Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@15:10:35 GMT

سیگاری ها حتما بخوانند؟

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۷۱۹۲

سیگاری ها حتما بخوانند؟

پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که سیگار کشیدن با افزایش نشانه‌های کووید-۱۹ در ارتباط است و افراد سیگاری بیشتر از افراد غیرسیگاری در بیمارستان بستری می‌شوند.

پژوهشگران "دانشگاه کینگز لندن" (KCL) در این بررسی جدید، ارتباط میان سیگار کشیدن و شدت کووید-۱۹ را ارزیابی کرده‌اند. ۱۱ درصد از شرکت‌کنندگان این پژوهش، سیگاری بودند که در مقایسه با تعداد افراد سیگاری در کل انگلستان بسیار کم است اما می‌تواند ویژگی‌های مورد نیاز برای بررسی را ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افراد سیگاری بیشتر در معرض ابتلا به تب قرار می گیرند

اگرچه بیش از یک سوم کاربران گزارش ندادند که حال آنها از نظر جسمی خوب نیست اما این پژوهش نشان داد افراد سیگاری در مقایسه با افرادی که سیگار نمی‌کشند، بیشتر در معرض ابتلا به تب، سرفه مداوم و تنگی نفس قرار می‌گیرند.

بار نشانه‌های کووید-۱۹ در افراد سیگاری نسبت به افراد غیرسیگاری بیشتر است. احتمال بروز بیش از پنج نشانه کووید-۱۹ در افراد سیگاری، ۲۹ درصد بیشتر است و همچنین، احتمال گزارش بیش از ۱۰ نشانه از جمله از دست دادن بویایی، کنار گذاشتن وعده‌های غذایی، اسهال، خستگی، گیجی یا درد عضلانی در این افراد، ۵۰ درصد بیشتر به چشم می‌خورد. داشتن نشانه‌های بیشتر به معنای ابتلا به نوع شدیدتر کووید-۱۹ است.
بیش از 2 بار بستری در بیمارستان

علاوه بر این، بررسی‌ها نشان داد افراد سیگاری که پاسخ آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت بود، بیش از دو بار در بیمارستان بستری شده بودند.

توصیه پژوهشگران این است که ترک سیگار، به عنوان راهبردی برای برطرف کردن کووید-۱۹ در نظر گرفته شود زیرا سیگار کشیدن، هم نشانه‌های ناشی از بیماری و هم شدت آن را افزایش می‌دهد. همچنین، کاهش میزان سیگار کشیدن می‌تواند باری را که به خاطر بیماری‌های ناشی از سیگار کشیدن و بستری شدن ناشی از آن بر دوش سامانه سلامت قرار دارد، سبک کند.

"ماریو فالچی" (Mario Falchi)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: برخی از پژوهش‌ها، تاثیر محافظتی سیگار را بر افزایش خطر ابتلا به کووید-۱۹ نشان داده‌اند اما پژوهش‌هایی که در این زمینه انجام شده‌اند، می‌توانند به سادگی تحت تاثیر جهت‌گیری قرار بگیرند. نتایج پژوهش ما به وضوح نشان می‌دهند که افراد سیگاری نسبت به افراد غیرسیگاری، بیشتر در معرض خطر ابتلا به نشانه‌های کووید-۱۹ قرار می‌گیرند.

"کلیر استیوز" (Claire Steves)، از پژوهشگران این پروژه گفت: از آنجا که میزان کووید-۱۹ همچنان در حال افزایش است، باید تا جایی که می‌توانیم برای کاهش اثرات آن و یافتن راه‌هایی برای کاهش مراجعه به بیمارستان تلاش کنیم‌. بررسی‌های ما حاکی از این هستند که سیگار کشیدن، احتمال حضور بیمار در بیمارستان را افزایش می‌دهد؛ بنابراین ترک سیگار، یکی از کارهایی است که می‌توانیم برای کاهش پیامدهای بیماری انجام دهیم.

این پژوهش، در مجله "Thorax" به چاپ رسید.

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا سیگار افراد سیگاری سیگار کشیدن کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۷۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر زینب محسنی افشار گفت: عفونت سیستم ادراری یکی از عفونت‌های ناشی از وجود میکروارگانیسم‌های عفونت زا در کلیه‌ها و مجاری ادراری و مثانه است که متاسفانه در افراد شیوع بالایی دارد به طوری که ۱ تا ۲ درصد کودکان و ۲۰ درصد زنانی که در سن باروری هستند را درگیر می‌کند.

به گفته این پزشک متخصص مردان، افراد مسن، بیماران دچار ضعف ایمنی، بیماری‌های زمینه‌ای یا اختلالات عملکردی، آناتومیک ادراری نیز در خطر بالای عفونت ادراری قرار دارند.

دکتر محسنی افشار با بیان اینکه عفونت‌های ادراری بسته به محل درگیری ممکن است تظاهرات متنوعی داشته باشند گفت:عفونت‌های ادراری تحتانی اغلب با تکرر و سوزش ادرار، نیاز شدید و فوری به دفع ادرار، کدر شدن یا تغییر رنگ ادرار و درد سوپراپوبیک تظاهر می‌یابد، در حالی که عفونت‌های ادراری فوقانی علاوه بر علائم ذکر شده ممکن است با تب، لرز، درد پهلو‌ها و کمر تهوع، استفراغ و تغییر هوشیاری ظاهر شوند.

وی بهترین راه کنترل عفونت ادراری در جامعه را پیشگیری از آن دانست و گفت: اقداماتی همچون نوشیدن مایعات فراوان به ویژه آب، رعایت بهداشت، پرهیز از استفاده از لباس‌های تنگ و نایلونی می‌تواند از ابتلا به عفونت‌های ادراری پیشگیری کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • چرا برخی از دوقلوها یکی چپ‌دست دیگری راست‌دست هستند
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد