Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتماد برای واردات واکسن از کشورهایی که ورود ساده ترین داروها به داخل ایران را به بهانه تحریم ها منع کرده‌اند، در نگاه اول شک و تردید هایی را ایجاد می کند؛ اما یادآوری جنایت یکی از کشورهای اروپایی در انتشار مهلک ترین بیماری قرن یعنی ایدز، آنهم در قالب صادرات فراورده های خونی به ایران، تردیدها را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاید کمتر کسی را بشناسید که تلخ‌ترین اتفاق سال‌های 62 و63 را  به یاد نداشته باشد،  رخداد تلخی که دامن بسیاری را گرفت، قصه کودکان، مردان و زنان هموفیلی که با فراورده‌های خونی آلود کشور فرانسه آلوده به ویروس ایدز مبتلا شدند.

در آن سالها، کمبود شدید فاکتورها و منابع خونی در ایران، مسئولان وزارت بهداشت و دولت را به تأمین نیاز بیماران هموفیلی به فرآورده‌های خونی وا‌داشت، تا آنجا که این مسئولان تصمیم به واردات این فاکتورها از کشور فرانسه گرفتند و درنهایت با «شرکت فرانسوی مریو» برای واردات فرآورده‌های خونی به توافق رسیدند.

پس از واردکردن فرآورده‌های خونی از کشور فرانسه، همه‌چیز آرام و بی‌صدا پیش رفت تا آنکه در سال 1366 بود که به گفته یک پزشک بیماران خاص، یک بیمار هموفیلی در اثر ابتلا به ویروس ایدز از دنیا می‌رود، این همان آغاز ماجرای پی بردن به مفهوم خیانت فرانسوی‌ها به خون ایرانیان بود، خیانتی که تاریخ هیچ‌گاه آن را نبخشیده و فرانسوی‌ها باید تاوانش را پس بدهند.

با طرح موضوع آلوده بودن فرآورده‌های خونی فرانسه، مصرف‌کنندگان خون این کشور در ایران، یکی پس از دیگری با مراجعه به پزشکان از بروز زخم‌های پوستی و یا دهانی می‌گفتند که درنهایت به خبر ابتلای ویروس ایدز می‌رسیدند.

این فاکتورها مورد تأیید شرکت مریو فرانسه بوده و بعدها معلوم می‌شود فرانسه علاوه بر آلوده کردن بیماران هموفیلی در ایران، به بیماران کشورهای آلمان و عراق و چند کشور دیگر نیز آسیب وارد کرده است.


متهم ردیف اول فاکتورهای خونی آلوده!

علاوه بر مقصر بودن شرکت مریو" فرانسه در عدم انجام آزمایش‌های پیش از صادرات فرآورده‌های خونی، پای یک جوانی دیگر در ابتلای چند ده نفر از مردم کشورها به‌ ویروس ایدز در میان است، نخست‌وزیر 37ساله فرانسوی « لوران فابیوس»، جوانی که مدتی نیز در قامت عضو تیم مذاکره‌کننده با کشورمان در ماجرای برجام قد علم کرده بود.

فابیوس که در آن زمان نخست‌وزیر "فرانسوا میتران" رئیس‌جمهور وقت فرانسه بود، به‌رغم تصریح مدیران شرکت مریو بر احتمال آلوده بودن فاکتورهای خونی، اما او دستوری عجیب صادر می‌کند و بدون انجام هرگونه آزمایشی پای ویروس ایدز را به جان بیماران هموفیلی ایرانی و دیگر کشورها باز می‌کند. این اقدام در حالی صورت گرفته که بر اساس قوانین صادرات فاکتورهای خونی در فرانسه، باید پیش از صادرات، انجام آزمایش‌ها صورت بگیرد اما فابیو این اقدام را پس از انجام مراحل صادرات صورت می دهد که بر خلاف قوانین فرانسه است.

پس از محرز شدن اقدام ضد قانونی نخست‌وزیر جوان فرانسوی، رئیس‌جمهور وقت با اعلام شکایت علیه او، فابیو را راهی دادگاه می‌کند اما نتیجه دادگاه، او را مبری از هرگونه گناه و خطا در پرونده فرآورده‌های خونی می‌داند.

بررسی‌های متخصصان نیز نشان می‌دهد، بیش از 900نفر از خون‌های آلوده شرکت مریو فرانسه استفاده کرده‌اند و به ویروس اچ آی وی مبتلا شده‌اند، ابتلایی که هیچ‌گاه آقای نخست‌وزیر جوان زیر بار آن نرفت و همچنان پس از سالها بدون نتیجه مانده است!


سرانجام پرونده خون‌های آلوده در ایران به کجا رسید؟

پس‌از رسوایی بین‌المللی شرکت مریو فرانسه در توزیع خون‌های آلوده به ویروس اچ آی وی، وکلای بیماران کشورهای خارجی پای به عرصه شکایت علیه کشور فرانسه نهادند اما ماجرا در ایران روایتی دیگر داشت که تاکنون سرنخ‌هایی از آن مبهم و بی‌پاسخ‌مانده است.

در سال 1376 با طرح دعوا دو تن از قربانیان خون‌های آلوده، با دستور رهبر معظم انقلاب قوه قضاییه پیگیر پرداخت غرامت این آسیب دیدگان شدند اما کشور فرانسه هیچ‌گاه زیر بار بزرگ‌ترین خطای پزشکی و انسانی قرن نرفت و دراین‌باره پاسخی به مردم ایران نداد!

آقای نخست‌وزیر جوان،لوران فابیوس که به‌طورقطع می‌توان او را یک جنایتکار پزشکی دانست، در ماجرای برجام و مذاکره ایران با کشورهای اروپایی، یکی از اعضای تیم مذاکره بود و بااین‌حال هیچ‌گاه به خطای انجام داده اعتراف نکرد!


شاید داستان خون‌های آلوده تکرار شود!


از ابتدای شیوع ویروس همه‌گیر و جهانی کرونا، این ویروس مرگبار جان بسیاری از شهروندان کشورها و به‌ویژه هم‌وطنان ما در ایران را گرفته است، به‌طوری‌که برخی کشورهای مدعی در عرصه پزشکی به فکر ساخت واکسن کرونا افتادند و پس از انجام تحقیقات در پژوهشگاه‌ها و مؤسسات خود توانستند چندین نسخه از واکسن‌های کرونایی را ساخته و با طی کردن مرحله تست حیوانی، با آزمایش بر روی بیماران، آن‌ها را از طرق قراردادهای بلندمدت روانه بازار کشورهای جهان‌سومی کنند.


واکسن‌های فایزر و مدرنا ساخت کشورهای غربی، اروپایی تاکنون وارد بازار شده و مدعی درمان بیماران مبتلا به کرونا هستند اما به رغم تلاش کشورهای غربی برای صحه گذاشتن بر کارآمدی واکسن هایشان، شاهد ابتلای پرستاران و کادر درمان آمریکایی و اروپایی هستیم که روزانه از واکسنهای غربی استفاده می کنند.


آمارهای روز گذشته این کشورها نشان از افزایش تعداد فوتی های کرونایی به رغم تزریق واکسن ضد کرونا در این کشورها می دهد، تا جایی که روز گذشته، آمریکا ۴ هزار و ۱۳۴ نفر کشته، انگلیس ۱ هزار و ۱۶۲ نفر و آلمان، ۱ هزار و ۵۲ نفر را در آمارهای جهانی فوتی های کرونا به ثبت رسانده اند.


این در حالی است که ایران با تولید واکسن ایرانی کرونا، توانسته پس از طی کردن مراحل تست حیوانی، بر روی چهار تن از داوطلبان، واکسن را تست و تاکنون بدون هیچ عارضه ای آماده برای تزریق به عموم جامعه شود.


به نظر باید مسئولان دولتی به دور از تحقیر توانایی های داخلی به کشورهایی که روزی در ماجرای واردات خون های آلوده، متهم ردیف اول ابتلا به ایدز بیماران هموفیلی در کشور بودند اعتماد نکرده و از واردات واکسن های کرونایی از این کشور خودداری کنند.


اعتراف حامیان واردات واکسن آمریکایی به مداخله ژنتیکی این واکسن!


مصطفی معین رییس شورایعالی نظام‌پزشکی است؛ او در یادداشتی در صفحه مجازی درباره لزوم خرید واکسن کرونا از کشورها نوشت: موثرترین و قاطعانه ترین راه ایجاد ایمنی جمعی و پایان کشتار مردم بی پناه، انجام واکسیناسیون به موقع است که باید نسبت به خریداری هر چه سریع تر واکسن کرونا اقدام شود.


اما آقای معین، چندی بعد همین اظهارات خود را رد و در اعترافی صریح به موضوع مداخله واکسن‌های غربی در زنجیره ژنتیکی انسان‌ها اعتراف می کند و می نویسد: «واکسن جدید کرونا از نوع واکسن RNA است! با تزریق واکسن، بخش کوچکی از کُد ژنتیکی ویروس وارد بدن می‌شود و سیستم ایمنی آن را بعنوان یک عامل خارجی شناسایی می‌کند!»


 اظهار نظر رییس شورای عالی نظام پزشکی، در کنار کمپین ضد انقلاب باهدف فشار به دولت ایران برای خرید واکسن خارجی از اروپا نگرانی ها از پیشبرد پروژه های ایجاد اختلالات ژنتیکی غرب و جنگ بیولوژیک با کشورهای غیر همسو را بیشتر کرده است.


نکته قابل تامل و توجه آنجاست که کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس که سال هاست به بهانه تحریم ها، مانع واردات داروهای خاص و ضدسرطان به ایران هستند چگونه یک محصول استراتژیک را در ایامی که همه دنیا نیازمند واکسن هستند را راهی ایران کنند.

چندی پیش نیز تعدادی از کارشناسان پزشکی بین المللی پیش بینی کرده بودند که احتمال تست گسترده این واکسن ها در قالب پروژه اهدای واکسن به دیگر کشورها را مطرح کرده بودند.

حال باید دید واکسنی که نتیجه بخشی آن حتی در خاک ایالات متحده آمریکا نیز مورد تردید قرار گرفته، چه تاثیری در دیگر نقاط جهان خواهد گذاشت؟


انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: فرآورده های خونی بیماران هموفیلی خون های آلوده واردات واکسن کشور فرانسه ویروس ایدز نخست وزیر واکسن ها هیچ گاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!

به گزارش خبرنگار مهر، قوانینی که برگزارکنندگان بازی های المپیک برای تعیین تعداد اعضا و همراهان کاروان ورزش کشورهای شرکت کننده وضع کرده اند، نه تنها محدودیت هایی را برای اعزام مربیان ایجاد کرده است بلکه منجر به کوچک شدن کادر سرپرستی اعزامی به این بازی ها هم خواهد شد.

برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس به هر کشور به نسبت تعداد سهمیه هایی که ورزشکارانش کسب می کنند، مجوز اعزام همراه می دهند. این همراهان شامل اعضای کادر فنی (سرمربی، مربی، سرپرست و ...) و همچنین اعضای کادر سرپرستی می شود.

خبرگزاری مهر پیش از این در گزارشی به چالش ورزش ایران در المپیک برای اعزام مربیان اشاره کرده بود و اینکه با توجه به سهمیه های کسب شده تا به امروز، ورزش ایران با چالش اعزام اعضای کادر فنی همراه می شود. این چالش اما گریبان مسوولان برای تعیین کادر سرپرستی را هم خواهد گرفت چرا که مجوز اعزام تعداد همراهانی که برگزارکنندگان بازی ها به ازای سهمیه های ورزشکاران تخصیص می دهند، شامل کادر سرپرستی هم می شود.

ورزش ایران تا به امروز در ۹ رشته صاحب ۳۲ سهمیه برای بازی های المپیک پاریس شده است. طبق آنچه کمیته برگزاری بازی‌های المپیک به آن تاکید دارد، تقریباً به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه‌هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام همراه داده می شود. با این اوصاف مسوولان ورزش ایران فعلا مجاز به معرفی حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر - غیر از ورزشکاران - برای قرار گرفتن در ترکیب کاروان اعزامی هستند.

بنابراین نه تنها در تعیین اعضای کادر فنی هر یک از تیم ها و رشته های اعزامی محدودیت اعمال می شود بلکه کادر سرپرستی کاروان ایران نیز متاثر از این موضوع جمع و جورتر از همیشه خواهد شد.

برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ علاوه بر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ورزش ایران بود، ۱۱ نفر هم عضور کادر سرپرستی بودند و با حکم رسمی که از سیدرضا صالحی امیری رییس وقت کمیته ملی المپیک گرفته بودند به توکیواعزام شدند اما به نظر می رسد با توجه به قوانین، ترکیب کادر سرپرستی اعزامی به پاریس به نصف دوره قبل یا کمتر از آن کاهش یابد.

شاید به همین دلیل باشد که تا به امروز و در فاصله حدود ۹۰ روز مانده به بازی های المپیک، هنوز اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران به صورت رسمی معرفی نشده اند. البته جلسات «ستاد آماده سازی کاروان اعزامی به المپیک» به صورت منظم و با حضور تمام افراد در حوزه های مختلف پشتیبانی، حراست، رسانه و ... در حال پیگیری است اما به جز مناف هاشمی که مهر ۱۴۰۱ حکم خود را به عنوان سرپرست کاروان گرفت، برای دیگر اعضا حکمی صادر نشده است.

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد در پاریس برگزار می شود.

کد خبر 6087474 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • چوبه‌دار یا تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ کدامیک سهم توماج صالحی می‌شود؟ 
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ حکم اعدام توماج صالحی در چه شرایطی اجرا نمی‌شود؟