Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@09:18:39 GMT

زنان پیشتاز شرکت در جشنواره تجسمی فجر

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۴۰۴۶

زنان پیشتاز شرکت در جشنواره تجسمی فجر

بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره تجسمی فجر، امسال زنان پیشتاز شرکت در سیزدهمین دوره جشنواره هستند و ‏بیشترین آثار ارسالی به ترتیب از استان‌های تهران، اصفهان و خراسان رضوی و البرز به جشنواره رسیده است. ‏ به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سیزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر، نخستین دور انتخاب آثار در ‏موسسه هنر‌های تجسمی معاصر ـ دبیرخانه جشنواره ـ آغاز شده است و این در حالی است که امسال ‏۷۷۵۳ اثر از ۳۲۴۲ هنرمند به دبیرخانه ارسال شده است؛ که نسبت به سال گذشته رشد ۷ درصدی تعداد ‏شرکت کنندگان و رشد ۳۰ درصدی تعداد آثار رسیده را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از میان ۳۲۴۲ هنرمند شرکت کننده در این دوره از جشنواره، ۱۷۵۸ شرکت کننده زن و ۱۴۸۴ شرکت ‏کننده مرد هستند. همچنین بیشترین هنرمندانی که در این جشنواره اثر ارسال کردند به ترتیب از استان ‏تهران، اصفهان، خراسان رضوی و البرز هستند. بنا به اعلام دبیرخانه تعداد هنرمندان شرکت کننده به ‏تفکیک استان‌ها عبارتند از: ۱۱۵۹ هنرمند از استان تهران، ۳۲۳ هنرمند از استان اصفهان، ۲۲۵ ‏هنرمند از استان خراسان رضوی، ۱۷۱ هنرمند از استان البرز، ۱۴۷ هنرمند از استان آذربایجان ‏شرقی،۱۴۰ هنرمند از استان فارس، ۱۰۳ هنرمند از استان مازندران، ۸۴هنرمند از استان گیلان، ۸۳ ‏هنرمند از استان خوزستان، ۶۶ هنرمند از استان قم، ۶۰ هنرمند از استان قزوین، ۵۸ هنرمند از استان ‏همدان، ۵۷ هنرمند از استان اردبیل، ۵۲ هنرمند از استان کرمان و ۵۰ هنرمند از سایر استان‌ها اثر ‏ارسال کردند. ‏
در نهایت از میان آثار ارسالی ۲۳۱۵ اثر از ۹۱۱ هنرمند در بخش عکاسی، ۱۹۷۰ اثر از ۸۳۹ ‏هنرمند در بخش نقاشی، ۸۷۱ اثر از ۳۵۱ هنرمند در بخش گرافیک، ۶۸۲ اثر از ۲۷۷ هنرمند در بخش ‏تصویر سازی، ۵۱۱ اثر از ۲۳۹ هنرمند در بخش خوشنویسی، ۴۱۳ اثر از ۲۱۰ هنرمند در بخش نگارگری، ‏۳۴۴ اثر از ۱۷۵ هنرمند در بخش مجسمه، ۲۶۶ اثر از ۱۰۰ هنرمند در بخش کاریکاتور، ۲۵۲ اثر از ۱۵۰ ‏هنرمند در بخش هنر‌های جدید و ۱۲۷ اثر از ۷۶ هنرمند در بخش سرامیک به دبیرخانه جشنواره ارسال ‏شده است. ‏
در این دوره از جشنواره برگزیدگان جشنواره هنر‌های تجسمی جوانان در دوره‌های ۲۵، ۲۶ ‏و ۲۷، جشنواره هنر‌های تجسمی فجر دوره‌های ۱۱ و ۱۲، پنجمین دوسالانه خوشنویسی و یازدهمین ‏دوسالانه سرامیک حضور یافتند که از ۹۰ هنرمند برگزیده این رویدادها، ۴۰ هنرمند با ارسال ۹۹ اثر در ‏جشنواره حضور یافته اند. ‏
سیزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر بهمن ۹۹ در فرهنگستان هنر، موسسه صبا برگزار می‌شود. ‏

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره فجر جشنواره تجسمی فجر هنرهای تجسمی جشنواره هنر های تجسمی هنرمند از استان هنرمند در بخش تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۴۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمی‌توانم نسبت به ظلم و نسل‌کشی در غزه بی‌تفاوت باشم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرتضی اسدی یکی از پنج هنرمندی است که تابلوی نقاشی‌اش در پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه هنر ونیز ۲۰۲۴ به نمایش درآمده است.

این هنرمند که به تازگی برای بازدید از پاویون کشورمان به ونیز سفر کرده است، درباره اثر خود گفت: متاثر از واقعه‌ای که در نوار غزه و در کشور فلسطین پیش آمد، این تابلو را کار کردم. به اعتقاد من هرجا که ظلمی روا شود و نسل‌کشی صورت گیرد، هنرمند نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد.

وی بیان کرد: در واکنش به این ظلم، کوشیدم چند موضوع را به صورت تلفیقی در اثرم مطرح و بر آنها تاکید کنم که به لحاظ ساختاری دارای پارادوکس‌های گوناگونی است. با بهره‌گیری از بیان نقاشی انتزاعی تمام تلاشم را به کار بستم تا حسی که باید را به بیننده منتقل کنم. با انسان‌ها و کودکانی که در این جنگ جان خود را از دست دادند، سمبلیک برخورد کردم و به جای آنها از پرنده بهره گرفتم.

اسدی گفت: از ماحصل کارم راضی هستم و زحمت زیادی برای آن کشیدم. امیدوارم روزی بیاید که هیچ جنگی را در دنیا شاهد نباشیم. فرقی نمی‌کند که این جنگ، سیاسی، ایدئولوژیک یا نژادپرستانه باشد. من به شدت از جنگ پرهیز می‌کنم؛ زیرا فجایع جنگ را از نزدیک لمس کرده و با آن زندگی کرده‌ام. دوستان بسیار خوبی را در جنگ از دست داده‌ام. جنگ، آوارگی، ویرانی و کشتار به بار می‌آورد. جنگ باعث می‌شود نوزادی که هنوز به دنیا نیامده، زیر خروارها خاک مدفون و پیکرش متلاشی شود. فرقی نمی‌کند این ظلم در فلسطین رخ دهد یا در سارایوو. در هر نقطه‌ای از جهان که اتفاق بیفتد، من به عنوان یک نقاش سعی می‌کنم نسبت به آن بی‌تفاوت نباشم.

این هنرمند عنوان کرد: این تابلو حاصل عدم بی‌تفاوتی من نسبت به فجایع غزه بود. البته تابلوهای دیگری را هم طی سال‌های گذشته در همین زمینه کار کرده‌ام؛ از جمله اثر «صلح خونین، از فلسطین تا بوسنی». این کار هم در همان فضا تعریف می‌شود. در این تابلو، فرم‌ها، رنگ‌ها و ترکیب، ایستایی خاصی ندارد و بیشتر در حرکت است. رنگ‌های درخشان، پرکنتراست و ترکیب‌هایی را می‌بینیم که می‌تواند بیننده را به خود مشغول سازد تا نگاهش در سراسر تابلو بچرخد و حتی بیرون از تابلو حرکت کند.

وی تصریح کرد: بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم که من به عنوان یک نقاش، نمی‌توانم فقط ساختارگرا باشم. همواره کوشیده‌ام که نسبت به مسایل اجتماعی و جهانی واکنش داشته باشم. در آثار من ردپای اعتراض به تمامی ناخرسندی‌هایی که در حرکت‌های اجتماعی در سراسر جهان پیش می‌آید، دیده می‌شود. از این منظر جغرافیا برای من اهمیت چندانی ندارد.

اسدی در پایان گفت: همه مردم در هر نقطه‌ای از جهان حق دارند که نفس بکشند، زندگی کنند و از زندگی خود لذت ببرند. این حق را هیچ کس نمی‌تواند از آنها بگیرد. من در تمام تابلوهایی که با این مضمون کار کرده‌ام، کوشیده‌ام که دیدگاه‌های خود را به وسیله خط، رنگ، سطح و ترکیب همه این‌ها با یکدیگر در خدمت موضوع قرار دهم. به اعتقاد من این موضوع است که کمپوزیسیون یک کار را چه از نظر رنگ و چه از حیث ترکیب، انتخاب می‌کند نه برعکس.

کد خبر 6097476

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • نمی‌توانم نسبت به ظلم و نسل‌کشی در غزه بی‌تفاوت باشم
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • فیروزآباد با ۱۰۴ میلی متر پیشتاز بارندگی اخیر فارس
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد