Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@06:38:18 GMT

نالیدن ممنوع!

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۴۱۴۰۶

نالیدن ممنوع!

ایسنا/کردستان ” بهانه‌ها همیشه از شکست‌ها و بدبیاری‌های گذشته زندگی نشأت می‌گیرند”. جان گوردون در کتاب قانون نالیدن ممنوع می‌کوشد ما را در مسیر رسیدن به موفقیت یاری کند.

کتاب «قانون نالیدن ممنوع» نوشته جان گوردون(-۱۹۷۱)، نویسنده و سخنران آمریکایی است و می‌کوشد در قالبی داستانی، تاثیر مثبت‌اندیشی و دوری از منفی‌نگری و نالیدن از سختی‌ها و مشکلات را در رسیدن به موفقیت توضیح دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی کتاب قانون نالیدن ممنوع

کتاب قانون نالیدن ممنوع درباره‌ مردی تیره‌روز و منفی‌نگر است که همسرش قصد دارد ترکش کند. بهتر است بدانید این شخصیت برمبنای شخصیت خود نویسنده شکل گرفته است. ناله‌ها و منفی‌بافی‌های او چنان شدت یافت که همسرش تصمیم گرفت آخرین پیشنهادش را برای او مطرح کند و مهلتی را برایش در نظر بگیرد. در واقع او فقط این دو گزینه را پیش روی خود داشت: یا تغییر کند یا از اتوبوس زندگی او پیاده شود. او انسانی دل‌شکسته و رانده‌شده بود، که قرار بود از زندگی همسرش نیز بیرون برود.

به گفته خود نویسنده هدف از نوشتن چنین کتابی در واقع حذف‌کردن کامل منفی‌نگری‌ها و نالیدن‌ها نیست. هدف این است که انسان‌ها بتوانند منفی‌بافی‌ها و نالیدن‌های بیهوده، بی‌وقفه و بی‌هدفشان را از زندگی‌شان حذف کنند. هدف مهم‌ترم نیز این است که انسان‌ها بتوانند منفی‌بینی‌های به‌جا و درست خودشان را به راه‌حل‌هایی مثبت تبدیل کنند. درکل، هرگونه منفی‌نگری یا نالیدنی نشان‌دهنده‌ فرصتی ویژه برای تبدیل‌شدن یک عامل منفی به یک عامل مثبت خواهد بود.

ما می‌توانیم از گله و شکایت‌های مشتریانمان برای بهبودبخشیدن به وضعیت ارائه خدماتمان استفاده کنیم. گله و شکایت‌های کارکنان هر سازمانی ممکن است به‌منزله‌ نشانه‌ای برای نیاز به ایجاد نوآوری و فرایندهایی جدید باشد. گله و شکایت‌های خودمان نیز ممکن است نشانه‌هایی را دراین‌باره در اختیارمان قرار دهد که خواستار چه اموری نیستیم. در این صورت، می‌توانیم با دقت و انرژی بیشتر بر دستیابی به خواسته‌های واقعی‌مان متمرکز شویم. به‌این‌ترتیب، داستانی را درباره‌ی قانون نالیدن ممنوع و دیگر شیوه‌های مثبت و سازنده برای رسیدگی‌کردن به منفی‌نگری‌ها در محیط شغلی و شخصی بازگو می‌کند.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم

روز سه‌شنبه بود و خانم امید، درست همچون روزهای گذشته، در طی یک‌سال اخیر، می‌کوشید خودش را به‌زور به دفترکارش برساند. درحالی از مقابل نگهبان ساختمان گذشت که سرش پایین بود. تلوتلوخوران به‌سوی آسانسور رفت. پس از بسته‌شدن درِ آسانسور، چند بار با کف دستانش به صورتش سیلی زد. فنجان قهوه‌ آن روز صبحش، به دلایلی، همچون گذشته تأثیرگذار نبود. او دیر به محل‌کارش رسید و خوشبختانه دیررسیدنش به این معنی بود که همه‌ کارکنان در آن لحظه در محل‌کارشان حضور داشتند و آسانسور خالی بود.

او به مسیرهایی متفاوت اندیشید که می‌توانست آن‌ها را برگزیند تا از آسانسور به دفترکارش برسد. او با خودش اندیشید: ”اگر هر اتفاقی هم بیفتد، من به مسیرم ادامه خواهم داد. “ او هنوز آماده نبود با کسی حرف بزند و بی‌تردید نمی‌خواست کسی او را در این حال ببیند. او در آن لحظه نمی‌توانست، به‌طور طبیعی و بی‌آن‌که گریه کند، به گفت‌وگویش با دیگران ادامه دهد. به‌علاوه، او نایب‌رییس نیروی انسانی در شرکت فناوری ای‌ـ ‌زی بود؛ بنابراین، چندی نمی‌گذشت که کارکنان به‌گونه‌ای گروه‌گروه به دفترکارش می‌آمدند تا درباره‌ مشکلات و امور شغلی‌شان با او حرف بزنند، به او گله و شکایت کنند یا از او انرژی بگیرند.

او به‌معنای‌واقعی دوست داشت به دیگران کمک کند؛ اما گوش‌کردن به مشکلات دیگران به‌تازگی برایش به‌شدت دشوار شده بود. همان‌گونه که همه‌ آشنایان و همکاران خانم امید می‌گفتند؛ او به‌تازگی فقط به مشکلات شخصی خودش می‌اندیشید. او، هنگام حرف‌زدن دیگران درباره‌ مشکلاتشان، به لب‌های آنان می‌نگریست؛ اما با خودش فکر می‌کرد: ”اگر آنان فقط می‌دانستند من هم‌اکنون با چه مشکلاتی روبه‌رو هستم. اگر آنان فقط از زندگی من خبر داشتند. اگر آنان فقط می‌دانستند ...

در دنیایی که به نظر می‌رسد بسیاری از انسان‌ها بر نیمه خالی لیوان متمرکز هستند، جان گوردون در کتاب قانون نالیدن ممنوع می‌کوشد برنامه‌ای شفاف را مطرح کند که به هر یک از ما کمک می‌کند نگرشمان را بهبود ببخشیم. به کارگیری شیوه پیشنهادی او بی تردید از منفی‌نگری ما می‌کاهد و در محیط شغلی و زندگی خانوادگی ما تأثیری مثبت می گذارد. به این ترتیب، می‌توانیم محیط‌هایی را با بهره‌وری بیشتر و تنش کمتر بیافرینیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معرفی کتاب استانی علمی و آموزشی گله و شکایت منفی نگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان

سرهنگ فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: از سال گذشته حوزه هنری و دفاتر حفظ آثار در شهرستان‌ها فعال شده و قرار است زندگینامه شهدای هر شهرستان توسط جوانان داوطلب در همان شهرستان به تحریر درآید.

وی افزود: سال گذشته ۲۰ عنوان کتابچه چاپ شد که هر کدام اختصاص به یک شهید دارد و به صورت جیبی قابل حمل است.

سرهنگ فلاحی بیان کرد: این کتابچه‌ها شامل زندگینامه، خاطرات و با وصیت نامه شهدا به همراه تعدادی عکس است تا دانش آموز با فضای دفاع مقدس آشنا شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در مدارس هر شهرستان، کتابچه‌ها توزیع می‌شود تا دانش آموز قهرمانان خود را بشناسند.

سرهنگ فلاحی با بیان اینکه در حوزه تولید کتاب قلم و تجربه نویسندگان مهم اند، افزود: در خراسان جنوبی از نظر نویسنده توانمند مشکل داریم، به همین منظور با کمک دستگاه‌های هنری و برگزاری کارگاه در تقویت قلم نویسندگان تلاش خواهیم کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: در حال حاضر ۱۵۶ نویسنده در حوزه دفاع مقدس داریم که ۲۳ نفرشان فعال اند و کتاب‌ها در حوزه‌های کودک، نوجوان، موسیقی، تئاتر، رمان، کتاب شعر، تاریخ شفاهی، خاطره، داستان و کتاب‌های اسنادی تالیف می‌شوند.

سرهنگ فلاحی گفت: در نمایشگاه کتاب که قرار است از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در تهران برگزار شود به صورت حضوری و میدانی شرکت خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • چاپ کتابی درباره سکوت و پایبندی در آثار آلبر کامو