Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، اواخر سال گذشته میلادی شرکت فایزر اعلام کرد واکسنی که با همکاری شرکت آلمانی بیوان تک توسعه داده در جلوگیری از ابتلاء به ویروس کرونا ۹۵ درصد کارآمد است.اندکی بعد و در دسامبر ۲۰۲۰ میلادی انگلیس، استفاده اضطراری از این واکسن را تأیید کرد. پس از آن مقامات بهداشت آمریکا و اروپا نیز آن را تأیید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امید به مهار کرونا با این واکسن دوامی نداشت و بلافاصله خبرهایی از بروز واکنش شدید آلرژی، ابتلا به کرونا پس از دریافت واکسن و مرگ برخی از دریافت‌کنندگان واکسن منتشر شد. 

همه این‌ها در حالیست که مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC)، احتمال بروز عوارض جانبی واکسن را می‌داد و گواه این حرف گزارشی است که این مرکز در دهه اول ماه دسامبر منتشر کرده است. 

 

* پیش‌بینی بروز آنافیلاکسی

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، در پی بروز «آنافیلاکسی»، در برخی از دریافت‌کنندگان واکسن فایزر، سی‌دی‌سی گزارشی ارائه کرده که در صورت بروز آلرژی شدید به هریک از اجزای واکسن، بلافاصله درمان پزشکی مناسب صورت بگیرد. 

آنافیلاکسی یا بیش‌دفاعی، یک واکنش آلرژیک جدی و تهدید کننده حیات است که به‌طور ناگهانی آغاز می‌شود و می‌تواند منجر به مرگ می‌شود؛ این عارضه معمولاً با علایمی همچون ضایعات جلدی، خارش، تورم گلو و افت فشار خون همراه است. 

* پیش‌بینی عوارض احتمالی

کمیته مشورتی در زمینه روش‌های ایمن سازی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (ACIP) نیز در با در نظر گرفتن بروز عوارض احتمالی پس از تزریق واکسن راهنمایی‌هایی در مورد موارد منع مصرف و اقدامات احتیاطی لازم منتشر کرد است. براساس آنچه که سازمان غذا و داروی آمریکا منتشر کرده، در 18 دسامبر(28 آذر) نخستین فردی که به واکسن فایزر واکنش شدید آلرژیک نشان داد، شناسایی شد. 

* ناتوانی جسمانی در افرادی که واکسن فایزر را دریافت کردند

جدول منتشر شده از سوی سی‌دی‌سی بیانگر آن است که دست کم «۳ هزار و ۱۵۰ نفر» از افرادی که واکسن فایزر را دریافت کردند، دچار عدم توانایی انجام فعالیت‌های عادی روزمره و توانایی کار  شده‌اند و نیاز به مراقبت‌های بهداشتی پیدا کرده‌اند.

واکسن فایزر در حالی تأیید و همچنان در فاز آزمایشی روی افراد بسیاری در دنیا تزریق می‌شود که از زمان تزریق تا کنون گزارش چندین مورد مرگ در کشورهای مختلف دنیا از جمله خود آمریکا، چندین مورد ابتلاء به آلرژی‌های شدید و ابتلاء به کرونا پس از تزریق را در کارنامه خود دارد.

ماه گذشته رسانه‌ها فاش کردند «مارک میدوز» رئیس کارکنان کاخ سفید نیز رئیس اداره غذا و داروی ایالات متحده را تهدید کرده بود واکسن فایزر را تأیید کنند وگرنه آماده استعفا خواهد باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا علم واکسن درمان فایزر واکسن فایزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است