Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت تجزیه و تحلیل داده های مربوط به برنامه های تلفن همراه اعلام کرد که ۳۰ ناشر برتر بازی های موبایل در چین طی ماه دسامبر سال گذشته ۲.۱۶ میلیارد دلار آمریکا در سراسر جهان درآمد کسب کردند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شینهوا، سنسور تاور Sensor Tower، یک شرکت تجزیه و تحلیل داده های مربوط به برنامه های تلفن همراه، اعلام کرد که 30 ناشر برتر بازی های موبایل در چین طی ماه دسامبر سال گذشته 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

16 میلیارد دلار آمریکا در سراسر جهان درآمد کسب کردند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

به گفته این شرکت، این مبلغ 29 درصد از کل درآمد بازار جهانی بازی های موبایلی را در این مدت به خود اختصاص داده است.

شرکت سنسور تاوز اضافه کرد که در سال 2020، کل درآمد فروش 30 غول برتر بازی های موبایل 45 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است و در مقابل، کل پرداخت کاربران بازی های تلفن همراه در فروشگاه های برنامه App Store و Google Play تنها 27.8 درصد رشد سالانه داشته است.

این شرکت گسترش سریع این سازندگان بازی های موبایل را ناشی از درک استراتژیک آنها از بازار و نوآوری در محصولات خود اعلام کرد.

صندوق بین المللی پول: اقتصاد چین امسال 7.9 درصد رشد می‌کنداقتصاد چین زودتر از پیش بینی‌ها از آمریکا جلو می‌زند

طبق اطلاعات منتشر شده توسط سنسور تاور، شرکت های تنسنت، نت ایز، می‌هویو، لیلیت گیمز و فانپلاس پنج توسعه دهنده برتر بازی های تلفن همراه چینی بودند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار چین بازی های موبایل تلفن همراه برتر بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟

یکی از شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری خطرپذیر در سیلیکون ولی در حال بررسی سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری روی استارتاپ هوش مصنوعی xAI ایلان ماسک و چت‌بات گراک است.

به‌گزارش The Information، ایلان ماسک در حال نزدیک‌شدن به معامله‌ی اولیه با سرمایه‌گذاران بالقوه ازجمله Sequoia Capital است که در سال ۲۰۲۲ در ایکس (توییتر سابق) ۸۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده بود.

منابع داخلی مشخص نکردند که Sequoia قصد دارد چه مقدار سرمایه اختصاص دهد یا چه شرکت‌های دیگری ممکن است در جمع‌آوری سرمایه شرکت کنند؛ اما فایننشال تایمز و بلومبرگ تأیید کردند که Sequoia قصد دارد در این معامله شرکت کند. ماسک پیشنهاد کرده است که شرکت‌ها قبل از شروع سرمایه‌گذاری رقبا وارد دور اول جذب سرمایه شوند.

بلومبرگ خاطرنشان کرد که این سرمایه ارزش شرکت را به ۱۸ میلیارد دلار می‌رساند که فاصله‌ی چندانی با ارزش‌گذاری آنتروپیک ندارد. آنتروپیک، یکی دیگر از رقبای OpenAI است که اعضای سابق این شرکت آن را تأسیس کرده‌اند و در اوایل سال ۲۰۲۴، سومین مرحله‌ی جذب سرمایه را با ارزشی حدود ۱۸٫۴ میلیارد دلار افزایش داد.

با اینکه استارتاپ هوش مصنوعی ماسک هنوز در مراحل اولیه‌ی توسعه است، به‌نظر می‌رسد صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر از چشم‌انداز بازدهی کلان این شرکت حمایت می‌کنند و مانند بسیاری از شرکت‌ها بر موج عظیم هوش مصنوعی سوار می‌شوند.

استارتاپ هوش مصنوعی xAI اوایل مارس ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۳) چت‌بات گراک را به مدل زبانی Grok-۱.۵ به‌روزرسانی کرد. این چت‌بات که نسخه‌ی پیشرفته‌تر گراک است، به‌عنوان رقیبی برای ChatGPT شرکت OpenAI معرفی شد و در‌اختیار کاربران نسخه‌ی پریمیوم شبکه‌ی اجتماعی ایکس قرار گرفت.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • نقش سازنده گلزن تراکتور در بازی با ذوب آهن!
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند