Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل تاصیکو در جلسه ویدیو کنفرانس منابع انسانی 14 شرکت تابعه و وابسته گفت: زمان آن رسیده است که پارادایم منابع انسانی از حوزه اداری به سمت اکو سیستم منابع انسانی حرکت کند.
به گزارش شمانیوزبه نقل از روابط عمومی صدر تامین، غلام رضا سلیمانی در جلسه ویدیو کنفرانس منابع انسانی 14 شرکت تابعه و وابسته با اشاره به اجرای نظام مدیریت استراتژیک منابع انسانی، گفت: این روزها سخن از اهمیت منابع انسانی از هر سو به گوش می رسد اما باید اقداماتی در دستور کار قرار دهیم که از شعار به عملگرایی حرکت کرده و لزوم اهمیت این مهم را در سطح کشور به همگان نشان دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز زمان آن رسیده است که منابع انسانی به سمت تولید دانش حرکت کند به گونه ای که این حوزه از بخش اداری به سمت اکو سیستم منابع انسانی تغییر جهت دهد.
وی ادامه داد: امروز در عصر انقلاب صنعتی چهارم، پارادایم منابع انسانی به اکو سیستم منابع انسانی تغییر پیدا کرده است و ضرورت دارد هلدینگ و شرکت های تابعه با شریک استراتژیک دانش حوزه منابع انسانی و بهره مندی از تکنولوژی های روز در این حوزه برنامه های عملیاتی لازم را در برنامه و بودجه سال 1400 لحاظ کنند.
سلیمانی به ابلاغ دستورالعمل کمیته منابع انسانی به منظور تعیین و تشریح نظام مدیریت استراتژیک منابع انسانی در شرکت سرمایه گذاری صدرتامین و کلیه شرکتهای تابعه، در راستای سیاست گذاری و تعیین استراتژی ها اشاره کرد و گفت: اهداف تایین شده در این دستور العمل در خصوص طرح و برنامه های حوزه مدیریت استراتژیک منابع انسانی و مشورت دهی به کمیته های منابع انسانی شرکتهای تابعه جهت افزایش بهره وری نیروی انسانی و رضایت کلیه ذی نفعان درونی و بیرونی تدوین شده است که امید داریم تا پایان سال 1399 بخش اعظم آن اجرا شود و در سال 1400 نیز به بخش عارضه یابی بپردازند.
وی در پایان به مدل پیاده سازی که شامل 12 مرحله است اشاره کرد و گفت: مدل پیاده سازی نظام مدیریت استراتژیک منابع انسانی در هلدینگ و شرکتهای تابعه تدوین و تهیه شده است که جهت اجرا و طی کردن اصولی از سوی شرکت ها ابلاغ و نتیجه اقدامات ابتدا در کمیته منابع انسانی شرکت ها بررسی و سپس در کمیته منابع انسانی هلدینگ رصد کامل خواهد شد

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر صمت با اشاره به اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان ارز در حوزه تولید استفاده شده است.

فولادگر در نشست با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خراسان شمالی در شهرک صنعتی بیدک که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته حجم سرمایه گذاری انجام‌شده در حوزه تولید ۴۰ درصد افزایش یافت که اشتغال ایجادشده در همین ارتباط، رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در این مدت، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادرشده در حوزه تولید ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بازار صادراتی ایران، بازارهای جذابی هستند، گفت: محصولات ایران برای کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه جذاب است. اکنون کشور عمان زمینه را برای اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی که در این کشور رشد پیدا کرده‌اند، باز کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید یک موضوع بین بخشی است و مباحث آن باید بین دستگاه‌های مختلف مانند وزارت‌های نیرو، صمت، نفت، بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و ... حل و فصل و پرداخته شود، ادامه داد: شعار امسال زمینه تفکر جدید و اصلاحاتی را در حوزه تولید فراهم کرده است.

معاون وزیر صمت به موضوع برون‌سپاری ارزی که تجار از آن به‌عنوان یک چالش یاد می‌کنند، اشاره و بیان کرد: در موضوع ارزی با بیش‌اظهاری برای دریافت و کم‌اظهاری برای برگرداندن ارز مواجهیم و این امر ناشی از اشکال در سیاست‌گذاری است که سبب شده تا اتفاق افتد و یکی از تبعات آن، این است که کشور با محدودیت ارزی مواجه می‌شود. از سوی دیگر، محدودیت منابع ارزی سبب بروز اتفاقات دیگری مانند کمبود منابع ارزی برای واردات ماشین‌آلات می‌شود.

فولادگر به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ اعتباراتی است که دولت به بانک‌ها می‌دهد و بانک حق ندارد که آن را پرداخت نکند یا بگوید من نمی‌دهم.

وی با اشاره به قطع برق و گاز صنایع در برهه‌هایی از سال، افزود: وقتی قطع برق صنعت برای رفع ناترازی در اولویت قرار می‌گیرد در واقع مردم ضرر می‌کنند، چون با قطع برق صنایع، تولید و صادرات کاهش می‌یابد، میزان ارز ورودی کم می‌شود، نرخ ارز بالا می‌رود.

فولادگر درباره اختصاص سوخت به صنایع نیز بیان کرد: باید بتوانیم سوخت را به تولید گره بزنیم به‌طوری که هر تولیدکننده‌ای تولید بیشتری داشت سوخت بیشتری اختصاص یابد و در حال صحبت برای انجام آن هستیم.

وی افزود: در تلاشیم تا مدلی را طراحی کنیم تا فردی نتواند برای دریافت سوخت بیش اظهاری کند و از سوی دیگر به تولید نیز گره بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید