Web Analytics Made Easy - Statcounter




مرضیه بوستانی مسئول امور دارویی شبکه بهداشت و درمان گناوه بیان کرد: مردم ما باید به آگاهی برسند که خدمات دارویی را از داروخانه و افراد با علم و آگاهی در زمینه فروش و نحوه مصرف دارو دریافت کنند.

او ادامه داد: افراد سودجو در صنوف مختلف از جمله سوپرمارکت‌ها و عطاری‌ها از ناآگاهی مردم استفاده، و اقدام به فروش دارو می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول امور دارویی شبکه بهداشت و درمان گناوه افزود: این دارو‌ها اغلب قاچاق هستند و چون مورد تأیید معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت نیستند، از محتویات دارو اطلاعی نداریم، بنابراین خطر مصرف این دارو‌ها بالا است و می‌تواند عوارض جانبی غیرقابل جبرانی برای مصرف‌کننده به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید

داروی کرونا در قوطی هیچ عطاری نیست/ خودسرانه داروی گیاهی و دمنوش‌ استفاده نکنید

بوستانی عنوان کرد: در شهر گناوه دو داروخانه شبانه‌روزی و ۶ داروخانه که به صورت روزانه فعالند وجود دارد، همچنین با توجه به وجود داروخانه در مراکز بهداشتی و درمانی در روستا‌ها مردم می‌توانند دارو‌های موردنیاز خود را به راحتی تهیه کنند و مشکل تأمین دارو در این شهرستان وجود ندارد.

او، بابیان اینکه در پی بازدید از تعدادی سوپرمارکت و عطاری مقدار زیادی دارو کشف و ضبط شد، گفت: مردم شهرستان گناوه دارو‌های موردنیاز خود را به هیچ‌وجه از مکان‌های غیرمجاز تهیه نکنند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فروش دارو داروخانه عطاری سوپرمارکت بهداشت و درمان تجویز دارو دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۲۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند

رئیس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو، از رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت و برخورد قانونی با آن‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مینا آژوغ گفت: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد. همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی