Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدنظام‌الدین موسوی گفت: ما دنبال فیلترینگ نیستیم و برای تاثیرگذاری در دنیا باید راه ارتباطی داشته باشیم اما مسئله مهم این است که در حوزه تولید محتوا هیچکدام از دستگاه‌‌های متولی کار نمی‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ سیدنظام‌الدین موسوی در اختتامیه جشنواره ابوذر که به همت سازمان بسیج رسانه قزوین ظهر امروز(دوشنبه) در سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره ابوذر عنوانی بسیار بامفهوم برای رسانه‌ها است که این جشنواره یک کار خوب و دقیق از سوی سازمان بسیج رسانه است که با همکاری همه ارگان‌ها در همه استان‌ها برگزار می‌شود که مورد استقبال همه اهالی رسانه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیج رسانه تنها خود متولی جشنواره ابوذر نیست بلکه کمک همه نهادها را به همراهی می‌طلبد به طوری که همه رسانه‌ها نسبت به آن قرابت دارند، افزود: امروز این شبکه عظیم شکل گرفته و به عنوان نهاد مردمی در کشور ریشه دوانده و توانسته چتر رسانه‌ای را فراهم کند که همه مردم تولیدات رسانه‌ای خود را به آن عرضه می‌کنند.

رئیس فراکسیون فضای مجازی در مجلس ابراز کرد: امروز دنیا شاکله اصلی اقتدار را از رسانه می‌گیرد؛ اما به این مفهوم نیست که سرچشمه‌های قدرت و اقتدار در دنیا که بخش نظامی در راس آن قرار دارد، نادیده بگیریم چراکه هیچ کشوری بدون قدرت نظامی توانایی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ندارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: اگر هر کشوری بخواهد قدر دنیا تاثیرگذار باشد باید از قدرت اقتصادی برخوردار باشد که یک اصل و مولفه مهم است و توان سیاسی و ایدئولوژیک، فرهنگی و معنوی هم اصل است چراکه کشوری که هویت نداشته باشد، نمی‌تواند در دنیا سربلند باشد لذا نفوذ فرهنگی، سیاسی و معنوی در دنیا یک اصل است.

رئیس‌جمهور شدن ترامپ محصول یک کار رسانه‌ای بود

موسوی بیان کرد: هر کشوری که بخواهد تبدیل به ابرقدرت چندبُعدی شود باید دارای تمام مولفه‌های قدرت باشد، اما در عصر نوین منبع اصلی قدرت نیز قدرت رسانه‌ای یا قدرت اغناء افکار عمومی است و اگر کشوری از این قدرت و فناوری برخوردار نباشد، نمی‌تواند در دنیا جایگاهش را تثبیت کند.

وی عنوان کرد: در تحولات کنونی در صحنه بین‌المللی آنچه که مردم و فرهنگ‌ها را به هم پیوند می‌دهد، اخباری است که توسط رسانه‌ها انجام می‌شود؛ اگر بخواهیم کشورها را بشناسیم نیاز به سفر نیست بلکه از طریق رسانه‌هاست که به راحتی از آن‌ها شناخت پیدا می‌کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: کشوری که توان استفاده بهینه از رسانه داشته باشد می‌تواند واقعیت‌های دنیا را براساس اهداف خود نشان دهد که این قدرت بی‌نظیر است و هر چه پیش برود در سایر قدرت‌ها توفق پیدا می‌کند.

 

وی با بیان اینکه در تبیین مسائل روز ضعیف عمل می‌کنیم، اذعان کرد: اگر در تحولات امریکا نگاه کنیم خواهیم دید که روی کار آمدن پدیده ترامپ محصول یک کار رسانه‌ای بود، چراکه او یک دلال و تاجر بود اما عنصر رسانه‌ای بود که می‌دانست چطور از فضای رسانه‌ای استفاده کند لذا با این ابزار توانست خود را بالا بیاورد و صدایش را به گوش دنیا برساند و بر افکار عمومی توفق پیدا کند.

این مقام مسئول تاکید کرد: آن چیزی که انتخابات امریکا را شکل داد، قدرت رسانه‌ای بود لذا آنچه که عرصه سیاست را مشخص می‌کند رسانه است به طوری که در تحولات اخیر امریکا دیدیم که فیس بوک و توییتر صدای ترامپ را خاموش و مسدود کردند، یعنی با خاموش کردن تریبون‌های مربوط به ترامپ و هوادارانش اجازه ندادند که حاکمیت امریکا خطر بی‌افتد که قدرت رسانه را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: اکنون پدیده‌های سیاسی و اجتماعی توسط رسانه رقم می‌خورد و رسانه‌ها نیز حاکمیت‌ها و هسته‌های مرکزی قدر در دنیا را دست کاری می‌کنند و می‌بینیم که خیلی راحت ترامپ را حذف اطلاعاتی و محدود می‌کنند تا تصویر ارائه شده از امریکا در دنیا مخدوش نشود، در حالی که اگر این اتفاقات در سایر کشورها رخ می‌داد، موج رسانه‌ای عظیمی راه می‌انداختند.

موسوی یادآور شد: امروز بسیاری از حساب‌های اینستاگرام و توییتر ما را تنها به خاطر تصویر و نام شهید سلیمانی مسدود و حذف می‌کنند، لذا بازیگران اصلی پدیده سیاسی امریکا تبدیل به دو رسانه گوگل و توییتر که قدرت هسته‌ای در آمریکاست، شده است که مورد حمایت صهیونیست سرمایه سالار است و هدف آن‌ها این است که چیزی در اختیار کار افکار عمومی قرار گیرد که مطابق با منافعشان باشد.

قدرت رسانه‌ای انتخابات اخیر امریکا را رقم زد

وی افزود: امروز رسانه‌ها افکار عمومی را می‌سازند و آن چیزی را نشان می‌دهند که در دستور کار دارند نه اینکه در عالم واقعیت وجود دارد؛ اگر بخواهیم قدرت داشته باشیم باید خود را در این حوزه تقویت کنیم اما متاسفانه تجهیز لازم برای اقتدار رسانه‌ای در کشور کمتر دیده می‌شود و در دستگاه‌ها نسبت به این حوزه نگاه سخت افزاری وجود دارد و در این حوزه تولید محتوا صورت نمی‌گیرد.

نماینده مردم قزوین در مجلس عنوان کرد: متاسفانه کسی متولی تولید محتوای قوی رسانه‌ای در کشور نیست، این در حالی است که در سیاست‌های نظام تمهیدات لازم اندیشیده شده و در ۱۰ سال گذشته مقام معظم رهبری شورای فضای مجازی را شکل دادند به طوری که فرمودند؛ اگر رهبر نبودم، مسئولیت این شورا را برعهده می‌گرفتم که نشان دهنده اهمیت این حوزه است.

وی تاکید کرد: گویا عده‌ای در داخل تصمیم گرفته‌اند تا اجازه ندهند که کشور در زمینه رسانه به جایگاه عالی برسد که این نوع دیدگاه را در سایر حوزه‌ها هم شاهد هستیم به طوری که استقلال کشور را مخدوش می‌کنند تا به قله اقتدار نرسیم؛ ما تاکید داریم که پلدفرم و شبکه داخلی داشته باشیم اما اجازه نمی‌دهند.

 

موسوی اضافه کرد: ما دنبال فیلترینگ نیستیم و برای تاثیرگذاری در دنیا باید راه ارتباطی داشته باشیم اما مسئله مهم این است که در حوزه تولید محتوا هیچکدام از دستگاه‌‌های متولی کار نمی‌کنند؛ باید نیروهای انقلابی و پیشرو در این حوزه حضور یابند و حمایت شوند.

عده‌ای اجازه نمی‌دهند در حوزه رسانه به اقتدار برسیم

وی ابراز کرد: امروز این عدم اطمینان و اعتقاد به توان داخلی از سوی عده‌ای را درباره واکسن کرونا می‌بینیم به طوری که نسخه خارجی هنوز تبعاتش دامن‌گیر کسانی است که استفاده کردند، اما برخی در داخل کشور اصرار بر واردات این واکسن‌ها دارند، لذا این نوع تفکر در حوزه رسانه و فضای مجازی هم وجود دارد.

رئیس فراکسیون فضای مجازی در مجلس بیان کرد: برگزاری جشنواره ابوذر در ابعاد استانی کار بسیار خوب و دقیقی است چون در دنیا هم به سمت خردرسانه و رسانه‌های محلی حرکت می‌کنیم که این جشنواره رسانه استانی مصداقی از آن است؛ لذا امروز رسانه نمی‌تواند در انحصار طیف خاصی باشد و هر شهروند خود یک رسانه است.

این مقام مسئول تصریح کرد: رسانه‌های انقلابی و مردمی باید به صورت مویرگی در تمامی سطوح جامعه نفوذ و اثر کنند تا اثرات خود را به منصه ظهور بگذارند؛ این رسانه‌ها باید در کشور به مرجع تبدیل شوند اما متاسفانه فقط نگاه امنیتی به خبرنگار و رسانه داریم که باید آن‌ها را به عنوان فرصت و ظرفیت ببینیم و اجازه دهیم واقعیت‌ها را منعکس کنند.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها ابزار امر به معروف و نهی از منکر هستند، افزود: باید اجازه دهیم تا رسانه‌ها دستگاه‌ها را راستی آزمایی کنند و دستگاه‌ها نباید رسانه‌ها را رقیب خود بدانند، چراکه حضور رسانه اجازه بروز فساد در بدنه دستگاه را هم نمی‌دهد و امروز مفاسد زیادی در دنیا به واسطه رسانه افشا شده است.

موسوی در پایان گفت: ما نیاز به همدلی، همفکری و شناخت دقیق ظرفیت ملی و سواد رسانه‌ای در کشور داریم لذا فضای مجازی در کشور یک فرصت است؛ امروز وقتی دشمن تاثیر فرهنگی خون شهید سلیمانی را می‌بیند مجبور می‌شود که فیلتر کند که نشان دهنده تاثیر رسانه است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: حوزه تولید محتوا جشنواره ابوذر رسانه ای داشته باشیم افکار عمومی قدرت رسانه فضای مجازی رسانه ها عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به وجود آنکه پایگاه بزرگ هوایی و چشم اطلاعاتی اسراییل را زدیم که هنوز تبیین نشده است، گفت: امروز در دنیا به تکنولوژی رسیدیم که با روسیه و چین در موضع برابر می‌نشینیم، دنیا از توانمندی هسته‌ای و نظامی ما متحیر هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سارا فلاحی شامگاه_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در همایش بزرگداشت سالروز شهادت مطهری و روز معلم در حسینیه سیدحسن ولی آمل با بیان اینکه اکنون دنیا عصر ارتباطات و سرعت و ثانیه است و نباید لحظه‌ای غفلت کرد، اظهار کرد: دنیا به تکنولوژی پیشرفت و توسعه ما غبطه می‌خورند و نباید دچار خودتحقیری شویم.

وی با تاکید براینکه معلم خودتحقیری‌ها را به عزتمندی و عزت نفس تبدیل می‌کند و ساخت عزت نفس توسط معلم انجام می‌شود، افزود: باید همه وزارتخانه پای کار وزارت آموزش‌وپرورش بیاید زیرا راهبردی ترین وزارتخانه‌هاست ولی از سطح خرد تا کلان غیر راهبردی ترین افراد را وارد این وزارتخانه کردیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزارت آموزش‌وپرورش ساختاری است که می‌تواند دنیای ما را کاملاً متفاوت کند، عنوان کرد: باید به دانش‌آموز یاد دهیم فکر، تامل و مطالعه کند اگرچه مطالعه و تامل در مدارس کم شده و تولید محتوا حاصل تامل است و باید در مدارس به دانش‌آموزان یاد دهیم فکر کنند جو زده نشوند و تعامل با مطالعه باشد.

نماینده مردم ایلام، مریوان در مجلس با بیان اینکه سرانه مطالعه کشورمان بسیار پایین است و شبکه‌های اجتماعی به ما فرصت کتاب خواندن نمی‌دهند، تصریح کرد: نباید افرادی باشیم که صرفاً کپی کنیم و جامعه در حال کپی در مسیر نابودی است؛ هر انسان یک جهان است و باید الگوهایی که به جامعه مسیر نشان می‌دهند معرفی کنیم.

وی اضافه کرد: ما نتوانستیم اهل بیت را به جامعه بشناسانیم چون الگوهایی هستند که می‌توانند دنیا را تکان دهند؛ بچه‌ها تشنه دانستن هستند و هر روز بمباران اطلاعاتی می‌شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس با اشاره به اینکه حاکمیت، مطلق و تقسیم ناپذیر نیست و حاکم جوامع امروز رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی و اینترنت هستند و مردم چون بدون مطالعه و عقبه خاص در این شبکه محکوم شبکه‌های مجازی هستند، گفت: دنیا انتهای ذهن و باورمان را نشانه گرفتند و در فیلم‌هایشان با قدرت ویژه وارد می‌شوند و دنیا را در چنبره قدرت خود می‌داند بنابراین به‌جای سرمایه‌سازی تمام مشکلات را بدون برنامه برملا می‌کنیم.

فلاحی با اعلام اینکه معلمان در آموزش و پرورش جایگاه خاصی ندارد، عنوان کرد: جامعه‌ای که دو قشرش از جایگاه بیفتند خطر است.

وی معلم را به عنوان حافظ روح و پلیس حافظ جان مطرح و بیان کرد: در مجلس تلاش کردم تا نظام پرداخت عادلانه شود و نباید معلم در شغل دوم مشغول شوند و توهین بشنوند؛ نباید دانش‌آموز از معلم جلو بزند و شرایط فراهم نمی‌شود تا معلم دست به مطالعات بزند ولی فکرش همیشه به مسائل اقتصادی است.

نماینده مردم ایلام در مجلس افزود: لایه هویتی ایرانی، اسلامی و مدرن را به جان هم انداختیم، تاریخ ایران و اسلام بسیار پرافتخار است و باید به عنوان الگو معرفی شود؛ نباید قهرمان ذهنشان چهره‌های فیلم غربی شوند و قهرمانان واقعی جامعه شهدا و سرداران شهید معرفی نمی‌شود ولی استراتژی و کارایی آنها در دنیا مطالعه می‌شود، قهرمانان واقعی‌مان در شهر خودشان شناخته شده نیستند.

فلاحی در ادامه با اشاره به حمله موشکی به اسرائیل بیان کرد: در این اتفاق برای پاسخ به اسرائیل نیامدیم تا روایت اول برای مان باشد، این حرکت بزرگ را نتوانستیم تبیین کنیم؛ حادثه بسیار مهم و باعظمتی که رژیم اسرائیل صاحب همه تسلیحات و بمب اتم را دارد حتی عملیات فریب را هم نتوانستیم تبیین و بازگو کنیم.

وی با بیان اینکه به وجود آنکه پایگاه بزرگ هوایی و چشم اطلاعاتی اسراییل را زدیم که هنوز تبیین نشده است، اظهار کرد: امروز در دنیا به تکنولوژی رسیدیم که با روسیه و چین در موضع برابر می‌نشینیم، دنیا از توانمندی هسته‌ای و نظامی مان متحیر هستند.

نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به حضور و فعالیت بانوان در عرصه سیاست مطرح کرد: زمانی به خانم‌ها در مجلس اجازه ورود ندادند و بودجه‌ای اختصاص نیافت و می‌گفتند نباید برای حقوق مسلم بانوان در مجلس چانه زنی کرد.

وی با بیان اینکه به فرموده رهبر زنان اهل فکر و اهل تفکر و رهبران جامعه هستند، عنوان کرد: زنان با وقار و نجابت اسلامی باید وارد میدان شوند نباید شرایط به سمتی برویم که عکس روایات اسلامی عمل کنیم در واقع باید زنان صدر اسلام معرفی شوند.

فلاحی در ادامه خطاب به مدیران و مسئولان امور دولتی تصریح کرد: مسئول باید بداند نقش دین زدایی در بین مردم دارند و باید در جایگاه مان مسئولیت‌پذیر باشیم؛ متاسفانه خیلی جاها باعث شدیم گفتمان انقلاب نادیده گرفته شود.

این سیاستمدار ایرانی با تاکید بر اینکه بسیاری از مسئولان فاسد باید به سلابه قانون کشیده شوند که با این اقدام مردم خوشحال می‌شوند، گفت: توجه کنیم که برای هر صندلی قدرت ۷۰ شهید دادیم.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مسئولان فاسد در گلوگاه‌های حساس هستند و نباید در مسئولیت باشد، خاطرنشان کرد: چرا مسئول باید در یک سال ۶۰ سفر خارجی برود در حالی که وضعیت اقتصادی و دلارمان بسیار نامساعد است؛ کشورمان شرایط سخت قرار دارد بنابراین دیپلماسی و سفر خارجی باید با آورده باشد.

کد خبر 749536

دیگر خبرها

  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • چگینی: حیف که بازی بدون تماشاگر است
  • نقش مهم رسانه در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای پس از آن/دست برتر رسانه‌های مقاومت در تبیین جنایتهای رژیم صهیونیستی
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم