Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: نهادهای خیریه برای توسعه آموزشی استان باید به دولت کمک کنند؛ چرا که با اتکا به بودجه‌ها و اعتبارات دولتی بسیاری از امور آموزشی ما رها می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور در آیین افتتاح بنیاد خیران حامی دانشگاه فرهنگیان قزوین که عصر امروز در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه تربیت معلمان استان به دانشگاه فرهنگیان واگذار شده، باید توسعه امکانات آموزشی و رفاهی این دانشگاه در دستور کار مدیران آموزش و پرورش قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ورود خیران به امر توسعه آموزشی و فرهنگی را اتفاقی مبارک توصیف کرد و گفت: با توجه به اینکه اساس و ریشه رشد و توسعه یک کشور رشد نظام آموزشی و تربیتی آن است، بنابراین هر چقدر در حوزه آموزش و پرورش هزینه کنیم، کم هزینه کرده‌ایم و باید در این حوزه با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و خیران اعتبارات را هدفمند هزینه کنیم.

جمالی‌پور با بیان اینکه خیران بازوان پرتوان مدرسه‌سازی و توسعه اماکن آموزشی در استان قزوین هستند، اضافه کرد: با توجه به مشکلات بودجه‌ای دولت در سال‌های اخیر اگر خیران به این حوزه ورود نمی‌کردند،وضعیت مدارس و دبستان‌ها و دبیرستان‌ها ما امروز اصلاً جالب نبود و واقعا دست خیران را برای نوسازی و تجهیز مدارس باید بوسید.

لزوم توسعه انجمن‌ها و بنیادهای خیریه

استاندار قزوین با تاکید بر لزوم توسعه انجمن‌ها و بنیادهای خیریه در حوزه آموزش و پرورش گفت: برای توسعه فضاهای آموزشی در استان قزوین به شدت به همکاری و جلب مشارکت مردمی و گروه‌های خیریه نیازمندیم و مشارکت مردم و فعالان اقتصادی بخش خصوصی در ایجاد بنیادهای خیریه حامی مدارس آینده بهتری را برای فرزندان ما رقم خواهد زد.

جمالی‌پور با اشاره به محدودیت منابع دولتی در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی افزود: با توجه به وجود این مشکل جلب مشارکت بخش خصوصی برای پیشبرد فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی یک امر واجب است که باید از طریق تعامل مثبت مسئولان آموزش و پرورش به ویژه سازمان نوسازی و تجهیز مدارس با خیران اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه قزوین دارای تعداد زیادی فعال اقتصادی و افراد متمکن است، انتظار ما از آنها این است که بیش از گذشته وارد امور خیریه مرتبط با آموزش و پرورش شوند و با حمایت از دانشگاه فرهنگیان زمینه پرورش معلمان و آموزگاران فرهیخته و در نهایت دانش‌آموزان نخبه را بیش از پیش مهیا کنند.

استاندار قزوین: ظرفیت خیران در هوشمند‌سازی مدارس به‌کار گرفته شودنیازمند 20 مدرسه در شهرک‌های اقماری قزوین هستیمخیرین ‌‌3 میلیارد و 500 میلیون تومان به مدارس قزوین کمک کردند‌

افتتاح 12 بنیاد خیران حامی فرهنگیان تا آخر سال

مدیرعامل بنیاد خیران حامی فرهنگیان کشور هم در ادامه این مراسم با بیان اینکه نوزدهمین شعبه این بنیاد امروز در استان قزوین افتتاح شد، گفت: تا پایان سال جاری 12 شعبه دیگر هم در استان‌های باقی‌مانده افتتاح خواهد شد.

مهدی احمدی با اشاره به نیاز کشور به جذب 300 معلم جدید تا سال 1400 اضافه کرد: با توجه به تربیت و تعلیم این تعداد معلم هزینه‌های زیادی را برای دولت به دنبال دارد، لازم است که نهادهای خیریه حامی فرهنگیان امکانات آموزشی پیشرفته و روزآمد را در اختیار دانشجویان دانشگاه فرهنگیان قرار دهند تا شاهد تربیت معلمان کارآمدتری باشیم.

وی ادامه داد: انتظار ما از خیران استان قزوین این است که همانند حضور در حوزه مدرسه‌سازی به کمک معلمان دانشجو و فرهنگی هم بیایند و با حذف موانع و مشکلات رفاهی پیش روی آنان به توسعه آموزشی و فرهنگی در استان قزوین یاری برسانند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مطالبات فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش استانداری قزوین مطالبات فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش استانداری قزوین دانشگاه فرهنگیان استاندار قزوین استان قزوین آموزش و پرورش توسعه آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست حجت الاسلام و المسلمین شهریاری؛ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه فرهنگ خیر و احسان با استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری امضا کردند .

رئیس کمیته امداد در همین نشست از سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق سخن گفت و از کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان یاد کرد که توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

بختیاری با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های امت اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

وی ادامه داد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

بختیاری با اشاره به استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، از آمادگی کمیته امداد برای برگزاری دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خبر داد.

وی بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد، نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

بختیاری تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ را در خارج از کشور ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به خدمات مجمع تقریب در این زمینه ، گفت: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

شهریاری اظهار کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می‌شود و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم. ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومان جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین از ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه سخن گفت و افزود: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد بسیاری هستند که به برخی از پویش ها علاقه دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

شبکه نیکوکاری آی محسن یا طرح خدمت رسانی جهان اسلام ، ۱۸ خدمت ارائه می دهد، خدمات آی محسن در قدم اول شامل خدمات خیریه و مشارکت در فعالیت های نیکوکارانه است و در مراحل بعدی خدماتی مانند گردشگری تقریبی ، آموزش ، فعالیت های فرهنگی ، خدمات بیمه ، خدمات سلامت و درمان ، فعالیت های کسب و کار، حمایت از اشتغال ، خانواده و سایر خدمات مورد نیاز جامعه اسلامی راه اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  •  جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش