Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج خدادادی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سهمیه انسولین از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بر اساس آمار بیماران ثبت شده در سامانه معاونت درمان این وزارتخانه توزیع می شود و سهمیه بر اساس موجودی و میزان محموله وارد شده به کشور است.

وی با بیان اینکه انسولین ارزبر ترین و گران ترین دارویی است که وارد کشور می شود اضافه کرد: با توجه به تشدید تحریم ها، امکان وارد کردن میزان مورد نیاز انسولین وجود ندارد با این وجود تعداد قابل توجهی انسولین وارد کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان یادآوری کرد: مقایسه میزان توزیع انسولین در سال جاری نسبت سال قبل موید کاهش توزیع انسولین در سالجاری است ، در حالیکه تعداد بیماران استان همدان افزایش نسبی داشته است.

خدادادی افزود: تنها راه مدیریت انسولین و رساندن به دست مصرف کننده واقعی این است که مدیریت توزیع را هدفمند کرد بنابراین ابتدا میزان انسولین تولیدی در سال گذشته و داروخانه‌هایی که به شکل بیمه ای آن را توزیع کردند شناسایی شدند.

وی یادآوری کرد: با وجود اینکه سال گذشته احساس کمبود انسولین وجود نداشت تعدادی از داروخانه ها به جای فروش آزاد، انسولین را از طریق بیمه به بیماران واقعی ارائه کردند که این داروخانه های خوشنام به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی و به عنوان عامل توزیع انسولین سهمیه ای انتخاب شدند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: برای مدیریت صحیح توزیع انسولین، جلوگیری از ایجاد نیاز کاذب، جلوگیری از خروج دارو از چرخه توزیع و رسیدن آن به دست قاچاقچیان دارو، توزیع بیمه ای در دستور کار قرار گرفته است.

خدادادی ادامه داد: با توجه به اینکه انسولین در قالب محموله ماهیانه وارد می شود، درحد فاصل بین توزیع سهمیه ها کمبودهایی در سطح عرضه مشاهده می شد بنابراین پزشکان هنگام تجویز دارو سهمیه فرد را ماهیانه پیش بینی می کنند.

وی تاکید کرد: هرچند بیماران انتطار دارند داروی انسولین به میزان نیاز را به صورت یکجا دریافت کنند اما به علت کمبود این دارو به جای ۱۰ قلم چند قلم تحویل بیمار داده می شود تا این دارو به همه بیماران برسد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: مابقی داروهای سهمیه ای نیز با توجه به اعلام نظر مسوولان وزارت بهداشت به دلیل تحریم های ظالمانه حتی واردات مواد اولیه دارویی دچار محدودیت شده است حتی مواد اولیه مورد نیاز برای تولید داروی داخلی با مشکل وارد می شود.

خدادادی گفت: سال ۹۳ با راه اندازی یک شرکت دانش بنیان روزانه ۵۰ هزار ماسک تولید شد اما با شیوع ویروس کرونا و ورود بخش خصوصی به این عرصه هم اینک ۱۷ واحد دارای پروانه بهداشتی هستند.

وی اضافه کرد: هفت واحداز این تعداد ماسک سه لایه بهداشتی به میزان روزانه ۶۰۰ هزار عدد ماسک تولیدمی کنند بنابراین علاوه بر فراهم بودن امکان صادرات ، دانشگاه علوم پزشکی همدان معین چهار دانشگاه برای تامین ماسک است.

خدادادی ادامه داد: واحدهایی برای تولید موادضد عفونی کننده در یکسال گذشته فعال شدند و این مواد از طریق داروخانه در اختیار شهروندان، کارخانه ها و دستگاه های اجرایی متقاضی قرار گرفت.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان همدان داروخانه سازمان غذا و دارو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان همدان داروخانه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان همدان داروخانه سازمان غذا و دارو اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی همدان توزیع انسولین داروخانه ها غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود

وزیر بهداشت با بیان اینکه در طرح فروش اینترنتی دارو، سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده‌دار خواهند شد، گفت: این کار به صورت آزمایشی آغاز می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً رئیس مرکز ملی بهبود و محیط کسب‌وکار اعلام کرده بود که فروش و توزیع دارو از طریق سکوهای اینترنتی به‌طور رسمی از یک ماه آینده آغاز می‌شود. 

در پی اعلام این خبر، انجمن داروسازان ایران طی نامه‌ای به رئیس جمهور با هشدار نسبت به غیرکارشناسی بودن این آیین‌نامه، درباره نحوه توزیع اینترنتی دارو، گلایه و درخواست کردند که با تشکیل کمیته‌ای تخصصی، در این آیین‌نامه بازنگری شود.

در همین راستا، بهرام عین‌اللهی درباره فروش دارو در سکوهای اینترنتی اظهار کرد: در اجرای عرضه اینترنتی دارو، سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده‌دار می‌شوند و از جزئیات دارو مطلع نمی‌شوند بلکه به آن‌ها فقط یک کد رهگیری داده می‌شود که با این کد، از داروخانه‌ها، دارو به صورت بسته بندی به سکوها داده می‌شود و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

وی افزود: بیماران مختار هستند که دارو را به صورت حضوری یا به صورت اینترنتی دریافت کنند‌.

وزیر بهداشت ادامه داد: تمهیدات لازم برای توزیع اینترنتی دارو در نظر گرفته شده و جای نگرانی وجود ندارد. 

گلایه داروسازان از آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو

عین‌اللهی بیان کرد: عرضه اینترنتی دارو به صورت آزمایشی آغاز می‌شود و اگر توزیع دارو در بستر پلتفرم‌ها در اینترنت موفق بود، این موضوع به کل کشور تسری می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان
  • کشف محموله دارو در زابل
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • اسدآباد میزبان مینی بسکتبال انتخابی تیم ملی ۲۰۳۰
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی از امروز
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود