Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، حسن طرزطلب، در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه امسال دو هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی وارد مدار خواهد شد، گفت: تاکنون حدود یک هزار و ۲۶۴ مگاوات از این رقم محقق شده است و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال بخش بخار نیروگاه‌های سیکل ترکیبی شیروان، کاسپین، هریس، سبلان، جهرم و بخش گاز نیروگاه هنگام نیز افتتاح می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در سه ماهه نخست سال آینده حدود یک هزار مگاوات نیروگاه جدید به بهره‌برداری می رسند، ادامه داد: بخش گاز نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی آریان و زرند و بخش بخار نیروگاه چابهار از جمله واحدهای است که برای دوره اوج بار سال ۱۴۰۰ وارد مدار می‌شوند. تا پیک تابستان سال آینده ۷ واحد بخار نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی به ظرفیت یک هزار و ۱۳۴ مگاوات به بهره‌برداری می رسند که با افتتاح این واحدها سالانه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در نیمه نخست امسال به ۳۸.۷ درصد رسیده است، افزود: از ابتدای سال تا نیمه آذرماه میزان تولید نیروگاه‌های حرارتی کشور به ۲۳۴ میلیارد کیلووات ساعت رسیده و از نیمه شهریورماه تاکنون بالغ بر ۳۸ هزار مگاوات تعمیرات دوره‌ای و اساسی نیروگاه‌های حرارتی انجام شده است.

طرزطلب با تاکید بر اینکه از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون ۶۶۰ مگاوات اوراق گواهی ظرفیت در بازار بورس عرضه کرده‌ایم، اظهار داشت: با توجه به تبصره یک قانون بودجه سال جاری توانسته‌ایم ۲۵ میلیون دلار برای نیروگاه پرند تخصیص تحویل سوخت دریافت کنیم.

وی با اشاره به تدوین ۹ پروژه سازوکاری شرکت برق حرارتی در راستای پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در سال ۹۹، گفت: تاکنون چهار پروژه این بخش شامل ارزیابی نتایج و مستندسازی اجرای برنامه ۰۹۹، ادامه روند افزایش راندمان نیروگاه‌های حرارتی به حداقل ۳۹ درصد، اصلاح سازوکار سرمایه گذاری بخش خصوصی در تولید برق و اصلاح سازوکار بازپرداخت سرمایه گذاری احداث بخش بخار نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به سرانجام رسیده است.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پنج برنامه دیگر شامل احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ری با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تهاتر سوخت، فروش اموال مازاد نیروگاه‌ها و مدیریت دارایی‌های راکد، استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه جهت تأمین مالی و نیز شروع فعالیت احداث اولین نیروگاه ملی با راندمان ۶۰ درصد تا پایان امسال نهایی می‌شوند.

کد خبر 5119726

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید برق شرکت تولید نیروی برق حرارتی مصرف گاز بانک مرکزی ایران فولاد لایحه بودجه ۱۴۰۰ قیمت دلار روز ملی صادرات ویروس کرونا مصرف گاز تحریم اقتصادی ایران بانک مرکزی تورم وزارت راه و شهرسازی قیمت نفت صادرات غیرنفتی اقتصاد مقاومتی نیروگاه های سیکل ترکیبی نیروگاه های حرارتی بخار نیروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما

با پایان عملیات اورهال (به روز رسانی) ۲ نیروگاه خلیج فارس و طوس، تولید و تأمین پایدار ۱۴۴۰ مگاوات برق در آستانه آغاز ورود به فصل گرم در مشهد مقدس و بندرعباس رقم خورد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نیروگاه‌های برق خلیج فارس و طوس وابسته به هلدینگ انرژی شستا در سال گذشته رکورد‌های اورهال و تولید برق را در ۱۰ سال اخیر شکستند.

نیروگاه خیلج فارس که در استان هرمزگان واقع است با تولید ۶۳۰۰ مگاوات ساعت برق و نیروگاه طوس واقع در خراسان رضوی نیز با تولید ۳۹۰۰ مگاوات ساعت برق رکورد سال‌های اخیر را شکستند.

بنا به درخواست وزارت نیرو و تاکید دولت به منظور تامین حداکثری برق زمان اورهال دوره‌ای نیروگاه خلیج فارس هم به جای ۱۵ روز به کمتر از ۱۰ روز کاهش یافت همچنین تعمیرات اساسی نیروگاه طوس هم به جای اینکه در ۱۰۰ روز انجام شود ظرف مدت ۹۰ روز انجام شد.

هم اکنون راندمان نیروگاه گازی خلیج فارس ۳۳ درصد است که برای افزایش این راندمان به ۵۰ درصد پروژه تغییر وضعیت نیروگاه از حالت گازی به سیکل ترکیبی با اعتبار ۴۰۰ میلیون یورو طراحی شده و علیرغم کسب مجوز شورای اقتصاد، همچنان در انتظار حمایت وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی قرار دارد. درصورت اجرای این پروژه ۳ واحد ۱۶۰ مگاواتی و جمعا ۴۸۰ مگاوات به میزان برق تولیدی این نیروگاه افزوده می‌شود.

۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز اورهال نیروگاه طوس، ایرانی است و عمدتا توسط کارگران و مهندسان در قالب طرح‌های دانش بنیان تهیه و تولید می‌شود.

در حال حاضر برق تولیدی این ۲ نیروگاه برای تزریق به شبکه سراسری تحویل وزارت نیرو می‌شود.

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت