Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@08:39:28 GMT

زمستون، قشنگه از پشت شیشه !...

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۹۰۹۹

زمستون، قشنگه از پشت شیشه !...

«برای ایران دوست داشتم آقای ترامپ انتخاب شود ولی اگر یک آمریکایی بودم به آقای ترامپ رای نمی‌دادم. به خاطر همین فشارهایی که می‌آورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد. شاید اگر فشارهای آقای ترامپ ادامه پیدا می‌کرد، بالاخره ما مجبور می‌شدیم یک تغییر سیاست‌هایی را داشته باشیم. این تغییر سیاست‌ها حتما به نفع مردم می‌توانست اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دموکرات‌های کمی شُل و وِل هستند.»

این اظهارات اخیر فایزه هاشمی در گفتگو با یکی از سایت های خبری بر خلاف ظاهر سیاسی اش واجد نوعی «سبک زندگی» است.  سبک زندگی که صاحبانش گویی بی اعتنا به درد و‌ رنج مردم در این سرمای استخوان سوز  از پشت شیشه و در کنار آتش به آن بیرونی ها نگاه می کنند و از این زمستان  لذت می برند .

این سبک زندگی غیر مسوولانه و از سر بی دردی از مرزهای شناخته شده سیاسی فراتر می رود و  افراد و طیف های سیاسی مخالف را با هم زیر یک چتر  می آورد که نمونه های آن را کم و بیش همه بیاد داریم . 

جالب تر آنکه اظهار تمایل به رای آوردن ترامپ از زبان یکی از حامیان برجام صادر شده است . برجامی که برای رفع تحریم ها امضا شد و موافقانش با توسل به اهمیت موضوع رفع تحریم ها دایما به منتقدانش انگ کاسبان تحریم زده اند. 

این اظهارات نشان می دهد که تا چه حد مسایل مربوط به منافع ملی و زندگی مردم تابعی از امیال زودگذر و سطحی برخی از جریان های سیاسی است.

همزمانی این سخنان با اظهارات رهبر انقلاب درباره  تعلل نکردن در امر رفع تحریم ها -حتی برای یک ساعت -هم آموزنده است: منتقد برجام بر ضرورت رفع تحریم ها تاکید می کند و تسلیم در برابر  فشار حداکثری را برآورنده رفع تحریم ها نمی داند. اما مدافع ظاهری رفع تحریم ها حاضر است به بهای فشار بیشتر بر مردم و خرد شدن استخوان آنها  زیر فشار تحریم ها به خواسته های خود برسد و از شکست عامل اصلی این تحریم ها به دلیل برآورده نشدن امیالش نیز ناخشنود است !

پیشتر  نوشتیم (اینجا)  که متاسفانه حامیان دولتی برجام با توسل به نوعی پوپولیسم از  اشاره به هسته اصلی اختلاف درباره مذاکره با آمریکای ترامپ طفره می روند . مساله در این زمینه آن نیست که طرفداران برجام از رفع تحریم و مذاکره می گویند و منتقدان خواهان ادامه تحریم ها هستند .  آن واقعیت اصلی که طرفداران مذاکره، با نوعی عوامفریبی از آن می گریزند و برعکس رهبر انقلاب هزینه توجه به آن را ( در عین باور به ضرورت رفع تحریم ها آن هم به سرعت ) به جان خریده است این است که آمریکای  ترامپ با فشار حداکثری در ازای وعده دروغین رفع تحریم ها چیزی را می خواهد که مولفه های اصلی قدرت مردم ایران است.

هیچ ایرانی وطن دوستی از رفتن ترامپ یا رفع تحریم ناراحت نیست و سخنان خانم فایزه هاشمی در همنوایی کامل با آن دسته از ایرانیانی است که در دو سال گذشته با خیالاتی خام ترامپ را همراهی می کردند و برای رسیدن به خواست های خودشان خواهان فشار بیشتر ترامپ بر مردم ایران بودند. 

به علاوه باید پرسید آیا بیان این حرفها آن هم در سالگرد درگذشت آقای هاشمی نوعی عبور از آرمان هایی نیست که او در تمام دوران فعالیت سیاسی خود مدعی آن بوده است؟!

  

منبع: الف

کلیدواژه: رفع تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۹۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند