Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@19:09:13 GMT

رفع معضل ترافیک با افزایش ۸۰ درصدی سفرهای مترو

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۴۱۶۹

رفع معضل ترافیک با افزایش ۸۰ درصدی سفرهای مترو

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رسولی عضو شورای شهز تهران در جمع خبرنگاران در خصوص مصوبات امروز شورای شهر تهران توضیح داد: به منظور کمک به آسیب دیدگان ناشی از ویروس کرونا و رکود فضای کسب و کار، بسته اول محرک اقتصادی خود را در قالب ۲۰ ماده تصویب و ابلاغ کرد و بر طبق آن تمام مستاجرینی که املاک شهرداری به صورت اجاره در اختیارشان است و تحت تاثیر کرونا مسایل درآمدی شان دچار وقفه شده تسهیلاتی در نظر گرفتیم،

وی ادامه داد: با توجه به مهلت زمان تعیین شده شورا و تداوم رکود ناشی از کرونا، شهردار لایحه ۱۰ ماده‌ای دادند که با ۲۰ ماده اضافه شد و در جلسات مشترک کمیسیون بودجه و شهرسازی و معماری تصویب شد و در جلسات مشترک دو کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار گرفت و امروز تقدیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی به اختلاف نظر موجود نسبت به بخشی از بخشودگی‌ها اشاره کرد و گفت: که ۲ ماده تصویب شد ۸ ماده باقی ماند تا بسته دوم هم به تصویب برسد تا قدمی جهت همراهی با مردم و کسبه و مودیانی باشد که تحت تاثیر ویروس کرونا در روابط با شهرداری دچار نقصان هستند.

این عضو شورای شهر درباره اینکه این بسته چقدر دست شهرداری را می‌گیرد؟ پاسخ داد: به هیچ عنوان در این ۱۰ ماده صحبتی از باغات نیست و سه بخش دارد که بخشی تسهیلات و خدمات اجتماعی که به مستاجران شهرداری و کمک به زیاده‌ی سازمان‌های تحت تاثیر کرونا مثل سازمان ورزش و برج میلاد تعلق می‌گیرد و بخش دیگری از این دو بسته هم مربوط به معماری و شهرسازی است که گره‌ای از مشکلات مردم است و بخش آخر هم مربوط به تخفیف قائل شدن برای اسناد نکول شده است که از دهه ۷۰ و ۸۰ مودیانی مبالغ کم به شهرداری تسهیلاتی در نظر گرفتیم تا مساله شان با شهرداری حل شود.

وی در خصوص نطق پیش از دستور خود نیز اطهار داشت: در آستانه رسیدگی به لایحه تقویمی بودجه دولت برای سال ۱۴۰۰ هستیم و طبعاً پیش بینی‌هایی از سوی دولت در نظر گرفته شده و در حال رسیدگی است و به نمایندگی از مردم تهران سعی کردم با جمع آوری اطلاعات دقیق تصویری از یکی از مهمترین چالش‌های تهران در حوزه حمل و نقل عمومی وضع موجود و مطلوب را بررسی کنم.

رسولی گفت: برای من تعجب برانگیز است که برای توسعه شرکت مترو در لایحه دولت، تنها ۶۴ میلیارد تومان پیش بینی اعتبار کرده است، در حالی که برای تجهیز و تکمیل یک خط مترو، حداقل هزار میلیارد تومان برای یک کیلومتر حفر اعتبار لازم است و ۶۴ میلیارد یعنی ۶۴ متر حفاری برای مترو تهران که ۲۵۲ کیلومتر طول دارد و بناست در افق طرح جامع حمل و نقل ظرفیت جا به جایی مسافرش به ۱۰ میلیون سفر در روز افزایش یابد.

وی ادامه داد: بنابراین ما حداقل ۳ هزار دستگاه واگن و بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان برای کاهش سرخط‌های فعلی نیاز داریم تا با کاهش سرخط‌ها حجم ۲ میلیون سفر در روز را به ۵۰ درصد برسانیم و اگر بخواهیم به ۱۰ میلیون سفر برسانیم که ۸۰ درصد سفرهای درون شهری را پوشش دهیم دیگر معضل حمل و نقل و ترافیک نخواهیم داشت.

رسولی خاطر نشان کرد: مجموعه نظام به اندازه کافی در این حوزه سرمایه گذاری نکرده است.

کد خبر 5118560 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر شورای شهر تهران حسن رسولی هیئت دولت شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا شورای شهر شورای عالی استان ها شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهرداری تذکر به شهردار تهران ویروس کرونا شهید تهران هوای ناسالم پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران بر تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تاکید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق 22 گانه شهر تهران در سال 1403 با حضور عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری و لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه‌ریزی درآمدی سال 1403 مناطق 22 گانه بر ضرورت تحقق برنامه‌ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تاکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق 22 گانه خبر داد و اظهار کرد: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان‌بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف‌گذاری برای سال پیش رو با در نظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش‌بینی شده است که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

شعبانی حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق 22 گانه را اولویت 2 ماه ابتدایی سال 1403 دانست و افزود: باید این موارد در راس همه موضوعات قرار بگرد تا همه موضوعات مربوط به مناطق 22 گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون های ماده 5، 7 و ماده 100 برای روزهای پایانی سال 1403 تعیین تکلیف و برطرف شود.

حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق 22 گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه در سال 1402 افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه‌جانبه مناطق، سال 1402 را با تحقق اهداف پیش‌بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ضمن تقدیر از عملکرد مناطق 22 گانه در سال 1402 گفت: هر منطقه باید یک بسته اطلاع‌رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت‌رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثرگذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق 22 گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان؛ مدیرکل برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

در پایان این نشست شهرداران مناطق 22،21،2،1،3،15،13به بیان چالش‌ها و پیشنهادات در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش‌بینی شده برای مناطق در سال 1403 پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا