Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، حسین رشیدی در نشست هماهنگی کشتارگاه‌های طیور، هدف از این نشست را هماهنگی در اجرای بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای درکشتارگاه های طیور اعلام کرد و گفت: مسئولان فنی کشتارگاه‌ها به نوعی نیروی غیر مستقیم ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها هستند که ارتباط و تعامل د وسویه مابین آنها و رؤسای ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها ضرورت داشته و حائز اهمیت ویژه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد: مسئولان فنی کشتارگاه‌ها دارای وظایف و مسئولیت‌های مهم می‌باشند که از جمله این وظایف نظارت بهداشتی و تشخیص بیماری‌ها در مراحل کشتار (قبل، حین و پس از کشتار) به منظور سلامت محصول نهایی و رعایت استانداردها می‌باشد که این امر به حضور فعال آنها در کشتارگاه‌ها و دارا بودن اطلاعات علمی و فنی کافی وابسته است.

وی با اعلام اینکه لازم است تمامی کشتارگاه‌ها به کانتر (شمارش گر) مجهز باشند، افزود: مسئولان فنی کشتارگاه‌ها بر فرآیندهای حمل محموله‌های دارای مجوز نظارت داشته باشند و تطابق طیوری که مجوز بهداشتی قرنطینه‌ای کشتارگاه دارند و طیوری که کشتار می‌شود توسط آنها چک شود ضمن اینکه با لحاظ کردن دستگاه شمارش گر تفاوت تطبیق مابین تعداد طیور کشتارشده و طیور دارای مجوز کشتار مشخص می‌شود.

رشیدی با اعلام اینکه تطابق طیور کشتارشده و مجوزهای صادرشده (طیور حمل شده) بسیار حائز اهمیت است، گفت: مسئولین فنی کشتارگاه با چک کردن مجوزها و طیور کشتارشده به نوعی بر روند تنظیم بازار نظارت دارند.

وی با تاکید بر حضور فعال کارشناسان در محل کار و لزوم دارا بودن اطلاعات علمی و فنی کافی آنها، افزود: بررسی این مجوزها از این منظر نیز حائز اهمیت است که در صورت مشاهده تفاوت تطبیق این امر نهایتاً منجر به عواقب بهداشتی و به خطر افتادن سلامت مردم می‌شود.

رشیدی اظهار کرد: کارشناسان فنی باید در برابر وظیفه خود پاسخگو بوده زیرا مسئولیت نهایی این عدم تطابق‌ها و تأیید تخلیه‌ها و بلاتکلیف ماندن محموله‌ها بر عهده آنها است و در صورت مشاهده هر گونه سهل انگاری، آنها از نظر حقوقی با توجه به تعهدی که دارند دچار مشکل خواهند شد.

وی اعلام کرد: لازم است نیروهای کشتارگاه‌ها گزارشات خود را به موقع ارسال کنند و با شبکه‌های دامپزشکی در تماس باشند و در صورت هرگونه مشکل و سوال، آنها توسط مسئولین ادارات راهنمایی خواهند شد.

رشیدی افزود: رؤسای ادارات در صورت مشاهده بلاتکلیف ماندن محموله‌ها و کم کاری در مبحث نظارت‌های بهداشتی به تذکر و راهنمایی و اتمام حجت با مسئولین فنی پرداخته و اگر باز هم سهل انگاری و مماشات از سوی آنها صورت پذیرفت، با آنها برخورد قاطع کنند.

وی در پایان اعلام داشت: در این مقطع زمانی مسئولیت کار بسیار پیچیده‌تر است و لازم است کنترل بر ورود و خروج کشتارگاه‌ها و نظارت‌های بهداشتی سامانه‌ها دقیق ثبت گردد تا مشکلی رخ ندهد.

در ادامه علیرضا سلطانی رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی بیان داشت: در خواست ما از مسئولین فنی این است که سامانه‌های مربوط به حوزه قرنطینه را به صورت روزانه و حتی ساعتی چک و تعیین تکلیف نمایند ضمن اینکه در خصوص محموله‌های طیور کشتاری ظرف ۴۸ ساعت تعیین تکلیف در سامانه مربوطه صورت پذیرد.

وی گفت: رؤسای ادارات، در صورت تغییر مسئولین فنی کشتارگاه‌ها بلافاصله این اداره کل را مطلع سازند زیرا تغییر رمز جدید برای کارشناس جدید در سامانه قرنطینه باید در اسرع وقت صورت پذیرد.

وی گفت: مسئولین فنی تعهد حقوقی داده است و باید در برابر آن وظایف خود را به نحو احسنت انجام داده و جوابگو باشد.

سلطانی اعلام داشت: تغییر مقصد محموله‌ها (داخل شهرستانی و داخل استانی) در سامانه قرنطینه امکان پذیر است و مسئولین فنی در خصوص محموله‌هایی که وصول نشده اند با هماهنگی با ادارات شهرستان عدم تأیید تخلیه را ثبت کنند و در صورت ثبت عدم وصول، کد رهگیری خودروهای مربوطه غیر فعال خواهد شد.

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی بیان داشت: کشتارطیور بدون گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای دامپزشکی و نیز صدور گواهی خارج از سامانه قرنطینه (دستی) ممنوع می‌باشد.

کد خبر 5119214

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین رشیدی اداره کل دامپزشکی کرمان کشتارگاه ویروس کرونا شیراز قاسم سلیمانی کرمانشاه بوشهر آمار کرونا گرگان مجلس شورای اسلامی آلودگی هوا آیت الله مصباح یزدی شهرکرد خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا عکس استانها فنی کشتارگاه ها مسئولین فنی محموله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی

ایسنا/سمنان مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از رتبه نخست این استان در کشور به لحاط تنوع در تولید اقلام دارویی در حوزه دام و طیور در سطح کشور خبر داد.

دکتر حمید حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نظر تنوع در تولید، کارخانه‌های داروسازی این استان ۸۵ درصد از اقلام دارویی کشور را به لحاظ تنوع ، تولید و عرضه می‌کنند.

وی از تولید ۴۵۹ قلم انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان خبر داد و افزود: پانزده کارخانه فعال تولید داروی دامی در سطح استان سمنان فعالیت دارند که اداره کل دامپزشکی استان بر روند تولید آنها نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه این استان از مهمترین قطب‌های تولید داروی دامی در کشور است ادامه داد: استان سمنان نه تنها رتبه اول کشور در تنوع داروی تولیدی در حوزه دامی را دارد بلکه این استان رتبه دوم کشور را نیز به لحاظ حجم تولید داروی دامی نیز دارد.

دکتر حسینی با اذعان به اینکه بخش عمده نیاز کشور به واکسن، مکمل‌های معدنی و انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان تامین می‌شود، اضافه کرد: بخش خصوصی استان در این بخش سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی کرده و این صنعت، اشتغال خوبی در استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه دامپزشکی هم بر فرآیند تولید اقلام دارویی نظارت دارد و هم بعد از تولید به بررسی و پایش باقیمانده احتمالی برخی از داروها در گوشت و مواد پروتئینی استحصالی می‌پردازد، گفت: در واقع اداره کل دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور و دیگر مراکز مرتبط با نمونه‌برداری‌های مستمر و فصلی به رصد و پایش باقیمانده‌های دارویی، آنتی‌بیوتیک، فلزات سنگین، انواع سموم، کپک و مایکوتوکسین  و...در مواد تولیدی از جمله گوشت استحصالی سفید و قرمز، شیر، عسل، تخم‌مرغ و...می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه همه این آزمایشات در آزمایشگاه‌های دامپزشکی انجام می‌شود، افزود: خوشبختانه در بررسی‌ها و آزمایش‌های یک سال گذشته به هیچ مورد جدی از آلودگی مواد پروتئینی تولیدی به این باقیمانده های دارویی نرسیدیم و همه شهروندان می‌توانند با خیال راحت از تولیدات استان استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به خطرات ناشی از این باقیمانده های دارویی ادامه داد: برخی بیماری‌ها نظیر ناباروری، مشکلات گوارشی و متابولیکی و...می‌تواند ناشی از همین باقیمانده‌های دارویی باشد، لذا با توجه به اهمیت موضوع سازمان دامپزشکی در این بخش با حساسیت بالا بر روند تولید و عرضه نظارت جدی دارد.
وی از این دستگاه دولتی به عنوان دستگاه پیشرو در برون‌سپاری‌ها نام برد و تصریح کرد: در همین راستا بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از عملیات واکسیناسیون دام و طیور در استان به همکاران فعال در بخش خصوصی واگذار شده است.

حسینی با بیان اینکه خدمات واکسیناسیون به صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود، اظهار کرد: واکسن توسط اداره کل دامپزشکی استان، تهیه و به صورت رایگان در اختیار فعالان بخش خصوصی حوزه دامپزشکی قرار می‌گیرد و آنها نیز این خدمات را به صورت رایگان در اقصی‌نقاط استان ارائه می‌دهند. البته حق‌الزحمه این همکاران از سوی سازمان دامپزشکی پرداخت می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه تا دهه ۷۰ و حتی اوایل دهه ۸۰ این همه این خدمات از سوی اداره کل دامپزشکی و مجموعه دولتی انجام می‌شد، افزود: در واقع با برون‌سپاری بخش زیادی از خدمات، به شکل‌گیری بخش خصوصی در این بخش کمک شد و امروزه تنها در این بخش بیش از ۲۷۰ اشتغال مستقیم در استان ایجاد شده است که این همکاران در قالب نظام دامپزشکی به هم‌استانی‌ها از نردین، کالپوش و فرومد در دورترین نقطه شرقی تا ایوانکی در غربی‌ترین نقطه استان به ارائه خدمت می‌پردازند. خوشبختانه امروزه همکاران ما در همه شهرها، روستاها و دهستان‌ها حضور یافته و به ارائه خدمت در این بخش مهم و استراتژیک می‌پردازند.

وی از دامپزشکی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی مهم نام برد و گفت: دامپزشکی یک دستگاه سلامت‌محور است که هم به صیانت از تولید در بخش جهادکشاورزی می‌پردازد و هم در حوزه وزارت بهداشت به صیانت از سلامت در بحث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که تضمین‌کننده زنجیره امنیت غذایی و اشتغال پایه در صنعت دامپروری‌ست، می‌پردازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • مقایسه‌های مهران مدیری که مسئولین باید با شنیدنش آب شوند!
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند، این چه بساطی است؟
  • (ویدئو) قرنطینه مطلق برای طراحان سوالات کنکور
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد