Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطالله ابراهیمی عصر روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تاکید رییس کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به تبدیل شدن این کارخانه به دهکده مالت افزود: جهاد کشاورزی استان برای توسعه دهکده مالت استان با این شرکت در زمینه تامین زمین به عنوان مهمترین دغدغه توسعه این شرکت در جوار کارخانه همکاری خواهد کرد تا زمین مورد نیاز کارخانه برای توسعه در اختیار سرمایه گذار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این کارخانه در حال حاضر ۲۰ هزار تُن مالت تولید می‌شود، گفت: به منظور جمع‌آوری و ساماندهی ضایعات حاصل از تولید مالت از جو، بین شرکت تولید مالت و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی قراردادی منعقد شده است و سه پروژه تحقیقاتی در دست اجراست.

به گفته وی، به منظور تولید و انتخاب رقم برتر برای ایجاد مالت نیز با همکاری مرکز تحقیقات طرح شناسایی رقم برتر جو در دست بررسی و تحقیق است تا بتوان بهترین مالت تهیه و تولید شود.

ابراهیمی به بحث کشت قراردادی در زمینه کشت جو بین کارخانه و کشاورز اشاره کرد و گفت: در این طرح با انعقاد قرارداد بین کشاورز و کارخانه، محصول جو تولیدی کشاورز به صورت قراردادی خریداری خواهد شد.

وی اظهار داشت: اجرای طرح قراردادی خرید جو، علاوه بر تامین جو مورد نیاز کارخانه در داخل استان، زمینه تولید جو برتر را نیز افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا، کارخانه تولید مالت هفشجان در زمینه تولید پودر مالت، عصاره مالت، مالت تیره، پودر عصاره مالت و پودر جوانه گندم و دم‌نوش فعالیت دارد.

مالت،دانه جو جوانه‌زده فراوری شده است که بر اثر حرارت، رست (برشته شده) و به رنگ تیره تبدیل می‌شود و از این محصول در تولید شیرینی، شکلات، ماء‌الشعیر و انواع نوشیدنی استفاده می‌شود.

نخستین کارخانه مالت‌سازی صنعتی کشور در شهر هفشجان در ۱۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شده است و که این واحد تولیدی ظرفیت توسعه تولید تا ۲۴ هزار تُن مالت را دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مالت توسعه ایران جهش تولید چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مالت توسعه ایران وزارت جهاد کشاورزی مالت توسعه ایران جهش تولید چهارمحال وبختیاری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • ۱۱۴ هکتار نخاله‌های ساختمانی طبیعت مهریز یزد را ویران می‌کند