Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، به نقل از شهرداری قم عباس جعفری، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی قم با اشاره ارائه خدمات آتش‌نشانی به بیرون از شهر قم، اظهار کرد: طبق قانون آتش‌نشانی موظف به ارائه خدمات به همان شهر است، ولی در مواقع بحران آتش‌نشانی قم اعزام‌هایی به بخش‌های استان نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مورد ایمنی در شهرک‌های صنعتی عنوان کرد: از نظر ما و با بررسی‌های انجام‌شده بسیاری از واحد‌های آتش‌نشانی در شهرک‌های صنعتی مجهز و برخوردار نیستند، البته اخیراً اقداماتی شده، اما به‌طورکلی این شهرک‌ها در حیطه وظایف خدمات شهری نیست و موظف هستند برای خودشان واحد‌هایی ایجاد کنند.

جعفری ادامه داد: وقتی حادثه‌ای پیش می‌آید با هماهنگی مدیریت استان، اعزام انجام می‌شود و گاهی ۲۰ تا ۳۰ دستگاه و بیش از ۱۰۰ نفر را اعزام می‌کنیم.

او در مورد تماس‌های غیرضروری با آتش‌نشانی تصریح کرد: درصد بالایی از تماس‌ها، غیرضروری و برای ایجاد مزاحمت بوده که وقت زیادی از پرسنل می‌گیرد و عمدتاً طیف نوجوان هستند که این امر تبعات زیادی دارد و باید خانواده‌ها توجه داشته باشند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به تبعات تماس‌های غیرضروری، عنوان کرد: همکاران جهت رسیدن به محل با سرعت بیشتری تردد می‌کنند و اعزام به حادثه ممکن است منجر به‌تصادف شود و از طرفی ایستگاه آتش‌نشانی تخلیه‌شده و اگر حادثه واقعی اتفاق بیفتد تبعات بدی دارد.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آتش نشانی قم مزاحمت تلفنی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه وزیر راه از بدعهدی صندوق تامین خسارت بدنی​

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی به تلاش ها برای انجام ندادن تکالیف قانونی در زمینه رفع نقاط حادثه خیز واکنش نشان داد و گفت: صندوق تامین خسارت بدنی باید به تکالیف قانونی خود عمل کرده و از منابع صندوق برای رفع نقاط حادثه خیز استفاده کند.

به گزارش ایلنا ، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در شورای هماهنگی حمل ونقل و ایمنی استان تبریز، همزمان با روز ملی ایمنی حمل و نقل گفت: رئیس جمهوری دستور داده اند تا از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت های بدنی، ۳۰ هزار میلیارد ریال برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد، اما عده ای تلاش می کنند مانع از انجام این تکلیف بشوند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از منابع این صندوق را به سپرده بانکی تبدیل کرده و سود دریافت می کنند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار عمل کردن این صندوق به تکالیف قانونی شد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: رفع نقاط حادثه خیز با کاهش تصادفات فوتی و جرحی به صورت مستقیم، موجب کاهش پرداخت خسارت توسط صندوق می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وقوع ۱۰۴ حریق و حادثه در سمنان/ ۲۷۸۵ نفر با آتش نشانی تماس گرفتند
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه ۲۰۰۰ متری در جنوب تهران
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • گلایه وزیر راه از بدعهدی صندوق تامین خسارت بدنی​
  • انجام ۲۷۲ عملیات امداد و نجات توسط آتش نشانی شیراز
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • جسد یکی از غرق‌شدگان نازلوچای ارومیه کشف شد
  • حادثه انفجار گاز در یک منزل مسکونی در نیشابور
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • میانگین ۴ دقیقه‌ای رسیدن به محل آتش‌سوزی‌ها در سمنان/ گرفتن ۲۱۴ حیوان موذی در یک سال