Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا امینی فرد با اشاره به این که ایران توانایی کافی برای ساخت واکسن کرونا را دارد، گفت: نباید به واکسن‌ خارجی تولیدی کشورهای آمریکا، فرانسه و انگلیس اطمینان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا امینی فرد، رئیس انجمن آسیب شناسی ایران در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی روز گذشته بیان فرمودند ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است و حق هم با ایشان بوده که این امر در واقع نشان دهنده دلسوزی شان است که می خواهند ما بهترین محصول را از نطر کیفیت دریافت کنیم و با اطمینان کافی و بدون تلفات جانی آن را برای مردم ایران مورد استفاده قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: واکسنی که در آمریکا، انگلیس و فرانسه با تکنولوژی جدید تولید و تاییده شده که در حقیقت تاکنون آزمون های بالینی کاملا مشخصی را طی چندین مرحله مختلف انجام نداده و معلوم نیست چه تاثیری دارد و آیا از روی اطمینان به نتایج قابل قبولی رسیده اند یا نه؟

رئیس انجمن آسیب شناسی ایران اضافه کرد: ایرانیان یک سابقه بد در مورد ورود خون های آلوده از فرانسه به کشورشان را دارند که باعث شد هزاران نفر در کشور مبتلا به بیماری ایدز شوند که این مورد سبب شد در زمینه ورود محصولات خارجی احتیاط لازم صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: هر محصولی که در کشورهایی چون فرانسه، آمریکا، انگلیس تولید می شود نباید وارد کشور ما شود و جان مردم را به خطر بیندازد.

امینی فرد خاطرنشان کرد: متخصصان ما در داخل اقدام به تولید واکسن کرونا کردند که یکی از واکسن ها در مراحل انجام آزمایشات فاز اول و دوم بالینی بوده و وارد فاز سوم شده که بعد از حصول اطمینان کامل می توانیم از آن ها استفاده کنیم.

وی گفت: تولید واکسن در ایران با تکنولوژی مناسب و پیشرفته انجام می شود، اما میزان تولیدی آن پایین بوده ‌که در این مرحله دولت می تواند با تخصیص ارز و حل مشکلات ریالی این گونه موارد را حل کند.

عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور خاطرنشان کرد: کشورهای اروپا، آمریکا، فرانسه می خواهند آزمایشات و تحقیقات تکمیلی واکسن ها را بر روی مردم سایر کشورها از جمله ایران، امتحان کنند، این در حالی است که بعد از چندین سال مجوز استفاده از این گونه داروها را در درون کشورشان می دهند.   انجام آزمایشات بالینی در کشورهای جهان سوم از اهداف غربی ها

وی در ادامه، بیان کرد: یکی از اهداف کشورهای غربی این است که آزمایشات بالینی را در کشورهای جهان سوم انجام دهند و نتایح نهایی را دریافت کنند و ما باید در کشور خود به این مسئله فکر کنیم که آیا ورود واکسن به کشورمان به صلاح ما بوده یا نه و چه عواقبی را در پی خواهد داشت‌.

این مقام مسئول تصریح کرد: هر دارویی در هر جا تولید شود دارای عوارضی بوده و هیچ کس هم نمی تواند توجیه کند و سازنده های خود واکسن هم نظرشان این است که بعد از چند ماه نتایج بالینی استفاده از آن مشخص می شود.

وی خاطرنشان کرد: واکسن کرونا برای اولین بار ساخته شده و هیچ کس هم سابقه ای از نحوه درمان آن ندارد و کشورهایی چون آمریکا، فرانسه و انگلیس به دنبال سود و فروش هستند، پس ایران باید هوشیار باشد و در زمینه ورود این محصول برای آنان میدان را باز نکند و در اختیارشان قرار ندهد.

امینی فرد گفت: اگر آمریکایی ها توانستند واکسن تولید کنند چرا این افتضاحات کرونایی در آن جا رخ می دهد و روزانه شاهد تلفات فراوانی در کشورشان هستیم و ایالت متحده که محل تولید علم بوده، دارای آمار بالای مرگ و میر روزانه افراد مبتلا به کروناست، اگر آنان تدابیری را در مدیریت بهداشتی اتخاذ می کردند این اتفاقات برایشان نمی افتاد.

وی با بیان این که کشور ایران در زمینه تولید واکسن دارای دانش و علم کافی بوده، خاطرنشان کرد: اگر حتی واکسن‌هایی چون فایزر را بخواهیم از کشورهای دیگر تهیه کنیم این کار امکان پذیر نیست، برای حمل این دارو نیاز به دمای۷۰- درجه سانتیگراد بوده و در عین حال هزینه انتقال هم بالا بوده که می توان این داروها را در داخل نیز تولید کرد که بعد از انجام آزمایشات بالینی مردم کشورمان با اطمینان خاطر از آن استفاده کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن کرونا تولید واکسن امینی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....

به گزارش همشهری‌آنلاین، روزنامه کیهان نوشت:
مئیر جاودانفر استاد دانشگاه رایخمن به رادیو فرانسه گفت: حملۀ بی‌سابقه ایران به اسرائیل با استفاده بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد انتحاری در سیزدهم ‌آوریل گذشته، در اصل نشان داد که برنامۀ هسته‌ای ایران تا چه حد می‌تواند خطرناک باشد(!) اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی در دفاع از خود استفاده می‌کند که خود هدف حمله یا تهدید جدی اتمی قرار گرفته باشد.»
با حملۀ سیزدهم ‌آوریل ایران به اسرائیل، روابط دو طرف وارد مرحله و فصل تازه‌ای شد. چنین حملاتی برای کشورهای عرب قابل قبول و قابل تحمل نیست. به‌رغم همۀ اختلافاتشان با اسرائیل بر سر مسئلۀ غزه، همکاری کشورهای عرب به ویژه اردن برای مقابله با حملۀ اخیر بسیار مهم بود. زیرا ایران ثبات کل منطقه و کلیه کشورهای منطقه را به چالش کشید(!؟)

وی می‌افزاید: حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، از هر لحاظ بی سابقه بود. حتی روس‌ها نیز در حملات‌شان به اوکراین، چنین حمله‌ای با چنین شدت و دامنه‌ای انجام ندادند. من نمی‌دانم که آیا جمهوری اسلامی ایران توان پرتاب همزمان ۳ هزار یا ۳۰هزار موشک و پهپاد علیه اسرائیل را داشته باشد و اگر داشته باشد، آیا سامانۀ دفاعی اسرائیل، توان خنثی کردن این سطح از حمله را خواهد داشت یا نه، ولی اگر جمهوری اسلامی چنین توانی را داشته باشد و آن را نیز به اجرا بگذارد، شکی نیست که ما وارد جنگی تمام عیار و بی‌سابقه و پرهزینه برای دو طرف خواهیم شد.

وحشت‌زدگی و فرافکنی تحلیلگر صهیونیست در حالی است که وی به ‌هنگام اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در دمشق هیجان زده شده و گفته بود: مهم‌ترین نکته در حملۀ منسوب به اسرائیل در اول ‌آوریل گذشته این است که در نتیجۀ آن عالیترین مقام نیروی قدس سپاه پاسداران آن‌هم در کشور حسّاسی نظیر سوریه کشته شد. این حمله بیش از همه نشان داد که تا کجا اطلاعات اسرائیل دربارۀ محل حمله و حاضران در آن دقیق بوده است. محافل اسرائیلی صریحاً اعلام می‌کنند که باید دیر یا زود با اربابان نیروهای نیابتی ایران، درگیر بشویم. بسیاری معتقدند که اگر اسرائیل زودتر با ایران درافتاده بود،‌ ای‌بسا ایران از حملۀ هفتم اکتبر پشتیبانی نمی‌کرد.

کد خبر 847103 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟