Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@03:50:42 GMT

۱۹۰ هزار تن مرکبات امسال در استان گیلان تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۸۲۹۴

۱۹۰ هزار تن مرکبات امسال در استان گیلان تولید شد

گروه استان‌ها- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال تولید ۱۹۰ هزار تن مرکبات در گیلان پیش‌بینی شده که تاکنون ۶۵ درصد آن برداشت شده‌ است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدعلی موسوی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سطح زیر کشت مرکبات استان گیلان 11 هزار و 163 هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح کرد: تعداد 26 هزار بهره‌بردار در این 11 هزار و 163 هکتار مذکور مشغول کشت و کار هستند.

موسوی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود که میزان تولید مرکبات استان گیلان امسال 190 هزار تن باشد و ان‌شاالله شاهد 10 درصد افزایش تولید در این حوزه باشیم.

کاهش 42 درصدی صید ماهی در گیلان؛ دام‌ صیادان غیرمجاز از دلایل این کاهش است500کیلومتر از نهرهای کشاورزی استان گیلان لایه‌روبی می‌شودآموزش همگانی «تغذیه برای پیشگیری از کرونا» در گیلان اجرا می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: 90 درصد انواع مرکبات استان گیلان پرتقال تامسون، پرتقال خونی و پرتقال محلی است.

وی ابراز داشت: نیم درصد محصولات نارنگی و نیم درصد سایر مرکبات از قبیل گریپ فروت، نارنج، دارابی و بالنگ بوده و ارزش اقتصادی این محصولات 10 هزار و 450 میلیارد ریال است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان افزود: زمان برداشت محصولات مذکور از اواخر آبان و اوایل آذر آغاز شده و تا اواخر دی نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اکنون 65 درصد این مرکبات برداشت شده‌اند گفت: به باغداران توصیه می‌شود که پس از برداشت محصولات برای دریافت راهنمایی‌های مربوط به تغذیه باغات به مراکز خدمات جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

موسوی افزود: باغداران برای از بین بردن آفات مرکبات می‌توانند به مراکز خدمات جهادکشاورزی در سطح استان گیلان مراجعه کرده و راهنمایی‌های فنی مربوطه را دریافت کنند.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استان گیلان بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی