Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، محمدرضا پورمحمدی در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان، با اشاره به اهمیت حسن همجواری در فرهنگ و مناسبات سیاسی، اظهار داشت: ملت‌های منطقه دشمنان زیادی دارند که خواهان روابط حسنه آنها نیستند و در این شرایط حفظ دوستان در عرصه بین‌المللی کار سختی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با موضع‌گیری شفاف، صریح و حکیمانه رهبر معظم انقلاب در خصوص بحران قره‌باغ و دیپلماسی دولت جمهوری اسلامی ایران در حل این مناقشه، زمینه توسعه همکاری‌های ایران و آذربایجان بیش از پیش فراهم شده است که باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کنیم.

پورمحمدی با تأکید بر گسترش همکاری با کشورهای همسایه در عرصه‌های مختلف، گفت: بر این اساس از همگرایی و ارتباط صمیمانه با جمهوری خودمختار نخجوان استقبال می‌کنیم و تمام ظرفیت‌های خود را برای تقویت مناسبات دوجانبه به کار می‌گیریم.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در این راستا، چند جلسه به شکل ویدئوکنفرانس در هفته‌های اخیر با سفرای کشورمان و استانداران کشورهای همسایه برگزار کرده‌ایم و ضمن اینکه این جلسات ادامه خواهد داشت، برای جمهوری خودمختار نخجوان نیز برنامه‌ای مدون داریم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر آذربایجان شرقی در زمینه‌های مختلف، گفت: صبغه فرهنگی و سابقه تمدنی ایران عزیز و محوریت تبریز در منطقه به تحقق همکاری‌های بیشتر با جمهوری آذربایجان و نخجوان کمک خواهد کرد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت توسعه خطوط ریلی میان ایران و آذربایجان، گفت: راه‌اندازی خط‌آهن نخجوان برای تسهیل حمل‌ونقل کالا و همچنین خروج استان از بن‌بست ریلی بسیار مهم است و آماده همکاری برای تحقق این مهم هستیم.

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های مشترک در مرز ایران و آذربایجان در حوزه انرژی و ذخیره آب، بر توسعه همکاری‌ها در سایر زمینه‌ها تأکید کرد و گفت: شرکت‌ها و بازرگانان ایرانی باید با دید سرمایه‌گذاری بلندمدت، کالاهای باکیفیت را به آذربایجان صادر کنند و ما بر این امر اصرار داریم.

پورمحمدی همچنین خواستار مساعدت کنسول‌گری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان برای حل مشکل عبور و مرور خودروهای باری ایران به نخجوان شد.

انتهای پیام/

حامد افروغ کد خبر: 1087203 برچسب‌ها روابط ایران و آذربایجان بحران قره باغ محمدرضا پورمحمدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: روابط ایران و آذربایجان بحران قره باغ محمدرضا پورمحمدی ایران و آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۹۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

شرکت راه‌آهن اعلام کرد: با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «علی‌رغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

متاسفانه پس از گذشت هفت روز کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز  گمرک را برای ترانزیت واگن‌های مذکور اخذ نکرده است. راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بار دیگر آمادگی خود را جهت حمل این واگن‌ها پس از وصول تاییدیه گمرک اعلام می‌کند.»

بیشتر بخوانید اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است

این در حالی است که جواد طاهرافشار -معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان- درباره این اطلاعیه به ایسنا اظهار کرد: اقدامات گمرکی از ابتدا انجام شده بود و این کالا مشکل گمرکی و مرزبانی ندارد. مدارک و اسناد این مکاتبات هم موجود است.

وی در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفت: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است. 

طاهرافشار درباره مدارکی در دست کنسرسیوم است، بیان کرد: ما قبل از اینکه مستندات را به رسانه‌ها بدهیم، اسناد را با پیوست نامه‌هایمان به مسئولان مربوطه یعنی وزیر راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در افغانستان ارسال کردیم. روال کار این است که ابتدا اسناد را به مسئولان ارائه دهیم و اگر هیچ‌کس صدایمان را نشنید، آن را رسانه‌ای کنیم. تا کنون هم به مسئولان صحبت کردیم و آنها گفتند کمی صبور باشید.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی