Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، صرف نظر از اینکه روزانه رفت و آمد زیادی با خودرو دارید، یا چند ساعت به طور منظم پشت فرمان هستید، باید به این نکته توجه کرد که خودرو نیاز به مراقبت دارد تا در همین رفت  و آمدهای روزانه دچار مشکل نشوید.

اگرچه ممکن است افراد به طور منظم اقدام به تعمیرات پایه ای خودرو مانند تعویض به موقع روغن و تنظیم باد لاستیک کنند اما ممکن است یک بی احتیاطی، ایمنی را به خطر بی‌اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده نکردن از ترمز دستی: آیا می‌دانید قرار است هر وقت پارک می‌کنید از ترمز دستی استفاده کنید؟ فرقی نمی‌کند زمین صاف یا تپه‌ای باشد. سیستم انتقال قدرت می‌تواند هنگام حرکت وسیله نقلیه شما را در "پارک" متوقف کند، اما تنها مولفه‌ای که واقعاً برای قفل نگه داشتن چرخ‌های خودرو طراحی شده ترمز دستی است. بهتر است قبل از اینکه خودروی خود را پارک کنید، ترمز دستی خود را بگیرید تا به کاهش فشار در گیربکس کمک کند.

بیشتر بخوانید

نرخ ارز، فرمول اصلی محاسبه قیمت‌ها! / حباب قیمت خودرو‌های داخلی همچنان پابرجاست

رانندگی با چراغ بنزین روشن: آیا می‌دانید بنزین در سیستم سوخت به عنوان خنک کننده عمل می‌کند؟ بنابراین اگر مخزن کم سوخت باشد، می‌تواند باعث گرم شدن بیش از حد قطعات و عملکرد نامناسب آن شود. اگر سوخت خودرو کاملاً تمام شود، پمپ سوخت، سیستم سوخت و مبدل کاتالیزوری خودرو آسیب می‌بینند. توصیه می‌شود هنگامی که وسیله نقلیه شما به یک چهارم مخزن بنزین می‌رسد، سوخت رسانی کنید.

 نادیده گرفتن علائم هشدار دهنده داشبورد: چراغ‌های هشدار روی داشبورد را نادیده نگیرید،به چراغ‌های هشدار دهنده موتور، باتری، خنک کننده، کیسه هوا و روغن توجه کنید. اگر می‌بینید که چراغ هشدار دهنده روشن می‌شود، در کنار خیابان بایستید و موضوع را بررسی کنید. نادیده گرفتن چراغ‌های هشدار دهنده می‌تواند شما را درگیر قبض‌های پرهزینه تعمیرهای جاده کند.

نگه داشتن ترمز در سرازیری‌ها: قرار گرفتن پا روی پدال ترمز هنگام پایین آمدن از سراشیبی ها یا در ترافیک، توقف و حرکت می‌تواند ترمز‌های خودرو را بیش از حد گرم کند. ترمز‌ها هنگام گرم شدن بیش از حد مقداری از قدرت توقف خود را از دست می‌دهند. به جای استفاده از ترمز، سعی کنید هنگام پایین آمدن از شیب تند به دنده کمتر بروید و با احتیاط با فضای اضافی بین وسایل نقلیه رانندگی کنید و به جای استفاده از ترمز، سرعت را کم کنید.

حمل کردن مقدار زیادی بار با خودرو: بیشتر فشار وزن خودرو بر روی سیستم انتقال قدرت، سیستم تعلیق و ترمز‌ها است. حمل کردن وسایل سنگین با خودرو یا حتی وسایل غیر ضروری که در خودرو قرار دارند باعث ایجاد فشار به این قسمت‌ها و همچنین مصرف زیاد سوخت می‌شود. برای جلوگیری از آسیب‌ به خودرو و کاهش مصرف سوخت سعی کنید تا می‌توانید خودروی خود را سبک نگه دارید. تمام وسایل غیر ضروری که در خودرو هست را از آن خارج کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مکانیک خودرو نکات فنی خودرو هشدار دهنده ترمز دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • بن‌گویر با دنده‌های شکسته مرخص شد
  • فیلم/دومین حادثه رانندگی وزرای صهیونیست در ۲۴ ساعت گذشته
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • دو سانحه رانندگی با ۱۴ حادثه‌دیده در بم
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • دو فوتی در واژگونی خودروی حامل سوخت قاچاق در بندرخمیر