Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد گفت: بین درآمد تبلیغاتی یک پل عابر پیاده و کیفیت خدمات ارائه شده در آن ارتباطی وجود ندارد.

مسعود رضوی در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: ایجاد و احداث پل های عابر پیاده در سطح شهرمشهد  و تشخیص ارائه خدمات مختلف در آنها توسط سازمان ترافیک انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی افزود: سازمان ترافیک بر اساس مطالعات و شاخص هایی نظیر میزان تردد و عرض خیابان  تشخیص و تصمیم گیری در باره مکان احداث این پل ها و اینکه دارای پله برقی و اسانسور باشند را انجام می دهد و ما به عنوان بدنه اجرایی مجری بخشی از این پل های عابر پیاده و آسانسور ها و همچنین تعمیر و نگه داری این پل ها هستیم . رضوی بابیان اینکه طی یک ماه آینده ۱۰پل عابر پیاده در مناطق کم برخوردار مشهد را افتتاح خواهیم کرد،  ادامه داد: کیفیت نگهداری از این پل ها از لحاظ نگه داری آسانسور، پوشش و کاور موجود در پل ها و رنگ امیزی و شستشوی سطح آنها در همه مناطق شهر مشهد یکسان و طبق برنامه زمان بندی و چرخشی است و از این بابت تفاوتی بین مناطق بالا و پایین شهر وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه این پل ها هر ۴سال یک بار رنگ آمیزی می شوند، افزود: شهروندان و زائران هرگونه مساله و یا مشکل در  پل های عابر پیاده در محدوده قانونی شهر مقدس مشهد  را از طریق شماره تلفن۱۳۷ اطلاع رسانی کنند تا در کوتاهترین زمان ممکن این ایرادات مورد بررسی و رفع شدن قرار بگیرد.

وی در مورد موضوعاتی نظیر اینکه در مناطقی که این پل های عابر پیاده مورد اقبال شرکت های تبلیغاتی قرار می گیرند و از درآمدزایی خوبی برخوردار هستند دارای وضعیت خدمات رسانی بهتر و مجهز تری می باشند نیز افزود: این موضوع را قبول ندارم زیرا درآمدهای حاصل از تبلیغات در  پل های عابر پیاده در حساب شهرداری متمرکز شده  و از حساب شهرداری و از محل این درآمدها بودجه لازم برای تعمیر و نگه داری تمام پل های شهر مقدس مشهد  به صورت برابر در سطح شهر تخصیص داده می شود از این رو نگهداری و سرویس پل عابر پیاده منطقه پنج تن التیمور دقیقا باهمان کیفیت پل منطقه احمد آباد و وکیل اباد صورت می گیرد و ارتباطی بین ارزش درآمد تبلیغاتی پل با کیفیت خدمات ارائه شده در آن وجود ندارد! وی افزود: خواهشی که از شهروندان داریم این است که در نگهداری و مراقبت از این پل ها همراهی و همکاری لازم را با مدیریت شهری داشته باشند زیرا هزینه تجهیزات، تعمیرات و سرویس این پل ها و آسانسورهای موجود در آنها طی یک سال اخیر  رشد قابل توجهی داشته  و متاسفانه از طرفی آسیب رساندن به این پل ها نیز بسیار زیاد شده است که در افزایش هزینه تعمیر و نگهداری از آنها تاثیرگذار می باشد . رضوی بیان داشت: اگر شهروندان در منطقه ای از شهر فرد یا افرادی را مشاهده کردند که مشغول صدمه وارد کردن به تجهیزات این پل ها هستند  از طریق شماره تلفن۱۱۰و یا ۱۳۷اطلاع رسانی کنند زیرا  متاسفانه موارد متعددی طی ماه های اخیر از برش زدن نرده های این پل ها در سطح شهر گزارش شده است .همچنین درخواست بعدی ما این است که شهروندان و زائران از این پل ها و تجهیزات آنها نظیر آسانسور به صورت منصفانه استفاده کنند مثلا در یکی از موارد و  اتفاقا در منطقه بالای شهر مشهد متاسفانه فردی کلیدهای آسانسور را با مشت جابه جا کرده است که موجب بروز مشکل در عملکرد آسانسور و شکستگی کلید های آن شده است .    انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پل عابر پیاده مشهد ترافیک پل های عابر پیاده عابر پیاده پل عابر پیاده وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزبان قریب ۱.۵ میلیون زائر اربعین در استان باشیم که باید از هم‌اکنون استان را برای پذیرایی از آنها آماده کنیم. 

محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ اردیبهشت) در نشست با جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با اشاره به اهتمام استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زوار اربعین، گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار اربعین در استان هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه انجام اقدامات لازم برای سهولت بخشی به تردد زوار اربعین و ساماندهی موکب‌ها همه جانبه پای کار هستیم، گفت: باید در مرز خسروی تعدادی موکب توانمند داشته باشیم که به زوار پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشند.

صحرایی در ادامه در پی درخواست مسئولین ستاد عتبات عالیات برای اختصاص قطعه زمینی به نام زمین کشتارگاه در محدوده سه راهی نصرآباد در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار، گفت: برای ارتقاء خدمات‌رسانی به زوار اربعین از هیچ همکاری کوتاهی نمی‌کنیم. زمین کشتارگاه هم به شرطی که شائبه‌ای نداشته باشد در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در صورتی هم که به هر دلیلی امکان استفاده از زمین کشتارگاه مهیا نشود، از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد تا مجموعه ستاد بازسازی عتبات بتوانند خدمات‌رسانی مطلوبی به زوار اربعین داشته باشند.

مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند 

علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه  نیز در این نشست با بیان اینکه مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند، گفت: نیاز است یک طراحی قوی داشته باشیم تا موکب‌های توانمند در مرز خسروی برپا شوند تا بتوانند خدمات قابل قبولی در حوزه اسکان و تغذیه به زوار ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید چینش مواکب را تغییر بدهیم، گفت: ساماندهی موکب‌ها نیاز ضروری امسال مرز خسروی است و این ساماندهی باید بگونه‌ای باشد که خدمات اسکان، تغذیه و حتی آبرسانی به طور مستمر در محدوده مرز خسروی وجود داشته باشد تا بتوانیم جوابگوی جمعیت قریب ۱.۵ میلیونی پیش‌بینی شده برای تردد از مرز خسروی باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اسکان مشکل جدی استان در پیاده‌روی اربعین است، ادامه داد: برای اسکان زوار پیاده روی اربعین هم در مرز خسروی و هم در عراق مشکل داریم و نیاز است برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در سه سال آتی برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پیاده‌روی اربعین نیاز به راه اندازی یک نیروگاه حداقل ۴۰ مگاواتی در مرز خسروی وجود دارد.

بنا داریم در جهت خدمات‌رسانی بهتر به زوار موکب های کوچک را با هم ادغام کنیم

به گزارش ایسنا، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور  نیز در این نشست با اشاره به اهتمام ستاد بازسازی عتبات عالیات برای خدمات‌رسانی بهتر به زوار اربعین در مرز خسروی، گفت: بنا داریم برای خدمات ‌رسانی بهتر به زوار، موکب‌های کوچک را با هم ادغام کنیم.

نامجو با بیان اینکه برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین در مرز خسروی زیرساخت احتیاج داریم، گفت: در بازدیدهای صورت گرفته زمینی که به عنوان زمین کشتارگاه شناخته می شود را مشاهده کردیم که تقریبا در چند سال گذشته استفاده زیادی از آن نشده که درخواست داریم این زمین در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار بگیرد تا بتوانیم از آن برای خدمت‌رسانی به زوار استفاده کنیم.

وی افزود: اگر مجوز استفاده از زمین کشتارگاه به ستاد بازسازی عتبات عالیات داده شود، از همین الان مقدمات کار خدمت رسانی به زوار در آن را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • هوای مشهد قابل قبول است
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی