Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، محسن محمدزاده از برگزاری موفق چهارمین و پنجمین نشست از مرحله دوم دوره توانمندسازی رؤسای مراکز آموزشی با عنوان «دانش و مهارت‌های لازم مدیریتی در مراکز آموزش علمی‌کاربردی» خبر داد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: در این دوره به منظور بهره‌برداری بهتر و بیشتر رؤسای مراکز، تریبی اتخاذ شد تا لینک فایل‌های صوتی- تصویری نشست‌ها به مدت یک هفته کاری از تاریخ برگزاری، در اختیار رؤسای مراکز آموزشی ذیربط قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه، در بخش اول این دوره حامد باقری رئیس مرکز امور مدرسین به تبیین شرایط، ضوابط و مقررات مدرسان علمی‌کاربردی پرداخت و با توجه به تاکید نظام آموزش‌های علمی‌کاربردی بر رفع نیاز بازار کار؛ مدرس ایده‌آل این نظام را مدرسی دانست که بتواند تجربیات شغلی خود را به دانشجویان انتقال دهد.

وی در ارتباط با رعایت ضوابط و مقررات مدرسان بر رعایت سقف تدریس مجاز برای دروس نظری، عملی (آزمایشگاهی یا کارگاهی)، حضور مدرسان در اجرای دقیق و کامل ساعات کاربینی و کارورزی، پوشش کامل سرفصل‌ها و عدم در اختیار گذاردن نام کاربری و کلمه عبور مدرس به غیر، انعقاد قرارداد تدریس در شروع نیمسال تحصیلی و پرداخت کامل حق التدریس در موعد مقرر و نیز تسلط رؤسای مراکز آموزشی بر ضوابط ذیربط و نظارت بر حسن اجرای کامل آن‌ها، تاکید کرد.

سپس صنعتی معاون آموزشی و پژوهشی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تشریح فرآیند جذب و سامانه جام اظهار کرد: جذب مدرسان گروه معارف صرفاً از طریق فراخوان سراسری و اجازه تدریس نیز بر اساس دروس درج شده در مجوز تدریس انجام می‌شود.

همچنین ضرورت گذراندن دوره تربیت مدرس برای این گروه از مدرسان برای دریافت یا تمدید مجوز تدریس و نیز آشنایی کامل رؤسای مراکز با ضوابط و مقررات مدرسان به منظور هدایت امور ذیربط را از نکات قابل توجه و مهم این بخش، برشمرد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1087267 برچسب‌ها دانشگاه علمی و کاربردی هیئت علمی جذب هیئت علمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علمی و کاربردی هیئت علمی جذب هیئت علمی علمی کاربردی رؤسای مراکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • دکتر ابراهیمی «روز معلم» را به اساتید، مدرسان و فعالان علمی و آموزشی خانواده بزرگ بانک سپه تبریک گفت
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود