Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام سیدصادق میرشفیعی سخنران و استاد حوزه علمیه قم، در جمع مدیران، معاونان و هم‌سنگران بنیاد هدایت گفت: طلبه‌ها با ورود به حوزه علمیه وظیفه خود را هدایت مردم می‌دانند، از این‌رو تمام هم و غم خود را هدایت مردم قرار می‌دهند.

وی در ادامه افزود: علت این مسأله این است که به طلاب یاد داده‌اند که شما آمده‌اید که هدایت کنید، ولی به ایشان نگفته‌اند که شما آمده‌اید که هدایت شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرشفیعی اظهار داشت: از این‌رو از هر راهی برای هدایت مردم استفاده می‌کنند ولی از آن‌ راه‌ها برای هدایت خودشان استفاده نمی‌کنند، در حالی که بهترین راه برای هدایت مردم،‌ هدایت خود است.

وی ادامه داد: آیت‌الله بهاءالدینی می‌فرمود: «طلبه خوب، دانه بی‌قیمت است»؛ طلبه خوب لازم نیست برای مردم منبر برود و موعظه کند، همین که مردم، اسلام را در گفتار، کردار و رفتار او ببینند، برای هدایت آنها کفایت می‌کند.

میرشفیعی خاطرنشان کرد: نمونه جالب روحانیان موفق شیخ مرتضی زاهد تهرانی است که در تهران مسجد داشت که دو تا از مراجع وقت یعنی آیت‌الله بروجردی از قم و آسید ابوالحسن اصفهانی از نجف از ایشان برای دیدار دعوت کردند و جریان حضور ایشان خدمت آیت‌الله بروجردی ثبت و ضبط شده است که آیت الله بروجردی از ایشان در خواست موعظه کرد، ایشان با کلی عذرخواهی کتابی را برداشت و حدیثی خواند و آیت‌الله بروجردی های های اشک می‌ریخت.

وی یادآور شد: از ایشان پرسیدند که ایشان چگونه بود؟ آیت‌الله بروجردی فرمودند: دیدن ایشان برای بنده موعظه بود، چه برسد به موعظه ایشان.

این استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: هرچند ادب، علم، تواضع، احترام و... مهم است ولی یک جای دیگر باید درست شود، اگر انسان خودش را درست کند خدا در انسان موازینی حاکم می‌کند که اثرگذاری انسان را بیشتر می‌کند وگرنه در روز قیامت که پرده‌ها کنار می‌رود از خیلی کارهای خوب خود پشیمان می‌شود.

وی ادامه داد: اگر انسان خودش را درست کند با اینکه تکالیف خودش را انجام می‌دهد، دیگرانی که از بیرون می‌بیند، برداشت لطیفی دارند که از شیرینی آن هدایت می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاد اخلاق حوزه علمیه قم بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی آیت الله بروجردی هدایت مردم برای هدایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • مطهری امام
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • مشارکت مردم در اقتصاد باید به خوبی تبیین و هدایت شود
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم