Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشتی گیر سابق تیم ملی گفت: در المپیک 2012 دنیا روی سرم خراب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود اسماعیل پور کشتی گیر سابق تیم ملی در شروع صحبت هایش با اشاره به اینکه پدرش مخالف ورودش به کشتی بوده، اظهار داشت: در ورودم به کشتی پدرم نقشی نداشت و تمام و کمال مخالف آمدنم به کشی بود، درواقع مادر مرحومم مشوقم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته پدرم اگر مخالف بود به خاطر یک سری سختی هایی و ناملایمتی هایی بود که در این رشته وجود دارد. او 32 سال پیش چنین روزهایی را می دید که موافق کشتی گرفتنم نبود. مشوق اصلی من مادرم بود که می دانم از آن دنیا هم من را می بیند.

نایب قهرمان کشتی آزاد جهان در مورد اینکه چرا با وجود شایستگی، مدال المپیک در کارنامه ندارد، خاطرنشان کرد: همان سال 2012 قاطعانه می گویم تایم دوم که کشتی ام با کودوخوف تمام شد مدال المپیک را گردن خودم می دیدم. در تایم سوم آن قسمتی که هر دو تای مان از تشک بیرون رفتیم، زمانی که بلند شدم احساس نکردم پوئنی او گرفته و فکر می کردم نتیجه صفر صفر شده و کار به خم گیری کشیده، اما امتیاز را داده بودند به کودوخوف. بعدا خیلی ها آقا رسول (خادم) را مقصر عنوان کردند که چرا اعتراض نکرده، درحالیکه او اینطور فکر کرده بود که اگر اعتراض می کرد، رای را به روس ها می دادند و یک پوئن هم من جریمه می شدم. او فکر می کرد با توجه به اینکه کودوخوف از پا افتاده بود و توان مبارزه نداشت من این امتیاز را جبران می کنم و اعتراض نکرد. وقتی کشتی به پایان رسید من داشتم برای خم گیری آماده می شدم که داور دست کودوخوف را بالا برد و یکدفعه دنیا روی سرم خراب شد و دیگر نتوانستم خودم را برای کشتی بعدی جمع کنم.

اسماعیل پور ادامه داد: وقتی برای برنز با حریف هندی که قبلا با 6 امتیاز اختلاف او را برده بودم، کشتی گرفتم نتوانستم از نظر روحی و روانی خودم را آماده مبارزه کنم، آن صحنه دقیقا جلوی چشمم هست که رسول خادم و محمد طلایی با من صحبت می کردند. محمد طلایی گفت شاید این صحنه دیگر اتفاق نیفتد و خیلی با من صحبت کرد. او هم در المپیک 2000 سیدنی همین بلا سرش آمده بود و مدال المپیک نگرفت. اگر من همان صلابت کشتی با کودوخوف را داشتم قطعا مدال برنز را در لندن گرفته بودم.

این کشتی گیر مازندرانی که چندی پیش با انتقاد از مسئولینی که با وجود قوانین مصوب، کار استخدامی او در اداره برق استان مازندران را پیش نبرده اند، در مورد اینکه طی روزهای گذشته برای او حکم مشاوره اداره برق صادر شده، گفت: نمی دانم از کجا شروع کنم. ابتدا باید از مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تشکر کنم. بعد از این اتفاقاتی که رخ داد، او به سهم خودش، در سالگرد فوت آقای تختی، برای دلجویی از من، حکم مشاوره داد، این کار ربطی به وزارت نیرو ندارد. حالا اینکه من قرار است آنجا چه کاری انجام دهم، نمی دانم. البته تقریبا می دانم چه کارهایی را می شود انجام داد، اما اینطور نیست که آنجا قهرمان پروری کنم چون نمی شود از کارمند قسمت اداری قهرمان ساخت. طی صحبتی که مدیرعامل انجام داد و اینکه در سال های گذشته برق استان مازندران در لیگ برتر کشتی تیم داری می کرد و آنها یکی از خواسته های شان این است که دوباره این کار انجام شود.

مسعود اسماعیل پور با اشاره به اینکه طبق مصوبه هیئت وزیران در سال 97 باید به استخدام شرکت برق درمی آمد، اما این اتفاق رخ نداده، تاکید کرد: این مشکل سال های سال است که در بدنه مدیریتی ورزش کشور وجود دارد و این فقط خواسته من نیست. خیلی از کشتی گیران دیگر هم هستند مثل عزت الله اکبری، پیمان یاراحمدی، حسن رحیمی و ... که الان مشکل دارند و بحث اشتغال بعد از ورزش قهرمانی شان مطرح هست. در قانونی که مصوب هیئت وزیران است و به امضای جهانگیری هم رسیده، نوشته شده هر ورزشکاری که شرایط خاص و مدنظر را داراست، یعنی دارنده مدال المپیک، طلا و نقره جهان و طلای بازی های آسیایی است، با توجه به مدرک تحصیلی و واجد شرایط بودنش به استخدام یک ارگان درآید. با این وجود حدود 3 سال است که من مشکل دارم و هر سالی که برای رفع مشکلم مراجعه کردم یک حرفی زدند. یک بار گفتند قانون ابلاغ نشده، یک بار گفتند فعلا این قانون نیست، یک بار گفتند قانون هست اما اجرا نمی شود.

فرزند مربی سازنده کشتی مازندران که امروز (بیستم دی ماه) میهمان برنامه دایره طلایی بود، افزود: همه نامه نگاری ها هست و حرف هایی که می زنم مستنداتش را دارم. من سال 97 به عضویت شرکت توزیع برق استان درآمدم و به عنوان نیروی قراردادی که هر آن ممکن است شرکت به او احتیاج نداشته باشد و ردش کند، مشغول به کار شدم. طبق مصوبات دولتی، باید کار استخدامی قهرمانان انجام شود.

وی که به دلیل آسیب دیدگی شدید دستش نتوانست دیگر به کشتی گرفتن ادامه دهد، در این باره نیز تصریح کرد: مشکل دستم کاملا قابل رویت است. تقریبا سه بار جراحی کردم، نمی خواهم بگویم مشکل چه بود، اما در این حدودا سه سال، حتی یک بار از من حالم را نپرسیدند. یک بار هم که جراحی انجام شده بود از صندوق حمایت از قهرمانان یک بنده خدایی تماس گرفت، اسمش را نمی آورم و گفت اگر مشکل داری فاکتور بیاور که دو میلیونش را به تو می دهیم. در اردویی که برای تورنمنت اوکراین در سال 2018 بودیم این مشکل برایم پیش آمد و دستم مو برداشت، آرام آرام ورمش شروع شد و به اینجا رسید که سه بار جراحی اش کردم اما این دست دیگر دست نشد.

مسعود اسماعیل پور در خاتمه عنوان کرد: چیزهایی که در مورد مباحث استخدامی گفتم، صرفا مطالبه خودم نبود و این درخواست خیلی از قهرمانان دیگر هم هست. وقتی این اتفاقات می افتد دید خیلی از خانواده هایی که می خواهند بچه شان را سمت کشتی بفرستند، عوض می شود. یک بار هم با خادم به وزارت نیرو رفتیم و او پیگیری کرد که بحث استخدامی ما حل شود، اما درنهایت گفتند قهرمانی چیست و هیچ کاری از پیش نبردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدال المپیک اسماعیل پور برق استان یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند

عملکرد برخی آزادکاران ایران در قرقیزستان به دلیل ضعف بدنی انتقاد برانگیز بود؛ این موضوع در آستانه بازی‌های المپیک می‌تواند هشداری جدی برای کشتی آزاد کشورمان باشد.

به گزارش مشرق، مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا و گزینشی قاره کهن با کسب عنوان قهرمانی و ۲ سهمیه برای گوش‌شکسته‌های ایرانی به پایان رسید. در مسابقات گزینشی کشتی آزاد یونس امامی در وزن ۷۴ کیلوگرم و امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۷ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه شدند. در این پیکارها احمد محمدنژاد جوان نتوانست سهمیه وزن ۵۷ کیلوگرم را برای ایران به ارمغان بیاورد.

هر چند که در پیکارهای بیشکک آزادکاران کشورمان موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند اما این مسابقات حامل چند پیام مهم برای فدراسیون نشین‌ها بود. نخستین پیام این مسابقات فاصله بین نفرات نخست و تیم اصلی بود. در قرقیزستان هر پنج مدال ایران توسط نفرات اصلی تیم ملی ضرب شد.

اما مهمترین پیام این رقابت‌ها توجه به بدنسازی و آمادگی بدنی بود؛ برخی ملی‌پوشان ایران در اواسط رقابت‌ها با افت بدنی مواجه و حتی مجبور به گرفتن استراحت‌های پزشکی مصلحتی شدند که این موضوع در مبارزه امیرعلی آذرپیرا ملموس بود. افت بدنی آزادکاران در آستانه المپیک ۲۰۲۴ پاریس بدترین اتفاق ممکن است زیرا سطح کشتی المپیک با رقابت‌های قهرمانی آسیا بسیار متفاوت است و جای جبران حتی برای کوچکترین لغزشی نیز وجود ندارد.

آنچه که آزادکاران ایران در قرقیزستان به نمایش گذاشتند نمی‌تواند مطلوب رقابت‌های بزرگ و فراگیری همچون المپیک پاریس باشد زیرا سه نماینده ایران در مرحله گزینشی المپیک نتوانستند آنگونه که باید مقتدرانه در تشک حضور پیدا کنند. اگر چه در وزن ۷۴ کیلوگرم یونس امامی عملکرد به نسبت چشمگیری داشت اما در ۵۷ و ۹۷ کیلوگرم افت بدنی نمایندگان کشتی ایران در طول مسابقه کاملا چشمگیر و حتی از دید هادی عامل گزارشگر و کارشناس این رشته نیز پنهان نماند.

ضعف بدنی احمد محمدنژاد جوان در کشتی اول برابر تاجیکستان کاملا مشخص بود و شاید اگر درخواست چلنج تیم حریف نبود نتیجه متفاوتی رقم می‌خورد. همچنین مصدومیت مصلحتی امیرعلی آذرپیرا برابر آرش یوشیدای ژاپنی موجب شد تا وی نزدیک به یک دقیقه استراحت پزشکی داشته باشد. این ضعف بدنی و نفس کم آوردن در هماوردها در حالی است که نامداران کشتی جهان در بیشکک حضور نداشتند و شمار زیادی از آنان در رقابت‌های جهانی بلگراد سهمیه کسب کرده بودند.

سوت پایان کشتی‌های ایران هر چند که با کسب ۲ سهمیه آزادکاران نواخته شد اما زنگ هشداری برای ورزشکاران این رشته بود که باید با بزرگان کشتی جهان از روسیه، آمریکا، گرجستان و کشورهای دیگر رقابت داشته باشند.

در آوردگاه پاریس، آمریکایی‌ها با تکیه بر قدرت بدنی و آمادگی بالای خود در تشک کشتی حاضر می‌شوند و البته این موضوع در چند سال گذشته مورد توجه دیگر کشورهای صاحب‌نام کشتی جهان نیز قرار گرفته است.

سبکی که در گذشته نفراتی مانند جردن باروز، دیوید تیلور و کایل اسنایدر از قهرمانان جهان و المپیک به خوبی آن را به نمایش گذاشتند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • آسفالت فرسوده کمربندی یزد صدای رانندگان را درآورد + فیلم
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • کامران تا لحظه آخر ناامید نمی شود!(عکس)
  • کامران همچنان امیدوار به المپیک (عکس)
  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • ستاره ایرانی یک قدم تا پایان خوش در بهترین لیگ دنیا
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند