Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، این دوره‌ها مجازی بوده و هنرجویان پس از پایان دوره مهارت‌های لازم را برای خبرنگاری، گزارشگری و گویندگی کسب خواهند کرد.

علاقه‌مندان تا ۳۰ دی ماه می‌توانند در رشته‌های خبرنگاری و خبرنویسی، گویندگی، گزارشگری رادیویی و تلویزیونی نام نویسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره شرکت کنندگان به صورت فشرده و همزمان با اصول و شیوه‌های خبرنگاری، مبانی و تکنیک‌های گویندگی و گزارشگری خبر و اجرای تلویزیونی، آشنا می‌شوند.

در پایان دوره به شرکت کنندگان، گواهینامه پایان دوره اعطا می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره ۳۲۴۴۱۰۳۱-۰۵۶ تماس بگیرند.

بیشتر بخوانید

فراخوان نام‌نویسی در دوره‌های آموزشی باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی

شرایط و نحوه نام نویسی

شرایط اولیه نام نویسی سن: حداقل ۱۷ و حداکثر ۲۸ سال
تحصیلات: دیپلم و یا دانشجوی مقطع کارشناسی و بالاتر
زمان نام نویسی: ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ لغایت ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
مدت دوره: ۲۰ ساعت (۱۰ جلسه)

سرفصل‌های دوره خبرنگاری و خبرنویسی

- آشنایی باخبر: خبر چیست، مفاهیم اساسی خبر، تفاوت خبر و رویداد، فرآیند تبدیل رویداد به خبر، عوامل گزینش در خبر
- ارزش‌های خبری: انواع ارزش‌ها و کاربرد آن‌ها در خبر – تفاوت دیدگاه‌ها در ارزش‌های خبری
- عناصر خبری: کار برد عناصر خبری – شناخت عناصر در جامعه – ارتباط عناصر با ارزش‌های خبری
- سبک‌های خبر نویسی: انواع سبک ها- سبک‌های رایج – هرم وارونه – تاریخی – تاریخی همراه با لید – سبک‌های دیگر -مزایا و معایب هریک
- لید و انواع آن: نقش لید در برخی سبک‌های خبری – انواع لید از نظر عناصر خبر – انواع لید‌های موضوعی و کاربرد آن‌ها
- تیتر نویسی: تعریف تیتر – انواع تیتر – روش‌های تیتر زنی – اجزا تیتر و نقش آن در خبر
- نحوه تنظیم خبر و سابقه نویسی برای خبر
- روش‌های درست نویسی: درست نویسی در خبر فعل – صفت – قید -واژه‌های خارجی -عدد نویسی در خبر
- مصاحبه: تعریف مصاحبه – شرایط مصاحبه کننده- مراحل و انواع مصاحبه- انواع مصاحبه بر اساس اهداف رسانه -مراحل انجام مصاحبه- مصاحبه کوتاه

در دوره گویندگی خبر، هنرجویان چه مطالبی را فرا خواهند گرفت؟

در این دوره موضوعاتی در مورد تنفس، صدا، چگونگی ادای حروف، متن‌خوانی و آشنایی با متون ادبیات فارسی ارائه می‌شود و در جلسات عملی نیز هنرجویان به تمرین در حضور استاد و در استودیو می‌پردازند.

تسلط بر فن بیان، نداشتن اشکالات تلفظی، داشتن اندام گفتاری سالم، تنفس قوی، درست‌خوانی، درست نویسی، بداهه‌گویی، اجرای روان و مناسب، حرکات متناسب غیرکلامی و تربیت و تقویت مستمر صدا، از مواردی است که در دوره آموزشی اجرا مورد توجه قرار می‌گیرد.

هنرجویان در این دوره موظف به انجام تمرین در منزل هستد؛ به طوری که در قسمت اول هر کلاس تمرین‌های عملی هنرجویان بررسی می‌شود و پس از رفع ایرادات آن‌ها مدرس آموزش خود را در قالب عملی تدریس می‌کند. از زمانی که اصل مطالب آموزشی انتقال داده شد، هنرجویان به‌صورت هم‌زمان با مدرس، به تمرین می‌پردازند.

در پایان دوره آموزشی انتظار می‌رود هنرجویان بتوانند درست صحبت کنند، متون مختلف را صحیح و رسا بخوانند، مشکلات تلفظی آن‌ها برطرف شده باشد، درباره یک موضوع کوتاه بتوانند بداهه‌گویی کنند، در اجرا علاوه ‌بر سخن گفتن دارای آرامش و حالت‌های مناسب بدنی باشند، از تمرکز و اعتماد به نفس کافی برخوردار باشند و بتوانند با مخاطب خود ارتباط برقرار کنند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فراخوان خبرنگاری خبرنویسی گویندگی پایان دوره نام نویسی ارزش ها سبک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۸۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر فرشید، صبح سه شنبه در جمع اولیا ومربیان مدرسه شهید هندوزاده گفت: حضور شما در این جلسه نشان از آن است که به آینده فرزندانتان اهمیت می دهید.
فرمانده انتظامی استان، انتخاب صحیح دوست، رعایت اصول خود مراقبتی و اخلاقی در فاصله بین مدرسه و منزل، گزارش موارد مشکوک و خاص به مربیان و اولیا را از راه های مفید در زمینه پیشگیری از حوادث ناگوار و در برخی موارد غیر قابل جبران برای دانش آموزان دانست.

سردار فرشید اضافه کرد: کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه های استان این آمادگی را برای آموزش اقشار مختلف در حوزه های پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی دارند.

وی، با مقایسه وضعیت تحصیل در زمان گذشته با حال حاضر و امکانات فراوان برای دانش آموزان کنونی تصریح کرد: کسب آگاهی و خود مراقبتی در حوزه استفاده از برنامه های فضای مجازی از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس است که از گرفتار شدن و فریب خوردن افراد از سوی افراد سودجو، برداشت های اینترنتی غیرمجاز، هتک حرمت و خدشه به حیثیت افراد جلوگیری می کند.

فرمانده انتظامی استان کرمان همچنین بر رعایت اصول خودمراقبتی از سوی همه شهروندان به منظور پیشگیری از وقوع انواع سرقت تاکید و افزود: از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس در شرایط کنونی، نظارت جدی والدین بر معاشرت های فرزندان، نحوه رفتار و پوشش آنان و رعایت اصول ایمنی و امنیتی در حوزه پیشگیری از وقوع سرقت و دیگر جرائم است که جا دارد از همکاری خوب والدین و عموم شهروندان قدردانی کنیم.

کد خبر 6093280

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • خبرنگاری که معلم شد
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود