Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از وبدا، دکتر سید حیدر محمدی با بیان این مطلب اظهار کرد: به عنوان مثال داروهایی مانند رمدسیویر، فاویپیراویر و ریتاناویر در ابتدا وارداتی بود که اکنون همه این داروها در داخل تولید می‌شود و به خودکفایی رسیده‌ایم که این مبین توانمندی و زیرساخت های قوی صنعت ملی کشور در زمینه داروسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه امروز هیچ داروی درمان کرونا مصرفی در کشور وارداتی نیست، افزود: فقط بخش کوچکی از مواد اولیه تولید این داروها وارد می شود.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: ظرفیت تولید ماهانه فاویپیراویر به ۳۰ میلیون عدد می‌رسد که از نیاز حوزه درمان کشور بیشتر است و اکنون هفت کارخانه تولیدکننده رمدسیویر هستند که بزودی یک شرکت نیز به جمع این تولیدکنندگان اضافه می‌شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با توجه به افزایش تولید داروهای درمان کرونا، بزودی آمادگی صادرات داروهای درمان کرونا وجود دارد.
محمدی با اشاره به وضعیت تامین داروهایی که داروی اختصاصی کرونا نبوده اما توسط پزشکان تجویز می شوند، خاطرنشان کرد: دارویی مانند IVIG داروی اختصاصی بیماران نقص سیستم ایمنی است که البته برای درمان کرونا نیز مصرف می‌شود، در برهه‌ای از زمان با کمبودهایی مواجه بودیم که در حال حاضر این دارو در تمامی داروخانه های بیمارستانی سانتر کرونا در دسترس بیماران است.
به گفته مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، داروی فاویپیراویر نیز هم در همه داروخانه های بیمارستانی و هم در داروخانه های دولتی موجود است.

برچسب‌ها ویروس کرونا رمدسیویر سازمان غذا و دارو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا رمدسیویر سازمان غذا و دارو ویروس کرونا رمدسیویر سازمان غذا و دارو اخبار کنکور درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت