Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه یکی از شایع ترین راه‌های انتقال بیماری کرونا از طریق قطرات آلوده ترشحات تنفسی فرد مبتلا به کروناست، اظهار کرد: این قطرات معمولا حین سرفه،‌ عطسه و صحبت منتشر می‌شود. بنابراین استفاده درست و صحیح از ماسک به عنوان مهم‌ترین عامل پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: از مردم می‌خواهیم پیش از استفاده از ماسک دقت کنند که ماسک آسیب‌دیده، پاره یا مرطوب نباشد. از ماسک با کش شل استفاده نشود همچنین از ماسک‌هایی که نفس کشیدن را سخت می‌کند هم استفاده نشود. 

لاری درباره نحوه صحیح استفاده از ماسک  اظهار کرد: پیش از استفاده از ماسک دست‌های خود را ضدعفونی کنید  یا با آب و صابون حداقل به مدت ۲۰ ثانیه بشویید؛ هنگام شست‌و شوی دست‌ها آنها را خوب بهم بمالید و دقت کنید چین‌های بین انگشتان و مچ دست‌ها به خوبی شسته شود و سپس ماسک را به دقت روی صورت قرار دهید. به طوری که دهان، بینی و چانه به طور کامل پوشیده شود و از نبود هرگونه شکاف بین صورت و ماسک اطمینان حاصل کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: زمانی که ماسک بر صورت قرار گرفت از لمس آن خودداری کنید و به هنگام صحبت کردن به هیچ عنوان ماسک را از روی صورت خود برندارید. در صورت مرطوب شدن ماسک مورد استفاده، آن را با ماسک  جدید تعویض کنید، به هنگام خارج کردن ماسک از روی صورت جلوی آن را لمس نکنید و آن را از پشت سر خارج کنید، ماسک استفاده شده را از خود و سطوح اطراف دور نگه دارید و آن را داخل سطل زباله در بسته قرار دهید همچنین پس از برداشتن ماسک آلوده از روی صورت، چشم و دهان را لمس نکنید و دست‌ها را به طریق ذکر شده بشویید.

لاری  با تاکید بر اینکه ماسک‌های یکبار مصرف نباید بیش از یکبار، مصرف شوند، تصریح کرد: فراموش نکنیم استفاده از ماسک به تنهایی از ابتلای بیماری جلوگیری نمی‌کند، بنابراین نسبت به رعایت اصول فاصله گذاری  اجتماعی دقت کافی کنید. امیدواریم با رعایت نکات بهداشتی شاهد توقف شیوع گسترده بیماری کروناغ و در نهایت قطع زنجیره آن در کشور باشیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ماسک ماسک وزارت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استفاده از ماسک وزارت بهداشت روی صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب مغزی و فلج جوان انگلیسی در پی مصرف گاز خنده

یک جوان ۲۵ ساله در برتانیا می‌گوید که مصرف "گاز خنده" توسط او باعث شده که دیگر قادر به راه رفتن نباشد و به مدت ۶ هفته در بیمارستان بستری شود؛ این گاز در قلیان اکسیژن و با تایید وزارت بهداشت کشورمان در حال استفاده است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار گزارش تسنیم مبنی بر سرو قلیان اکسیژن در برخی کافی‌شاپ‌های تهران، وزارت بهداشت اعلام کرد که این دستگاه تأییدیه سازمان غذا و دارو را اخذ کرده است.  

طبق اعلام وزارت بهداشت، در این قلیان از ترکیب اکسیژن با گاز N2O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت با ادعای مطالعات بالینی انجام شده، این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گازهای موجود در آن را استاندارد می‌داند اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این گاز در مواردی که مورد استفاده بیش از حد قرار گیرد، منجر به فوت نیز شده است!

سال گذشته بود که یک جوان 25 ساله در "ولز" به رسانه‌ها گفت که مصرف بیش از حد گاز خنده باعث شد او قادر به راه رفتن نباشد و او را به مدت 6 هفته در بیمارستان بستری کند.

او که "مولی" نام دارد گفت که پزشکان متوجه التهاب در نخاع و آسیب مغزی او به دلیل مصرف ماده‌ای شدند که به اکسید نیتروژن نیز معروف است.

اکسید نیتروژن که در قوطی‌های فلزی فروخته می‌شود، یکی از پرمصرف‌ترین موادی است که در بریتانیا در سنین بین 16 تا 24 سال استفاده می‌شود.

به همین دلیل نخست وزیر وقت، ریشی سوناک، ممنوعیت این فروش و استفاده از این ماده را در برنامه خود برای مقابله با رفتارهای ضداجتماعی اعلام کرد.

"مولی" فکر می‌کند این ممنوعیت ایده خوبی است.

او می‌افزاید که در طول همه‌گیری کرونا، خود را تنها و منزوی یافت و برای مقابله با حالات رو به وخامت روانی خود، شروع به خرید گاز خنده کرد.

وی ادامه داد: من هفته‌ای 10 جعبه می‌خریدم و هر جعبه حاوی 24 قوطی بود. پس از مدتی در دست و پاهایم احساس سوزن سوزن شدن داشتم.

فوق‌تخصص ریه: "قلیان اکسیژن" مبنای علمی ندارد

پس از چند ماه، "مولی" در مسیر خود به سر کار متوجه شد قادر به راه رفتن نیست.

در بیمارستان، پزشکان متوجه شدند که او دچار التهاب در نخاع و "آسیب شدید عصبی" شده است.

نیتروزاکسید می‌تواند با تداخل در متابولیسم ویتامین 12B به سیستم عصبی آسیب برساند.

"مولی" 6 هفته را در بخش توانبخشی گذراند و اکنون بهبود یافته است اما هنوز هم در دست و پاهایش احساس سوزن سوزن شدن دارد.

او می‌گوید: "من قبلاً یک دونده عالی بودم اما اکنون نمی‌توانم این کار را انجام دهم."

علاوه بر این گزارش،‌ پیش از این نیز آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا از استفاده تفریحی از نیتروزاکسید موسوم به "گاز خنده" و بروز مسمومیت‌های ناشی از آن ابراز نگرانی کرده بود.

با وجود این، وزارت بهداشت کشورمان استفاده از قلیان اکسیژن را که حاوی درصدی از این گاز است را بی‌خطر و در حد استاندارد اعلام کرده است! وزارت بهداشت کشورمان مدعی است در حال ارزیابی اثرات ناشی از مصرف این قلیان در 10 استان کشور است؛ اما آنچه در کافی‌شاپ‌های سطح کلانشهرهایی نظیر تهران دیده می‌شود، استفاده آزادانه از این قلیان و بدون اطلاع از خطرات و عوارض آن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • آسیب مغزی و فلج جوان انگلیسی در پی مصرف گاز خنده
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟