مدعیان لیگ برتر برای این ستاره (عکس)
  • مدعیان آزادی بیان بر طبل رسوایی خود کوبیدند
  • «پدر قهوه»؛ سریال جدید مهران مدیری درباره چیست؟
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • بعد از «اسکار» مهران مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟