Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به طرح مجلس درباره انتخابات گفت: اگر احزاب ما در کشور فعال بودند هر حزب سیاسی که با چند نماینده در ارتباط بود می توانست با نمایندگان نشست هایی داشته باشد و گفتگو کند و در این صورت، نقش احزاب در ارائه و تنظیم این طرح برجسته می شد اما متاسفانه احزاب ما در کشور فعال نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سید محمدرضا میرتاج الدینی»، نماینده مردم تبریز و نایب رئیس فراکسیون انقلاب، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا با اشاره به مصوبه مجلس در رابطه با تغییر قانون انتخابات گفت: من پیشنهاداتی داده بودم که برخی را در صحن مجلس مطرح کردم. برخی از این پیشنهادات رای آورد و برخی رای نیاورد از جمله پیشنهادات من این بود که اساتید برجسته دانشگاه ها هم بتوانند، ثبت نام کنند.

او افزود: علاوه بر این من پیشنهادی در خصوص احزاب سیاسی داشتم که آن هم رای نیاورد. یکی از پیشنهادات من در خصوص این بود که نامزدها معاونین اول خود را معرفی کنند که این هم رای نیاورد.

میر تاج الدینی تاکید کرد: من به عنوان یک نماینده در مجلس این موضوعات را طرح کردم ولی احزاب خود کم کاری کردند. اگر احزاب ما در کشور فعال بودند باید در این طرح تاثیرگذار می‌بودند و با نمایندگان صحبت می کردند و پیشنهاد می دادند. فعالیت احزاب در این طرح صفر بود و من هم این پیشنهادات را به صورت خودجوش داده بودم.

او اضافه کرد: اگر احزاب ما در کشور فعال بودند هر حزب سیاسی که با چند نماینده در ارتباط بود می توانست با نمایندگان نشست هایی داشته باشد و گفتگو کند و در این صورت، نقش احزاب در ارائه و تنظیم این طرح برجسته می شد اما متاسفانه احزاب ما در کشور فعال نیستند.

این نماینده مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: این موضوعات با یکی دو تلفن و نامه حل نمی شود این شیوه برای رفع تکلیف است برای این کار نشست و همایش می گذارند و نمایندگان را دعوت می کنند و فراکسیون ها را فعال می کنند و به مجلس می آیند. در این خصوص کم کاری از چند طرف بود هم از طرف احزاب و هم وزارت کشور و نمایندگان هم چندان در جریان، قرار نگرفتند. من هم در این خصوص پیشنهاداتی نوشته بودم و برخی را مطرح کردم و برای برخی فرصت نشد ولی قصد من این بود که نقش احزاب سیاسی را در انتخابات برجسته کنم.

او در پایان افزود: احزاب در انتخابات های ما و در مسائل کلان کشور محلی از اعراب ندارند یعنی تاثیرگذار نیستند و من بخشی از تقصیر را از عدم فعالیت خود احزاب می‌دانم. از این طرف هم روند طوری است که تفکراتی که در دولت و مجلس، شکل می‌گیرد به تفکرات غیر تشکیلاتی و غیر حزبی تبدیل می شود. در مجلس یازدهم هم کما بیش این شیوه تفکر وجود دارد و غیر حزبی و غیر تشکیلاتی فکر می کنند. 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میر تاج الدینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۳۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند

احزاب مختلف آذربایجان‌ شرقی لیست‌های خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم _جمعه بیست‌و یکم اردیبهشت _همزمان با سراسر کشور در سه حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی شامل میانه، شبستر و تبریز (تبریز، اسکو و آذرشهر) برگزار می‌شود.

احزاب مختلف آذربایجان‌شرقی نیز در بیانیه‌های جداگانه حمایت خود را از لیست انتخابی اعلام کردند.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

در بیانیه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان آذربایجان شرقی آمده است: با توجه به اینکه از ۶ نفر لیست دور اول انتخابات یک نفر موفق به اخذ اکثریت آرا و راهیابی به مجلس شورای اسلامی شد، از پنج کاندیدای دیگر لیست شورای ائتلاف شامل سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا نوین، علیرضا منادی، علی آجودان زاده و علی جعفری آذر اعلام حمایت می‌شود.

در مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ «روح اله متفکر آزاد» به عنوان نماینده مردم در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از این لیست انتخاب شد.

حزب همت

نامزدهای مورد حمایت حزب همت (همدلی مردم تحول خواه) در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر برای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مشخص شدند.

بر اساس اطلاعیه این حزب در استان آذربایجان شرقی، محمد حسین فرهنگی، رضا صدیقی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده نامزدهای مورد حمایت این حزب هستند.

حزب رفاه و سلامت

حزب رفاه و سلامت نامزدهای مورد حمایت خود را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر اعلام کرد.

سید محمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا منادی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده در لیست این حزب قرار دارند.

جبهه مطالعه مردمی

جواد عبادی، علی جعفری آذر، علیرضا نوین و رضا صدیقی نیز در لیست حمایتی جبهه مطالعه مردمی قرار گرفتند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی در استان با هم رقابت کردند که ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

کد خبر 750753

دیگر خبرها

  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم