Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:31:44 GMT

دغدغه‌ی جهاددانشگاهی رفع نیازهای روز جامعه است

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۵۰۶۲۲

دغدغه‌ی جهاددانشگاهی رفع نیازهای روز جامعه است

ایسنا/فارس رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به برخورداری این نهاد انقلابی از ۴ دهه تجربه در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و علمی، تاکید کرد که دغدغه‌ی اصلی جهاددانشگاهی همواره رفع نیازهای روز جامعه با بهره‌گیری از توان و ظرفیت داخلی در حوزه‌های مختلف بوده است.

دکتر مظاهر بابایی، دوشنبه ۲۲ دی‌ در نشستی با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس با اشاره به بخشی از دست‌آوردها و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در سطوح و حوزه‌های مختلف، تاکید کرد که مهمترین هدف از تشکیل جهاددانشگاهی براساس فرمان حضرت امام(ره) در سال ۵۹، به عنوان یک نهاد مبتنی بر بنیان دانشگاه، را تبیین و نشر و توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی در بخش‌های مختلف با رویکردهای علمی و پژوهشی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه حاصل چهار دهه سعی و تلاش جهاددانشگاهی، کسب دستاوردهای علمی، پژوهشی، ‌آموزشی و فرهنگی منتهی به رفع بسیاری از نیازهای روز جامعه بوده است، لزوم حمایت از فعالیت‌های این نهاد برآمده از انقلاب اسلامی را یادآور و متذکر شد: جهاددانشگاهی دارای درآمدهای اختصاصی است و مستقیماً از بودجه دولت تأمین نمی‌شود اما با این تفاسیر سعی کردیم فعالیت‌های خود را توسعه دهیم.

بابایی به فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره و اضافه کرد: در حوزه معاونت فرهنگی دارای دو شاخصه خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا هستیم ضمن اینکه مرکز افکارسنجی (ایسپا) هم یکی از مراکز مورد وثوق نظام برای افکارسنجی به‌ ویژه در ایام انتخابات است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس فعالیت‌های پژوهشی این نهاد را نیز یادآور شد و گفت: رویکرد پژوهشی جهاددانشگاهی بنیادی و کاربردی است و ما به دنبال تبدیل پژوهش‌ها به پایان‌نامه یا مقاله نیستیم بلکه معتقدیم که خروجی و اثرات و خدمات پژوهش‌ها باید به سطح جامعه بازگردد که جهاددانشگاهی تاکنون در این حوزه بسیار خوب توانسته است کار کند و طرح‌های ملی و استانی هم در این راستا انجام داده‌ایم.

بابایی گفت: شاخص فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی پژوهشکده رویان است اما افتخارات دیگری هم در حوزه سرطان‌، اصلاح نژاد و گیاهان دارویی هم داشته‌ایم که از همه این‌ها برای اشتغال‌زایی و تولید ثروت و همچنین مقابله با تحریم‌ها استفاده می‌شود.

رئیس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس با اشاره به اینکه نگاه مقام معظم رهبری به مجموعه جهاددانشگاهی و طرح‌های فناورانه این نهاد، نشان دهنده از اعتماد و رضایت ایشان بوده است، گفت: در زمینه طرح‌های فناورانه بودجه ویژه‌ای اختصاص یافته است و ما هم تلاش می‌کنیم تا این خدمات را به استان فارس بیاوریم.

وی یکی از طرح‌های فناورانه جهاددانشگاهی فارس را عصاره‌گیری از گل‌های محمدی اعلام و خاطرنشان کرد: همچنین به دنبال راه‌اندازی پارک صنایع نرم و خلاق فرهنگی هستیم چرا که فارس دارای سابقه فرهنگی و دینی است و می‌توانیم در این زمینه هم اقدامات خوب و مؤثری انجام دهیم گرچه مشکلاتی هم در استان داریم.

رئیس جهاددانشگاهی فارس یکی از فعالیت‌های فرهنگی ـ مذهبی جهاددانشگاهی را اجرای چندین دوره جشنواره ملی شهود قدسی برشمرد و گفت: امسال بنا داریم پنجمین دوره این جشنواره را ویژه دانشجویان هنر دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار کنیم.

بابایی در ادامه با بیان اینکه فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی بر اساس نیازهای جامعه و حل یکی از مشکلات در حوزه آموزشی انجام می‌شود، گفت: در طول سال حدود ۳۰ هزار نفر در سطح استان فارس از آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی که بر اساس نیاز روز و اشتغالزایی ارائه می‌شوند، بهره‌مند می‌شوند که عملکرد بسیار خوبی هم در این زمینه داشته‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی فارس از فعالیت ۱۳ مرکز آموزشی این نهاد در سطح استان خبر داد و افزود: یکی از مباحثی که در آموزش‌های جهاددانشگاهی دنبال می‌کنیم بحث اشتغال‌زایی افراد است که بسیار اهمیت دارد و از دو دهه پیش که بحث رشد نسل جوان و اشتغالزایی مطرح شده، جهاددانشگاهی از همه ظرفیت‌های خود در این راستا استفاده کرده است و سازمانی تحت عنوان سازمان اشتغال دانش‌آموختگان را راه‌اندازی کرده است.

او ادامه داد: امسال سهمیه استان فارس در بحث آموزش‌های مشاغل خانگی افراد بالای ۱۸ سال، ۳ هزار نفر است که استقبال بسیار خوبی هم از این طرح شده به‌طوری که حدود ۶ هزار نفر در این دوره‌ها ثبت‌نام کرده‌اند.

بابایی هدف از اجرای طرح مذکر را آموزش و اتصال افراد به بازار کار بیان و ضمن اشاره به بهره‌گیری از تیمی بسیار قوی در این زمینه در فارس، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و هم‌افزایی سازمان تبلیغات اسلامی امکان اجرای فعالیت‌های اثرگذار در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی خبرگزاری دانشجویان ایران تبلیغات اسلامی استان فارس رئیس جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی فارس استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۰۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی

استاندار مرکزی از توسعه فعالیت های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص الائمه ظهر امروز در آیین تجلیل از فعالان طرح نور (عفاف و حجاب) استان مرکزی گفت: ویژگی متمایز انسان با سایر موجودات قوه تفکر و تعقل است، انسان موجودی متفکر و اندیشمند است که باقی موجودات زنده از این قدت برخوردار نیستند بنابراین اجبار و الزام در دین‌داری و قدرت انتخاب انسان نیز ناظر بر قوه تخیل است، بنابراین اسلام آمده است که قوه تفکر انسان را تقویت کند و طلای ناب را از آهن زنگار گرفته تشخیص دهد.

وی افزود: به فرموده شهید مطهری در اسلام مفمومی عمیق به عنوان آزادی عمل وجود ندارد بلکه به آنچه اعتقاد داریم آزادی تفکر و اندیشه است. بنابراین عقیده مبتنی بر تفکر مورد احترام است در غیر اینصورت پذیرفته نیست. اسلام و دین با عقیده‌ای که مبتنی بر احساسات بی پایه و تقلید باشد مقابله و مبارزه می‌کند.

استاندار مرکزی بیان کرد: ویژگی متمایز دیگر انسان در حیات فرهنگی است. انسان بر خلاف حیوان سلوک فرهنگی دارد و بخشی از زندگی انسان بر اساس فرهنگ است و این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. دشمن نیز ویژگی فرهنگی را مورد هدف قرار داده که حیات فرهنگی را منهدم کنند و قدرت تفکر انسان را سلب کند، هدف دیگر دشمن از دنبال کردن برابری حق زنان و مردان نیز منفعت اقتصادی و استفاده از افراد در جهت استفاده از منافع اقتصادی است.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: حیات فرهنگی ویژگی ممیزه انسان با حیوان است، حیات فرهنگی مولفه‌های متعددی دارد؛ یکی از آن پوشش و عفاف و حجاب است که موجب تمایز بین انسان و حیوان می‌شود. بی‌حجابی در یک نگاه، مقوله اعتقادی است و مردم باید برای مقوله عفاف و حجاب نگاه اعتقادی قائل شوند. لازمه آن برنامه و کار ویژه صحیح است چراکه این موضوع سال‌ها مورد غفلت واقع شد و یک دوره طولانی با حجاب مبارزه شد و چادر و حجاب از سر زنان کشیدند اما الان شرایط کشور متفاوت است و با بی حجابی قطعا مقابله خواهد شد.

وی ادامه داد: سلطه رسانه غرب در لایه نخست سبک زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده  که یکی از تأثیرات آن در موضوع عفاف و حجاب است، ما هر عقید‌ه‌ای را آزاد نمی‌دانیم، دین در نگاه اعتقادی به عنوان عقیده اجباربردار نیست و هیچ عقدیه‌ای را نمی‌توان به فردی تحمیل کرد مگر اینکه خود فرد به آن دست پیدا کند اما برای تغییر عقیده باید کار ویژه صورت گیرد. یکی از مسائل مهم و مورد هدف، این است که استحکام بنیان خانوده با بحث بی‌حجابی به شدت مورد تهدید است چراکه بی حجابی و برهنگی حد و مرز ندارد بنابراین برای استحکام بنیان موثر در پیشرفت اجتماعی باید تلاش مظاعف انجام شود.
 
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بسیاری از بی‌حجابان دشمن نظام و انقلاب نیستند بلکه غفلت عمیقی آنها را برگرفته و اگر از غفلت خارج شوند مسیر درست را پیش خواهند گرفت. پلیس مطلقا باید از ایجاد هرگونه دو قطبی بی‌حجابی و باحجابی در جامعه پرهیز کنند و اجازه ندهیم این دو قطبی شکل گیرد و ترویج پیدا کند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی