Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارشنبه پنجم آذر سال ۱۳۹۹ و در دیدار تیم‌های استقلال و ماشین سازی تبریز از هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر ایران از هرویه میلیچ، مدافع چپ کروات استقلالی‌ها تست دوپینگ گرفته شده و نمونه مربوطه به آزمایشگاه کلن آلمان ارسال شده و از آن زمان تا کنون (۲۱ دی) حدود ۴۵ روز می‌گذرد.

پیش از شیوع ویروس کرونا، جواب نمونه‌های دوپینگ پس از حدود ۴۰ تا ۴۵ روز از سوی آزمایشگاه کلن آلمان به ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران و نیز سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ اعلام می‌شد، اما با توجه به قرنطینه ۱۴ روزه مدارک ارسالی، این روند به حدود ۵۵ تا ۶۰ روز افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت مثبت بودن جواب، از سوی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران حدود یک تا سه هفته به منظور انجام دفاعیات فردی که از آن نمونه‌گیری به عمل آمده، در نظر گرفته می‌شود و پس از آن رای اولیه به ورزشکار اعلام می‌شود. در مرحله بعد مدت زمانی حدود ۲۰ روزه برای درخواست استیناف در نظر گرفته شده و در صورت رد استیناف، اعلام می‌شود که فرد مورد نظر به دلیل مصرف ماده ممنوعه چه جریمه‌ای را از توبیخ تا ۴ سال محرومیت متحمل خواهد شد.

در مورد رویه کلی نیز باید خاطرنشان کرد که پس از انجام تست دوپینگ، نمونه اخذ شده از سوی افسران سلامت ستاد ملی مبارزه با دوپینگ به آزمایشگاه کلن آلمان ارسال می‌شود و به هیچ وجه نام فردی که از او دوپینگ گرفته شده مشخص نیست و روند کار بر اساس کدگذاری دنبال می‌شود و تمامی مراحل به صورت شفاف در سیستم آدامز وادا (سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ) قابل پیگیری و ردیابی است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: هروویه میلیچ استقلال مبارزه با دوپینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی گفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

  معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد. وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

گفتنی است، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • شورا‌های اسلامی نمونه استان کرمان مشخص شدند
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • رسمی: قهرمان بهترین لیگ والیبال دنیا مشخص شد
  • تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • قبض برق ۲ میلیون تومانی در صورت استفاده از کولر گازی
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد