Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@03:22:59 GMT

نجار: ایران دهمین کشور پر حادثه جهان است

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۵۱۰۴۶

نجار: ایران دهمین کشور پر حادثه جهان است

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به حوادث طبیعی که سالانه در ایران رخ می دهد، گفت: ایران دهمین کشور پر حادثه جهان است.

به گزارش ایمنا، اسماعیل نجار روز دوشنبه در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان بازار بزرگ ایران و سازمان مدیریت بحران کشور افزود: ایران در آسیا نیز مقام چهارم در وقوع حوادث طبیعی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سال گذشته قانون دائمی مدیریت بحران ابلاغ شد که اساس آن بر پیشگیری است و ما به آن سمت حرکت می‌کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور توضیح داد: در تهران حدود ۲۰ درصد آمادگی حوادث طبیعی وجود دارد، ولی در حال حاضر به سمت بهبود شرایط در حال حرکتیم و اقدامات زیادی در این خصوص انجام شده است.

نجار اضافه کرد: امیدواریم اتفاقی رخ ندهد و اگر اتفاقی نیز رخ داد با امضا این تفاهم نامه می‌توانیم از این مجموعه کمک بگیریم. مدیریت بحران بر پایه پیشگیری و مقابله با حوادث بنا شده است و بعد از حادثه غمبار بم که ۳۴ هزار نفر جان خود را از دست دادند، اساس کار مدیریت بحران کشور بر پایه پیشگیری بنا نهاده شد.

وی ادامه داد: یکی از کشورهای پیشرو در زمینه مدیریت بحران، کشور ژاپن است که این کشور با تکیه بر خرد، عقل و علم خود را نسبت به حوادث طبیعی ایمن کرده است.

وی با تاکید بر اینکه باید قبل از وقوع حادثه برنامه‌های پیشگیرانه طراحی و به اجرا دربیاید، یادآور شد: بعد از وقوع حادثه پلاسکو، باید صاحبان املاک، در زمینه ایمن سازی اقدامات قابل توجهی انجام دهند و این در حالی است که در تهران ساختمان‌هایی وجود دارد که بخشی از آن‌ها در حریم رودخانه ساخته شده‌اند و احتمال دارد در آینده این ساختمان‌ها با مشکلاتی مواجه شوند.

نجار بیان کرد: شرایط مدیریت بحران کشور در حال حاضر مطلوب است و روز به روز این شرایط بهتر خواهد شد، اما این موضوع به معنای آن نیست که مشکلی در کشور وجود ندارد.

وی گفت: در حال حاضر از ظرفیت بخش‌های مختلف کشور همچون نیروهای مسلح و بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف سازمان مدیریت بحران کشور استفاده می‌شود.

نجار با اشاره به شرایط شهر تهران، گفت: با توجه به گسل‌های شهر باید برنامه‌ریزی به روزی برای این شهر داشت که در جدیدترین اقدام، مرکز مدیریت بحران تهران با به قسمت شمالی حرم حضرت امام منتقل کردیم تا از زیرساخت‌های منطقه و دسترسی‌های آن به بهترین شکل استفاده شود.

این مقام مسئول ادامه داد: در حالی که بیش از ۲۵ سال از دوره ۱۵۰ ساله زلزله تهران گذشته است و باید برای هر حادثه‌ای در این شهر برنامه‌ریزی دقیقی داشت، هر کدام از استان‌های کشور به عنوان معین منطقه خاصی از تهران انتخاب شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: تهران شرایط بسیار خاصی دارد و اگر در تهران اتفاق خاصی رخ دهد به طور مستقیم ۲ میلیون نفر و به طور غیرمستقیم ۸ میلیون نفر تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.

کد خبر 467952

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اسماعیل نجار ستاد مدیریت بحران بحران مدیریت بحران حادثه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان مدیریت بحران کشور حوادث طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران

به گزارش قدس آنلاین،  حامد یزدی مهر روز یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید برای دوشنبه ۱۷ تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد.

وی اظهار کرد: در این مدت، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش بینی شده است.

یزدی مهر در خصوص لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در خصوص هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه های مذکور در آماده باش خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود