Web Analytics Made Easy - Statcounter

​خبرگزاری فارس-سردبیری استانها: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر «بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همه‌گیر خواهد کرد»‌، دستورات فرماندهی‌ کل سپاه و پیرو تفاهم‌‌نامه سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت، مقرر شد به‌منظور قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا در کشور، طرح مشترکی به‌نام شهید بزرگوار، حاج قاسم سلیمانی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح «شهید حاج قاسم سلیمانی» با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین از دوم آذر ماه و آغازین روز از هفته بسیج در سراسر کشور به اجرا درآمده است.

مردم ایران اسلامی با همکاری و همدلی خود گام های مؤثری در به ثمر رسیدن این طرح برداشته اند. در ذیل نمونه‌هایی از طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در سراسر کشور اجرا شده و توسط خبرنگاران خبرگزاری فارس پوشش داده‌اند را ببینید.

 

نمکی: با طرح شهید سلیمانی تعداد مرگ کرونایی به زیر ۱۰۰ نفر کاهش یافت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه همواره تاکید کردم که من به عنوان وزیر بهداشت، هرگز سیاسی عمل نکردم هر چند شاید دیدگاه سیاسی داشته باشم، اظهار کرد: همواره اعلام کردم من وزیر بهداشت این سرزمین هستم و برایم فرقی نمی‌کند که این بیمار دارای چه عقیده و دینی است و من متعهد به سلامت همه مردمان  این سرزمین هستم، حتی زندانی محکوم به اعدام به عنوان وزیر بهداشت مکلف به سلامتی آنها هستم.

وی با اعلام اینکه اما نمی توانم نگویم چه ظلمی به ما کردن، ما برای تامین ماسک و تامین لباس کادر درمان و محافظ در روزهای اول دچار مشکل بودیم و دست به دامان مردم زدیم تا از سربازانمان دفاع کنیم،گفت: در این دوران هر محموله‌ای مربوط به ما بود، قفل شد.

نمکی با بیان اینکه ما در چنین شرایط سخت و سهمیگن  با همدلی و وفاق، درایت رهبر انقلاب و همراهی دولت توانستیم مدیریت کنیم، افزود: تا هیچ بیماری پشت در بیمارستان نباشد و یک نفر را در این سرزمین در روزهای سخت به دلیل قومیت و وضع اقتصادی سخت تنها نگذاشتیم.

وی خاطرنشان کرد: با همدلی و در کنار هم قرار گرفتن این حماسه عظیم و بی‌نظیر در اوج درماندگی قدرت‌مندترین کشورهای جهان برای جمهوری اسلامی ایران رقم خورد و طرح شهید قاسم سلیمانی در کنار همراهی‌ها جواب دارد و ما امروز مرگ زیر ۱۰۰ نفر را داریم تجربه می‌کنیم؛ گرچه یک مرگ هم برای تک تک ما داغی جانگذار است اما به هر ترتیب روزی که کشورهای بزرگ با زیرساخت‌های بسیار مجهز و پیشرفته درمانی مرگ بالای چندین هزار نفر را تجربه می‌کند برای جمهوری اسلامی تنها در این عرصه افتخار بسیار بسیار بزرگی است.

 

کاهش ۷۵درصدی مبتلایان و ۴۰۰ نفری فوتی‌های کرونا با اجرای طرح شهید سلیمانی

سردار محمدحسین سپهر جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: تقدیر و تجلیل از رزمندگان و خانواده شهدا به تنهایی کافی نیست، پروژه کنگره شهدا در راستای گرامیداشت دلاوری‌ها و رشادت‌های رزمندگان جنگ تحمیلی از سال ۷۷ آغاز شده که بر بزرگداشت یاد و نام شهدا و ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان و عملیات‌های موفق تأکید دارد.

وی با بیان اینکه تجربه‌نگاری دفاع مقدس و رزمندگان در ایامی که درگیر چالش‌های بزرگ، موانع و معضلات مهم در جامعه و اداره کشور قرار می‌گیریم راه‌گشا خواهد بود، گفت: این خاطرات و ثبت و ضبط حماسه‌های دفاع مقدس برای آیندگان ما و پیشبرد اهداف ضروری است.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: امروز شرایط جامعه از کربلای ۵ سخت‌تر و موانع و چالش‌های بیشتری برای ما وجود دارد زیرا که دشمن در مقابل و خاک‌ریز روبه‌رو نیست و از راه‌های دیگری وارد عمل شده است.

سردار سپهر تأکید کرد: در یک‌سال گذشته و در جریان درگیری با بیماری کرونا حوادث تلخی را شاهد بودیم که هرچه پیش‌تر می‌رویم این تلخی‌ها و موانع بیشتر می‌شود اما برای عبور از این سختی‌ها می‌توان به شاخص‌های دفاع مقدس مراجعه کرد.

وی تصریح کرد: امروز تعداد فوتی‌های کشور ما در اوج تحریم‌ها و مشکلات بسیار کم‌تر از آمار پیش‌بینی شده است.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی و آمادگی برای آغاز گام دوم این طرح بیان کرد: طرح شهید سلیمانی توسط بسیجیان برنامه‌ریزی شد و در حال حاضر نتیجه مطلوبی با کاهش ۷۵ درصدی مبتلایان و کاهش ۴۰۰ نفر فوتی داشته است.

سردار سپهر ابراز کرد: ثبت و ضبط شاخص‌های عملکردی فرماندهان، رزمندگان و بسیجیان هشت سال دفاع مقدس امروز چراغ راه و رمز تحقق تمدن اسلامی است و اقدامات مقابله با کرونا در کشور نیز برگرفته از این تاریخ نگاری‌ها است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی هیچ راهی جز تمسک به شاخص‌های دفاع مقدس و احیای فرهنگ ۴۰ سال ایستادگی و مقاومت وجود ندارد و احیای فرهنگ دفاع مقدس نیاز اصلی جامعه است.

خانه‌دار شدن 121 بسیجی گلستانی در قالب «طرح شهید سلیمانی»

تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سپاه نینوا استان گلستان، موسسه مسکن و عمران اجتماعی بسیج و بنیاد مسکن استان گلستان منعقد شد و براساس این تفاهم‌نامه تعداد ۱۲۱ بسیجی تا پایان سال ۱۴۰۰ خانه‌دار خواهند شد.

امروزه خرید خانه با چالش‌های بسیار زیادی روبه‌‌رو است، در جامعه امروز خرید خانه، خود یک چالش بزرگ است که نیاز به برنامه‌ریزی، مدیریت مالی، پس‌انداز، آینده‌نگری و صبر دارد.

در شرایط اقتصادی که امروزه با آن مواجه هستیم متاسفانه نمی‌توان به راحتی بر مبنای درآمد و پس‌انداز در کوتاه‌مدت خانه‌دار شد و عموماً خانه‌‌دار شدن فرآیندی طولانی، سخت و سنگین است.

آمار بالای اجاره‌نشینان در شهرهای بزرگ حاکی از آن است که روش‌های معمول و شناخته‌شده برای خانه‌دار شدن پاسخ درستی به این پرسش‌ها نیستند و می‌طلبد در این زمینه مسوولان فکری جدی و اساسی کنند.

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان از خانه‌دار شدن ۱۲۱ بسیجی در گلستان خبر داد و تصریح کرد: تعداد ۱۲۱ بسیجی معسر در قالب طرح شهید سلیمانی در سطح استان گلستان خانه‌دار خواهند شد.

علی ملک‌شاهکویی ابراز کرد: لیست بسیجیانی که قرار است تا پایان سال ۱۴۰۰ خانه‌دار شوند شناسایی شده است و براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین سپاه نینوا استان گلستان، موسسه مسکن و عمران اجتماعی بسیج و بنیاد مسکن استان گلستان امضا شد این کار را آغاز خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: خانه‌دار شدن بسیجیان معسر در دو مرحله کمک‌رسانی صورت می‌گیرد مرحله نخست شامل حال کسانی است که زمین دارند و بخشی از آن را خودشان مشارکت می‌کنند که این افراد را شناسایی کردیم و مرحله دوم شامل کسانی است که فاقد زمین و مسکن هستند که این افراد نیز شناسایی شدند.

انتهای پیام/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید وزیر بهداشت دفاع مقدس مرگ طرح شهید سلیمانی خبرگزاری فارس فارس سازمان بسیج مستضعفین طرح شهید سلیمانی قاسم سلیمانی استان گلستان خانه دار شدن وزیر بهداشت خانه دار شد دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۰۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!

یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • نکوداشت مبلّغ شهید و فقیه انقلابی دیارعلویان
  • تاکید امام جمعه موقت گرگان بر عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب برای ریشه‌کنی فساد در کشور
  • کاهش ۷۰ درصدی خسارت سیل با اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری
  • آغاز عملیات پروژه بهسازی آسفالت بلوار شهید سلیمانی قم و انسداد مسیر