Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش همشهری‌آنلاین، این قاتل سریالی به نام فرزاد - ۴۳ساله - جنایت‌هایش را از سال۸۷ در گیلان آغاز کرد. او که در زندگی مشترک با همسر اولش دچار مشکل شده بود بعد از آن تصمیم به انتقام‌گیری از زنان گرفت. 

او از همان سال قتل‌هایش را آغاز کرد و بین سال‌های‌۸۷ تا ۸۸، ۳زن را به قتل رساند و هیچ ردی از خود به جا نگذاشت تا اسرار جنایت‌های مخوفش سر به مهر باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در اعترافاتش درخصوص نخستین جنایت گفت: «من گاهی مسافرکشی می‌کردم. زنی را به‌عنوان مسافر سوار کردم. او سر صحبت را باز کرد و شماره تلفنش را داد. با او تماس گرفتم و قرار گذاشتم. او را به خانه‌ام در زیباکنار بردم. وقتی وارد خانه شدیم، دستانش را بستم. بعد با روسری دهانش را بستم و از پشت سر طنابی دورگردنش انداختم و خفه‌اش کردم و برای این‌که راحت جسد او را حمل کنم مثله‌اش کردم و ۳ روز بعد جسد را داخل استخر ماهی انداختم.»

فرزاد پس از سومین قتل برای مدتی زندگی آرامی داشت اما از سال۹۵ بار دیگر جنایت‌هایش را از سرگرفت و ۵ زن دیگر را نیز به قتل رساند. انگیزه او این بار سرقت بود. او زنانی را که به‌ عنوان مسافر سوار خودرواش می‌شدند به‌ عنوان طعمه انتخاب می‌کرد و پس از قتل آنها، طلا و جواهراتشان را سرقت می‌کرد. جنایت‌های سریالی زنان در گیلان همچنان ادامه داشت تا این‌که پس از هشتمین قتل مأموران از طریق دوربین‌های مداربسته توانستند به شماره پلاک خودروی فرزاد دست پیدا کنند و او را روز ۲۰فروردین‌ماه سال۹۶ دستگیر کنند. 

شواهد به‌دست آمده نشان می‌داد که همسر دوم او نیز در برخی از قتل‌ها و فروش تعدادی از اموال مسروقه دست داشته است. فرزاد وقتی تحت بازجویی قرار گرفت بدون هیچ مقاومتی به قتل‌هایی که مرتکب شده بود اعتراف کرد. 

او در ادامه صحنه قتل‌ها را بازسازی کرد و درنهایت پرونده اتهامی‌اش با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان گیلان فرستاده شد.

در ابتدای محاکمه اتهام ٨فقره قتل عمد، سرقت طلای مقتولان، جنایت بر میت ۶مقتول از طریق مثله کردن اجساد به متهم ردیف اول و معاونت در قتل عمد تعدادی از مقتولان با همکاری متهم ردیف اول و همچنین فروش طلاهای مسروقه و خودداری از کمک به افرادی که در معرض خطر بودند به آنها تفهیم شد و قاضی از آنان خواست به دفاع از خود بپردازند.

وقتی فرزاد در جایگاه ایستاد برخی اعترافات قبلی‌اش را پس گرفت و مدعی شد فقط ۳زن را به قتل رسانده است. او گفت: تعدادی از قتل‌ها به ‌خاطر اعتراف‌های همسرم به گردنم افتاده است. 

او همچنین در دفاع از خودش گفت: بیشتر مقتولان دچار فساد اخلاقی بودند و انگیزه قتل‌ها به‌هیچ‌وجه مالی نبود. او در ادامه گفت: من فقط قتل ٣زن را می‌پذیرم. جنایت بر میت یکی از مقتولان را قبول دارم و حتی طلاهای یکی از آنها را هم با او دفن کردم. برداشتن بقیه طلاهای مقتولان هم به این دلیل بود که آنها دیگر مرده بودند و در هنگام دفن طلاهای آنها را برمی‌داشتم و در خانه نگه می‌داشتم. شاید همسرم آنها را برداشته و فروخته است.

در این جلسه همسر فرزاد نیز از خود دفاع کرد و گفت: من از کارهای همسرم خبر نداشتم و همان‌طور که پیش‌تر گفتم یک شب در سال٩۵ زنی را دیدم که در دستشویی خانه غش کرده بود. اما وقتی از همسرم موضوع را پرسیدم او به من حمله‌ور شده و گلویم را گرفت وسپس مرا به اتاق انداخت و در را روی من و دخترم بست. فقط فروش ۲مورد از طلاها را قبول دارم که آن هم قبل از اطلاعم از اقدام‌های همسرم بود.

در پایان محاکمه هیأت قضایی وارد شور شدند و فرزاد را به ۷مرتبه قصاص و همسرش را به اتهام معاونت در قتل عمد به تحمل حبس محکوم کردند. این رأی در دیوان ‌عالی کشور نیز مهر تأیید خورد و صبح روز پنجشنبه او در زندان لاکان رشت با حضور تعدادی از اولیای دم مقتولان به‌دار مجازات آویخته شد.
 

کد خبر 578203 برچسب‌ها استان گیلان قتل - قاتل حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان قتل قاتل حوادث ایران قتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده بابک زنجانی در قوه قضاییه بسته شد، اما در افکار عمومی باز می ماند

به گزارش خبرآنلاین این پرونده با وضعی که داشته و همچنان دارد در طول تاریخ و در ذهن عمومی جامعه هیچگاه بایگانی نخواهد شد. روزنامه اعتماد نوشت: اینکه پول‌های مورد بحث پس گرفته شده جای تقدیر دارد اما این فقط کافی نیست. جامعه تمام جوانب قضیه را می‌بیند و بر اساس آن قضاوت خود را دارد. اولا این پرونده در اوج عدم شفافیت و با حجم وسیعی از ابهامات و سوالات بی‌پاسخ رسیدگی شد و به این نقطه رسید. به‌طور مثال هیچگاه به این سوال که حامیان و پشتیبانان بابک زنجانی در دولت و نهادهای رسمی چه کسانی بودند، پاسخ دقیق داده نشد. مگر می‌شود این حجم از فساد اقتصادی بدون ارتباط با سطوح مختلف مدیریت رسمی در دولت و ارگان‌های حاکمیتی رخ دهد؟ آیا صرف توضیحات رسمی و بدون ارایه مستندات توسط برخی مراجع می‌تواند جامعه را در این خصوص قانع کند؟ نکته دوم خود فرآیند رسیدگی بود که کاملا غیرشفاف طی شد. مقامات قضایی در تمام این‌ سال‌ها مواردی مثل لو رفتن مبادی دور زدن تحریم و امثالهم را به عنوان دلیل رسیدگی غیرعلنی پرونده بابک زنجانی اعلام می‌کردند. الان بعد از یازده سال و با تغییرات گسترده در روش‌های دور زدن تحریم آیا وقت آن نرسیده که این پرونده و مجموع اقدامات بابک زنجانی شفاف برای مردم توضیح داده شود؟

سوال دیگر این است که اگر ما همچنان به همان روش داریم تحریم را دور می‌زنیم پس چه ضمانتی برای عدم تولید مجدد امثال بابک زنجانی هست؟

عدم شفافیت و ابهامات این پرونده طوری بود که در دولت آقای روحانی بارها صدای مقامات خود دولت را در آورد. بارها آقای زنگنه وزیر سابق نفت فریاد زد که افرادی در پی تبرئه کردن و نجات دادن بابک زنجانی هستند. سرنوشت فعلی پرونده با احتساب فرآیند غیرشفافی که همچنان ادامه دارد حتما مهر تاییدی بر سخنان امثال وزیر سابق نفت خواهد بود. پیشنهاد جدی این است که اکنون بعد از یازده سال مراجع ذی‌ربط توضیحاتی شفاف و مستند درباره مراحل رسیدگی به این پرونده و مهم‌تر از آن فرآیند فعالیت‌های بابک زنجانی در سال‌های منتهی به آغاز دولت یازدهم بدهند. خصوصا اینکه به احتمال زیاد اطلاعات این پرونده در شرایط فعلی دیگر اطلاعات سوخته محسوب شده و علنی شدن آن ضربه‌ای به امنیت کشور نباشد. هر چند اگر این اطلاعات کاملا سوخته نباشند باز هم این سوال مطرح است که آیا تعمیق بی‌اعتمادی عمومی و ضربه به سرمایه اجتماعی کل نظام بابت این پرونده مشکل امنیتی بزرگ‌تری ایجاد می‌کند یا علنی شدن این اطلاعات؟ مردم بعد از یازده سال حق دارند بدانند در جلسات دادگاه کسی که صدها میلیون دلار از پول بیت‌المال را برای بیش از یک دهه معطل کرده بود، چه گذشته.

واقعیت این است که عدم شفافیت پرونده‌هایی مانند بابک زنجانی، زمین‌های ازگل، چای دبش و نظایر متعدد آنها در شرایط سختگیری‌های رو به تزاید اجتماعی و قضایی برای مردم عادی، دوقطبی و شکاف وسیعی در جامعه پدید می‌آورند که میانه آن تنها با عنصر عدم اعتماد پر شده. بسته شدن پرونده بابک زنجانی با مسیر فعلی اتفاقا به معنای تثبیت باز بودن این پرونده با حجم وسیعی از سوالات و ابهامات در اذهان عمومی است. در چنین وضعی حکمران نباید از پدید آمدن شایعات و داستان‌سرایی‌ها گلایه‌مند باشد، چراکه خود با عدم شفافیت و همین‌طور زیر سوال بردن عدالت قضایی این در را گشوده است.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901959

دیگر خبرها

  • خیزش دانشجویی در آمریکا جنایت اسرائیل را نشان داد
  • قاتل ۴۱ ساله در رشت دستگیر شد
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی تایید شد
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • پرونده بابک زنجانی در قوه قضاییه بسته شد، اما در افکار عمومی باز می ماند
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف
  • قاتل سریالی در دام پلیس| او قربانیایش را در بزرگراه رها می‌کرد